Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence Q10 olsun ...dahili hdd falan da var..wifi görüntü aktarımı hd de sınır yok ..
    bu firma güzel şeyler yapıyor..

sancak getiricek zaten sanırım...bekliyoruz..
  • grafik birimi mali400 herelde, 1080p cıkışta performans 720p çıkışa göre yetersiz kaıyor, yüksek bitrateli filmlerde takılma yapıyormu?
  • IOS daki airplay özelliğide mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rheorcyn

quote:

Orijinalden alıntı: oyunbitti

quote:

cıhaz güzel yaklaşık 2 aydır kullanıyorum türkçe dil desteği ve türkçe altyazı desteğinin olmaması dezavantaj fakat iso Bluray olduğu zaman türkçe altyazı okuyor ama mkv filmlerde türkçe altyazı yok çözüm var mx player yüklemek.dts hd ve dolby true hd ses formatlarını güzelce amplifikatöre aktarabiliyor gayet hızlı 3 usb girişi var sata bağlantısı kutusundan sata kablo çıkıyor kumandası gayet başarılı logitech k400 kullanıyorum gayet memnunum game pad bağlanabiliyor logitech c150 wb cam çalıştı sorunsuz.eksikleri olması rağmen tercih edilebilir.www.w2comp.com dan satın aldım 129 $ sorunsuz geldi.

Kardeş cihazın media player performansından memnun musun? Eksikleri var demişsin, nelerdir, En fazla ne kadar boyutlu hard disk destekliyor, bu markanın yazılım desteği nasıldır vs. Bir de özellikle fotoğraf makinesi ile çekilen mov formatlı videoları oymatır mı Biraz bahseder misin?
    Teşekkürler...

cıhazdan memnunu tabikide türkçe dil desteği geleceği söylenmişti satın aldığım siteden fakat daha eklenmedi 1.0.4 sürümlü yeni yazılımını yükledim performansı dahada arttı özellikle bluray filmler için 2 tb hdd denedim hem usb den hem satadan sorunsuz okudu tabiki sata daha hızlı veri aktarmasını sağlıyor 36 GB büyüklüğündeki bir film açtım sorunsuz açtı iyi başarılı. Eksikleri sadece türkiye için , dil desteği olmadığı için bölge seçemiyorsun herşey ilk önce ilgilizce oluyor vs yazılımla alakalı sorunlar donanım olarak gayet başarılı hızlı bir makine aldığıma hiç pişman değilim .mov oynatabildiği yazıyor fakat hiç denemedim açıkcası.

Torrent desteği nasıldır acaba daha çok bunun için almayı düşünüyorum?..

• HD sesleri gönderebilmesi ilginç. Peki optikten çözmeden DTS ve DD gönderebiliyor mu ? Yazılım root edilmiş mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HansGoyder

IOS daki airplay özelliğide mi var ?

bildiğim kadarıyla evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

HD sesleri gönderebilmesi ilginç. Peki optikten çözmeden DTS ve DD gönderebiliyor mu ? Yazılım root edilmiş mi ?

Hem HD sesleri gönderebiliyor hemde optikten DTS ve DD gönderebiliyor.
    Yazılım Root lu değil ama çince destek sayfasında nasıl root edileceğini gösteriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oyunbitti

quote:

cıhaz güzel yaklaşık 2 aydır kullanıyorum türkçe dil desteği ve türkçe altyazı desteğinin olmaması dezavantaj fakat iso Bluray olduğu zaman türkçe altyazı okuyor ama mkv filmlerde türkçe altyazı yok çözüm var mx player yüklemek.dts hd ve dolby true hd ses formatlarını güzelce amplifikatöre aktarabiliyor gayet hızlı 3 usb girişi var sata bağlantısı kutusundan sata kablo çıkıyor kumandası gayet başarılı logitech k400 kullanıyorum gayet memnunum game pad bağlanabiliyor logitech c150 wb cam çalıştı sorunsuz.eksikleri olması rağmen tercih edilebilir.www.w2comp.com dan satın aldım 129 $ sorunsuz geldi.

Kardeş cihazın media player performansından memnun musun? Eksikleri var demişsin, nelerdir, En fazla ne kadar boyutlu hard disk destekliyor, bu markanın yazılım desteği nasıldır vs. Bir de özellikle fotoğraf makinesi ile çekilen mov formatlı videoları oymatır mı Biraz bahseder misin?
    Teşekkürler...

cıhazdan memnunu tabikide türkçe dil desteği geleceği söylenmişti satın aldığım siteden fakat daha eklenmedi 1.0.4 sürümlü yeni yazılımını yükledim performansı dahada arttı özellikle bluray filmler için 2 tb hdd denedim hem usb den hem satadan sorunsuz okudu tabiki sata daha hızlı veri aktarmasını sağlıyor 36 GB büyüklüğündeki bir film açtım sorunsuz açtı iyi başarılı. Eksikleri sadece türkiye için , dil desteği olmadığı için bölge seçemiyorsun herşey ilk önce ilgilizce oluyor vs yazılımla alakalı sorunlar donanım olarak gayet başarılı hızlı bir makine aldığıma hiç pişman değilim .mov oynatabildiği yazıyor fakat hiç denemedim açıkcası.

Torrent desteği nasıldır acaba daha çok bunun için almayı düşünüyorum?..

3 tane mkv filmi ( toplamda 25gb ) torrent ile indirdik ve bir sıkıntı gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

HD sesleri gönderebilmesi ilginç. Peki optikten çözmeden DTS ve DD gönderebiliyor mu ? Yazılım root edilmiş mi ?

Yazılım Root lu değil ama çince destek sayfasında nasıl root edileceğini gösteriyorlar.

Optikten HD sesleri göndermesi çok standart bir özellik
    Eski WD TV LIVE bile yapıyordu bunu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

grafik birimi mali400 herelde, 1080p cıkışta performans 720p çıkışa göre yetersiz kaıyor, yüksek bitrateli filmlerde takılma yapıyormu?

Hem yüksek bitrateli 1080P mkv leri hemde Bluray ISO (2D) filmleri en ufak bir takılma olmadan oynatabiliyor.
    Bu cihaz için firma , sağlam bir şekilde yazılım desteği veriyor.
    Sanırım çok yakında bir yazılım daha çıkaracaklar ve cihaz bu haliyle bile neredeyse sorunsuz.
    Tek gördüğüm eski , 3D HalfSBs videoları biraz gölgeli gösteriyor onun haricinde ne video oynatmada ne de android tarafında ciddi bir sıkıntı görmedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atm41

bence Q10 olsun ...dahili hdd falan da var..wifi görüntü aktarımı hd de sınır yok ..
    bu firma güzel şeyler yapıyor..

sancak getiricek zaten sanırım...bekliyoruz..

Evet , Himedia gerçekten güzel şeyler yapıyor ve ürünleri oldukça kaliteli.
    Ancak Q10 modelinin piyasaya çıkması biraz sarkabilir.
  • Merhaba eski half sbs 3d filmleri gölgel göstermesi bu serinin özelliği olamaz
    bence o sizin elinizdeki cihazdan kaynaklanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

quote:

Sanırsam android cihazlarda bunlar yapılmıyordu,ilginç gelmesinin sebebi bundan olabilir

• quote:

3 tane mkv filmi ( toplamda 25gb ) torrent ile indirdik ve bir sıkıntı gözükmüyor.

Yakın zamanda gelirse almayı planlıyorum İnşallah
  • bizdeki cihazla alakalı değil , yazılımsal bir hata. ( kendileri de bunu teyit etti ve düzeltme çıkaracaklarını söylediler )
    Evet , android cihazlarda Bluray ISO oynatan ve HD Sesleri verebilen başka bir android box yok diye biliyorum.

Ayrıca , Hicontrol - HiShare - Airplay vs... cihaza ayrı bir tat vermiş.
  • Himedia Q5 için Youtube Videoları :

http://www.youtube.com/user/zhoulily726?feature=watch
  • Q5'in ne zaman geleceği belli oldumu yada tahmini bir zaman aralığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

quote:

Sanırsam android cihazlarda bunlar yapılmıyordu,ilginç gelmesinin sebebi bundan olabilir

Evet, millet kıvranıyor bu sesleri gönderemediği için.

Peki oynatma akıcı mı ? Ses senkronu falan nasıl ? Ben bu açıdan MK808'den pek memnun kalmadım ama yazılımla da alakalı birşey tabi bu. Başka başlıklar altında da yazmıştım, bu işin geleceği Android cihazlarda. Zaten meşhur Oppo da ARM mimarili bir işlemci kullanıyor. İlerde Dune da bu işe girerse mükemmel cihazlar görürüz.

Bu arada Youtube'daki medya oynatma videosunu izledim, bunda da MK808 ile durum aynı. Oynatmada bir süreksizlik var ama ses konusunda MK808'den üstün. Bu takılmaları yazılımdan düzeltebilirlerse başka medya oynatıcı aramaya gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 19 Şubat 2013; 18:38:06 >

• Bende aldım sahibinden sitesinden .bir iki güne gelir .Bakalım dedikleri kadar varmı .Kullanan arkadaşlar xbmc yüklemek istiyorum buna.hangi versiyon uygun acaba.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.