Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ANSI bir karakter kodlama şeklidir, uzantıyla ilgisi yoktur, altyazı uzantısı .sub ya da .srt olmalıdır.
    Altyazıyı notepad ile açtıktan sonra farklı kaydet deyince açılan menüde kodlama seçenekleri vardır, ordan değiştirebilirsiniz.
    Netten indirdiklerinizin hepsi ANSI'dir zaten, bazı cihazlar UTF8 falan destekler ama bizim cihaz ANSI destekliyor.

Film oynarken kumandadaki menü tuşuna basınca sağ tarafta açılan menüden altyazı seçeneklerinde, karakter kodlamadan, boyut ,renk, efekt vs birçok değişiklik yapabilirsiniz.
  • son firmware otomatik olarak çıkan çince güncelleme mi? kurayım mı düzgün çalışıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Hocam ANSI bir karakter kodlama şeklidir, uzantıyla ilgisi yoktur, altyazı uzantısı .sub ya da .srt olmalıdır.
    Altyazıyı notepad ile açtıktan sonra farklı kaydet deyince açılan menüde kodlama seçenekleri vardır, ordan değiştirebilirsiniz.
    Netten indirdiklerinizin hepsi ANSI'dir zaten, bazı cihazlar UTF8 falan destekler ama bizim cihaz ANSI destekliyor.

Film oynarken kumandadaki menü tuşuna basınca sağ tarafta açılan menüden altyazı seçeneklerinde, karakter kodlamadan, boyut ,renk, efekt vs birçok değişiklik yapabilirsiniz.

Sağolasın albati kardeşim dediğin gibi oldu biraz karıştırınca halledebildim şimdilik bi sıkıntı kalmadı yardımların için teşekkürler.
  • berdag kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Cihaz ile 3d bluray iso deneyen, çalıştıran, çalışıyorsa da görüntü kalitesi hakkında yorum yapacak arkadaş varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

Cihaz ile 3d bluray iso deneyen, çalıştıran, çalışıyorsa da görüntü kalitesi hakkında yorum yapacak arkadaş varmı.

3D bluray iso çalıştırmıyor cihaz.
    Bende Avatar.3D.2009.PANASONIC.EXCLUSIVE.1080p.BluRay.ISO var, 2D olarak açıyor.
  • quote:

quote:

Cihaz ile 3d bluray iso deneyen, çalıştıran, çalışıyorsa da görüntü kalitesi hakkında yorum yapacak arkadaş varmı.

Bende Avatar.3D.2009.PANASONIC.EXCLUSIVE.1080p.BluRay.ISO var, 2D olarak açıyor.

Cevap için teşekkürler Sayın albati.

XBMC nedeniyle , Egreat U8 alma niyetim var ancak 3d konusu bu isteğimi baltalıyor.

Bu sorun donanim mı oynatıcı program odaklı mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconium_C.T.D -- 18 Nisan 2014; 18:55:07 >
  • quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler Sayın albati.

XBMC nedeniyle , Egreat U8 alma niyetim var ancak 3d konusu bu isteğimi baltalıyor.

Bu sorun donanim mı oynatıcı program odaklı mı acaba.

Sanırım donanım ama yazılım da olsa artık Sancak Bilgisayar'ın bu cihaza destek vereceğini sanmıyorum, halbuki hala sattığı cihaz.
    BEn 3d iso işini imzamdaki Pioneer oynatıcıyla hallediyorum, ikisi bir arada tüm oynatıcı işini hallediyor.

• Himedia Q5 ler birkac ay once tukendi.
    Uretici sadece çin pazari icin yazilim cikarmaya devam ediyor ama bu yeni yazilimlarda google play store destegi vb... destekler mevcut degil.

Yani destek olayi bizimle degil , ureticiyle alakali.
    Uretici yeni cihazlar uzerine agirligini vermis.

Aslinda guncel son versiyon yazilimla da cihazi problemsiz kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Himedia Q5 ler birkac ay once tukendi.
    Uretici sadece çin pazari icin yazilim cikarmaya devam ediyor ama bu yeni yazilimlarda google play store destegi vb... destekler mevcut degil.

Yani destek olayi bizimle degil , ureticiyle alakali.
    Uretici yeni cihazlar uzerine agirligini vermis.

Aslinda guncel son versiyon yazilimla da cihazi problemsiz kullanabilirsiniz.

Hocam ben sizin destek vereceğinizi sanmıyorum derken, demek istediğim, önceden diğer cihazlar ve Himedia için daha çok paylaşım yapıp, bilgi veriyodunuz, şimdi ise uzun süredir sizi göremiyoruz forumda.
    Belki böyle bir zorunluluğunuz yok ama forumda yaptığınız satışlara kesinlikle etkisi vardı. Ben bu cihazı alırken forumdaki diğer kullanıcıları referans aldım.
    Mesela en son sürüm diye bişey paylaşıldı ama üreticinin resmi sitesinde yok denildi, biz de yüklemedik onu.

• Zaten yüklemeyin, artık Q5 için çıkan bütün sürümlerde google play store yok ve bir sürü gereksiz çince uygulama var.
    Ayrıca tema değiştiriğ duruyorlar , dişe dokunur başka bir şey de yok.
    Dolayısıyla eski versiyonda zaten bir sorun olmadığı için kullanılabilirsiniz.
    Üretici olurda 1.6 nın çince olmayan versiyonunu çıkarırsa (bunun için kaç defa talepte bulunduk) onu burada paylaşırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Zaten yüklemeyin, artık Q5 için çıkan bütün sürümlerde google play store yok ve bir sürü gereksiz çince uygulama var.
    Ayrıca tema değiştiriğ duruyorlar , dişe dokunur başka bir şey de yok.
    Dolayısıyla eski versiyonda zaten bir sorun olmadığı için kullanılabilirsiniz.
    Üretici olurda 1.6 nın çince olmayan versiyonunu çıkarırsa (bunun için kaç defa talepte bulunduk) onu burada paylaşırız.

Evet, cihazda gerekli olmayan bir sürü Çince program var.
    IP tv olayı mesela sadece Çince üzerinden.
    En azından İngilizce seçeneği yapsalar, Türkçe de istemiyoruz.
    IP tv özelliği çok iyi ama tam olarak kullanamıyoruz maalesef.
  • Himedia q 5 3d bluray iso desteklemirmus ben himedia q10 almayi dusunuyorum bu himedia q10 3d bluray iso u destekliyormu arkadaslar bilgisi olan varmi acaba saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: maviay1

Himedia q 5 3d bluray iso desteklemirmus ben himedia q10 almayi dusunuyorum bu himedia q10 3d bluray iso u destekliyormu arkadaslar bilgisi olan varmi acaba saygilar.

Q5ii modeli 3d iso oynatabiliyor :) bilginiz olsun

• 3d iso filimleri 2d olarakmi oynatiyor 3d olarakmi.
    Birde bu 3d blu ray iso filim leri nereden indirecegiz
    indre bikecegimiz site adresi vere bilirmisiniz.

• quote:

3d iso filimleri 2d olarakmi oynatiyor 3d olarakmi.

Hocam zaten 3d iso oynatmıyo demiştik yukarıda, bendeki 3d iso dosyasını 2d olarak oynatıyor.
    İndirme işlerini açıktan istemeyin, cezası vardır.
    Malum (z)orrent sitelerinden işinizi görebilirsiniz.
  • quote:

quote:

Hocam zaten 3d iso oynatmıyo demiştik yukarıda, bendeki 3d iso dosyasını 2d olarak oynatıyor.

Tekrar ediyorum, Q5 modeli 3D iso oynatmaz ama Q5-II modeli oynatıyor. Buna dikkat edin yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

quote:

Tekrar ediyorum, Q5 modeli 3D iso oynatmaz ama Q5-II modeli oynatıyor. Buna dikkat edin yeter

Ben farklı birşey söylemişim gibi beni alıntılamışsınız

• satılık q5 ilginen pm atsın.....
  • bende de satılık q5 var varkadaşlar , uzun zamandır kutusunda duruyor kullanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.