Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Digitürkplay sorunlu olmaya başladı Q5 cihazında. Kullanan forumdaşlarda da böyle mi? Digitürkplay canlı tv'sinde sorun yok ama lig tv'ler hariç bir de canlı spor maç linklerinde. Sorun genelde donma ve takılma şeklinde.son 1 aydır böyle sorunlar yaşıyorum. 14 mb hız internetim olduğu halde. Sanki digitürkplay'de canlı spor lig tv linklerinin video codec'leri değiştirildi. 1 ay evvel'e kadar donmadan takılmadan sorunsuz izleniyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar…Benim 3 tane 2 TB diskim var ve USB 3.0 Dual SATA Hard Drive Docking Station ile kullanıyorum. Oyun vs. oynamak değil de asıl amacım USB 3.0 Docking Station’ınımı usb üzerinden bağlayıp HD Filmlerimi gönül rahatlığıyla izleyebilmek. Tabi buradaki asıl sorularımda bu noktada başlıyor :)

DTS ve FLAC sese sahip MKV-h.264 filmlerdeki sesleri sorunsuz 5.1 ses sistemimden ve TV den alabilir miyim yoksa kendi çözücüsü olan ses sistemimi kullanmak zorundayım? Optical S/PDIF mi var yoksa Coaxial çıkış mı var?

Altyazı desteği konusunda da srt, sub, ssa ve en önemlisi ass altyazı formatlarını destekliyor mu tabiki Türkçe harfleri bozmadan? Bende şuan Popcorn Hour Divx Player var ve DTS sesleri alabiliyorum ancak FLAC sesleri alamıyorum onda ayrıca ass altyazılarıda göstermiyor. Şuan piyasaya yeni 10bit h264 hd filmler ve h265 codecli filmlerde çıkmaya başladı. Bunları bu cihazda deneme fırsatınız oldu mu? Popcorn Hour 10bit filmleri oynatmıyor maalesef.

Bu cihazı almak istememdeki asıl amaçta FLAC ve DTS sesleri çalması, ass altyazı desteğinin olması ve kolaylıkla +,- yaparak eğer kayıklık varsa senkron edebilmek ve 10bit filmleri oynatabilmesi. Bu cihazı alan arkadaşlar bunları dener ve deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

• Satılık Himedia Q5. Özelden yazabilirsiniz.
  • hakotxxx H kullanıcısına yanıt
    cihaz hakkında bilgi alabilir miyim durumu nedir, garanti var mı fiyat nedir acaba.
  • arkadaşlar cihazı ilk haline resetledim. Çinceye döndü, ingilizceye nasıl çevireceğiz?
  • Bu cihaza Kodi yada xbmc kurulabiliyor mu acaba...
  • Arkadaşlar Q5 e xbmc kurdum ancak filmleri xbmc nin kendi uygulaması atlamalı gösteriyor...
    Kendi media player yada mxplayer la izleme şansım var mı?
  • Selamlar ben Himedia Q5 cihazından pc ye görğyorum bağlanmak için bastığımda karşıma account ve altında password yazıyor bu kutucuklara ne girmem gerekiyor.Bunlar neyin hesabı ve şifresi bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
  • Sancak Bilgisayar bari siz cevap verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdag

Selamlar ben Himedia Q5 cihazından pc ye görğyorum bağlanmak için bastığımda karşıma account ve altında password yazıyor bu kutucuklara ne girmem gerekiyor.Bunlar neyin hesabı ve şifresi bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadaş yokmu?

• quote:

quote:

Selamlar ben Himedia Q5 cihazından pc ye görğyorum bağlanmak için bastığımda karşıma account ve altında password yazıyor bu kutucuklara ne girmem gerekiyor.Bunlar neyin hesabı ve şifresi bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan bir arkadaş yokmu?

Olay hallolmuştur arkadaşlar.Teşekkürler

• Sancak Bilgisayar kullanıcısına yanıt
    merhaba link çalışmıyor bakabilir misiniz selamlar
  • Merhaba arkadaşlar Himedia Q5 cihazım arızalandı sanırım starta basınca normal açılır gibi oluyor(tabi biraz uzun sürüyor aşağı yukarı 10 dk. kadar) menü gelmesi gerekirken siyah bir ekran gözüküyor.bu arada resette attım malesef ne yaptıysam bir türlü düzelmedi konuyla ilgli tecrübesi olan bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .bu cihazlar tamire verilirmi nereye verilir lütfen sizlerden haber bekliyorum aynı zamanda sancak bilgisayara da yazdım daha cevap yok herkeze teşekkürler
  • Bence Sancak Bilgisayarı telefonla arayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    biraz daha bekliyeyim belki bi arkadaş cevap verir . olmazsa son çare öyle yaparım tşk.
  • Bilen var mı arkadaşlar 4k falan??cihaz 4k oynatır mı güncelleme falan?gücü kuvveti yeter mi?
  • Bu android box'ı tam çöpe atma düşüncesinde iken Google play'den indirilmeyen web sitelerinden indirilen film ve ıp tv uygulamalarının farkına varınca cihaz bir anda ömrünü uzattı. Hatırlatmak gerekirse artık digitürkplay kullanılamıyor. Dtplay daha üst versiyon yazılımlı android cihazlarda çalışıyor.
  • Arkadaşlar elimde himedia q5 4 çekirdek işlemcili temiz çok az kullanılmış cihaz var. İlgilenen olursa satacağım.

• cancanax C kullanıcısına yanıt
    Cihazın 4 çekirdek işlemcilerinde sorun yok. Ben kullanıyorum. Ayrıca q10 pro satın aldığım için q5 4 çekirdek işlemciliği satışa çıkardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GÜNEŞ35

Cihazın 4 çekirdek işlemcilerinde sorun yok. Ben kullanıyorum. Ayrıca q10 pro satın aldığım için q5 4 çekirdek işlemciliği satışa çıkardım.

Merhaba, q5 cihazınız duruyor mu halen?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.