Şimdi Ara

'Himedia Q5 Smart TV Box' ANAKONU (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.100
Cevap
16
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: maviay1

3d iso filimleri 2d olarakmi oynatiyor 3d olarakmi.
    Birde bu 3d blu ray iso filim leri nereden indirecegiz
    indre bikecegimiz site adresi vere bilirmisiniz.

Hocam zaten 3d iso oynatmıyo demiştik yukarıda, bendeki 3d iso dosyasını 2d olarak oynatıyor.
    İndirme işlerini açıktan istemeyin, cezası vardır.
    Malum (z)orrent sitelerinden işinizi görebilirsiniz.

Tekrar ediyorum, Q5 modeli 3D iso oynatmaz ama Q5-II modeli oynatıyor. Buna dikkat edin yeter

Ben farklı birşey söylemişim gibi beni alıntılamışsınız

Sizin dediğiniz degil, benim dediğim yanlış anlaşılmasın diye tekrar yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Futubox giriş için kullanıcı adı ve şifre vermişti firma.Bu şifreyi bilen arkadaş pm atabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoFeaR1984 -- 8 Mayıs 2014; 12:27:27 >
  • NoFeaR1984 kullanıcısına yanıt
    Yeni şifre var mı? eski şifre bloke olmuştu...
  • Futubox artık paylaşım yaptırmıyor diye biliyorum.
    Yaptırsa bile önceki başlıklarda söylemiştik, verilen şifre 1 ay geçerli oluyor, sonra değişiyor, Sancak Bilgisayar bunu bir satış stratejisi olarak kullanıyor.
  • Hımedia Q5'de Tvyo uygulamasında Canlı Tv bölümü ile netD uygulamasındaki herhangi bir içeriği izleyebilen forumdaş var mı?
  • Bu ürün için bir mouse klavye türü kumanda önerirmisiniz. Airmouse klavyemi daha iyi olur yoksa el ile kaydırılan mouse arka taraf klavyeli.yardim ederseniz memnun kalırım

Birde kablosuz ağ üzerinden bu cihaza bağlı harddiske nasıl veri gönderiyorsunuz.es dosya yöneticisi yapsada çok verimli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 11 Haziran 2014; 15:00:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

Bu ürün için bir mouse klavye türü kumanda önerirmisiniz. Airmouse klavyemi daha iyi olur yoksa el ile kaydırılan mouse arka taraf klavyeli.yardim ederseniz memnun kalırım

Birde kablosuz ağ üzerinden bu cihaza bağlı harddiske nasıl veri gönderiyorsunuz.es dosya yöneticisi yapsada çok verimli değil

Slm kardeşim Logitech kablosuz mause al başka da bir şeye gerek yok her işini görürsün hemde klavyeden çok daha hızlı.(bu arada bulunduğun yerde bim market varsa yarın 13-06-2014 cuma 21,90 tl 16gb sandisk usb bellek de 14,90 haberin olsun:))

• quote:

Orijinalden alıntı: berdag

quote:

Bu ürün için bir mouse klavye türü kumanda önerirmisiniz. Airmouse klavyemi daha iyi olur yoksa el ile kaydırılan mouse arka taraf klavyeli.yardim ederseniz memnun kalırım

Slm kardeşim Logitech kablosuz mause al başka da bir şeye gerek yok her işini görürsün hemde klavyeden çok daha hızlı.(bu arada bulunduğun yerde bim market varsa yarın 13-06-2014 cuma 21,90 tl 16gb sandisk usb bellek de 14,90 haberin olsun:))

Dediğin doğru ama klavye gerekince sıkıntı oluyor sadece mouse.ikisi bir arada çözüm lazım bana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berdag

quote:

Dediğin doğru ama klavye gerekince sıkıntı oluyor sadece mouse.ikisi bir arada çözüm lazım bana

Sen bilirsin ama bende Logitech K400 de var inan hiç gerek duymadım şu ana kadar tabi tercih meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Latest Android OS version is: 4.0.3

Model Himedia Q5
    Dimension 170 x 115 x 24.5 mm
    Net Weight 0.5 Kg
    Material Aluminium housing design
    CPU Hisilicon 3716C, ARM Cortex A9 1GHz
    Memory DDR3 1GB
    Nand Flash 4GB (2GB for OS, 2GB available space)
    Operation System Android 4.0.3
    Network 10/100M Ethernet
    Built-in 802.11b/g/n Wireless (WIFI) Network Card
    Audio / Video Output HDMI (up to 1080P)
    Composite Audio/Video
    Y/Pb/Pr Video
    SPDIF Coaxial (digital audio)
    SPDIF Optical TOSLink (digital audio)
    USB 3x USB 2.0 Host
    SATA 1 x SATA interface for SATA HDD
    SD Card 1 x SD / SDHC / MS PRO card reader
    Android Market Yes
    Youtube / Flash Yes, Support Adobe Flash 11.3
    Video Support BDMV, BDISO, AVI, TS, TP, TRP, VOB, MKV, MP4, MOV, WMV, ASF, FLV, RM/RMVB, DAT, MPG, MPGE, SWF
    Support 1080P HD Playback
    Music DTS/DTS-HDMA/Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus/ACC
    MP3/WMA/FLAC/APE/WAV
    Subtitle PGS, SRT, SMI, SUB, SSA, ASS, SUB+.idx
    Ebook TXT, PDF, HTML, RTF, FB2…
    Skype Yes, but this device does not built-in microphone / camera.
    Email and Browser Yes, built in
    Power 12V DC 2.0A Power adaptor
    Language English / Simplified Chinese / Traditional Chinese
    More languages will be added on next firmware version!
    Other Applications Office, Browser, Gallery, Clock, Calculator, Calendar, Taskiller, Gmail…

Arkadaşlar selamlar,

Yurtdışından gelen arkadaşım getirmiş bu cihazı.Bende Himedia 910B yada Dunenin yeni modellerini bekliyorum fakat aklımıda çeldi alet.Google play store uygulamaları air mouse özellikleri ayrıca tabi media player özelliğinin olması birçok formatı desteklemesi bd iso dahil.

Kullanan varmı diyeceğim gerçi ama bir ihtimal belki vardır.Yada nette araştıran atladığım olabilir belki bilgi olarak bunda bu eksik yada bu cihaz yerine başka bir cihaz al önerisi olabilirmi?

Yalnız bu harikaymış

• 1.1.7 yazılımı çıkmış .linkini bilen varmı acaba.

yada1.1.6 firmware linki olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir73 -- 14 Temmuz 2014; 3:02:15 >
  • arkadaşlar elinde 1.1.5 yada 1.1.6 yazılımı olan var mı acaba.sancak bilgisayar ilgilenmiyor,bir hayırsever yardım etsin lütfen............
  • http://www.aliexpress.com/item/MK888-K-R42-CS918-Android-4-2-TV-Box-RK3188-Quad-Core-Mini-PC-RJ-45/1434576659.html

Bu ürünü almayı düşünüyorum arkadaşlar, genel olarak Youtube, Lig Tv, belki biraz oyun ve usb den resim/video bakmak için kullanacağım. Fazla zorlamam yani.

Sorularım şunlar;

1- Neti üst komşudan alıyorum Wifi ile cihazı kullanacağım yerde telefon, laptop vs çekim gücü yeterli bu cihazın gücü de yeterli olur mu?
    2- Netten canlı yayın izlerken kasma, donma sorunu olur mu?
    3- Artes i708 tablet kullandım nette dolaşırken bile kasıyor 1GB ramle. Bu cihazda öyle sorunlar yaşar mıyım?
    4- Verdiğim linkten almak güvenli mi?

Teşekkürler.

• .
  • .
  • Bu cihazda playstoreye girip uygulmalara bakınca kendiliğinden kapanıyor. Uygulamaları bilgisayardan yükleye basınca cihaz kapalı da olsa uygulamayı hazır yüklüyor. her ne kadar çok sıkıntı yaratmasa da ilk aldığım Mayıs 2013 zamanından bu yana ilk yazılımı yüklü duruyor. Playstore ve cihazın ön panelindeki saati göstermemesinden dolayı son yazılımı yüklemek istiyorum. Son yazılımlarda Türkçe menü yok deniyor. İngilizce menüye razıyım. Yeter ki stabil sorunsuz çalışsın. Son yazılımı hangisi bu cihazın?

• Q5 için ıptv ve simple tv apk paylaşımı rica ediyorum.
  • bu üründe xbmc çalıştıran var mı ? Birçok sürümünü denedim açılmıyor. Siyah ekranda kalıyor.
  • ürünü almayı düşünüyorum da sorularım şunlar;

digitürk play izleyebilir miyim?

ip tv olarak kullanabilir miyim?

video formatlarında sıkıntı var mı, türkçe altyazı kodları sorunsuz mu?

teşekkürler
  • himedia q5 ilk versiyon satılıktır :http://forum.donanimhaber.com/m_104463005/f_//tm.htm#104463005

ayrıca kullanmadığım melee f10 pro kumandayı da satıyorum :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-goruntu-sistemleri-melee-f10-pro-airmouse-uzaktan-kumanda-207817607/detay/

takas sıfır/ayarında google chromecast ile olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 6 Nisan 2015; 18:30:27 >

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.