Şimdi Ara

HINCAL ULUÇ'un 04.08 tarihli yazısı ve benim yorumlarım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HINCAL ULUÇ’UN BUGUNKU SABAH GAZETESİNDEKİ YAZISI

KAYNAK: http://www.sabah.com.tr/yaz02-10-145.html#

Bütün takımlar eşittir.. de..

GEORGE Orwell'in Hayvan Çiftliği'nde, hayvanlar kendilerine eziyet eden, çok çalıştırıp az besleyen insanlara isyan edip, çiftlik yönetimini ele geçirirler. Artık kimsenin kimseyi ezmeyeceğini, her hayvanın eşit olacağı bir yönetim kurarlar.. Duvarlara sloganlar yazılır..
    "Bütün hayvanlar eşittir!.."
    Gel zaman git zaman, domuzlar ipleri ellerine geçirirler. İnsanlardan beter ezmeye başlarlar öteki hayvanları..
    Bir sabah gizli bir elin tüm sloganların altına bir ilave yaptığını görülür.. George Orwell'in dünya durdukça duracak deyişi olur, yeni şekliyle bu laf..
    "Bütün hayvanlar eşittir.. Ama bazı hayvanlar daha eşittir.."
    Şimdi Türkiye'de manzara-i umumiye..
    Bütün takımlar eşittir. Ama bazı takımlar daha da eşittir!..
    Aslında "..lar" eki, lafın gelişi.. Bir tek takım var, daha da eşit olan.. Fenerbahçe..
    Olay geçen hafta oldu. Düne kadar hiçbir spor sayfası, hiçbir spor şefi, hiçbir spor yazarı ima dahi etmeye cesaret edemedi.
    Dün Ahmet Çakar, Sabah'ta patladı nihayet ve Türk medyasının onurunu kurtardı..
    Evet ya!.. Tribünlerinde tabanca patlayan Fener'e ceza nerde?..
    Geçen yıl, üstelik karar gerekçesinde "Maçla ve Beşiktaş'la alakası yoktur" diye açıklandığı halde, bir bıçak kullanıldığı için, hem de 24 saat içinde Beşiktaş'a üç maç seyircisiz cezası verilmedi mi?.. "Ev sahibi oldukları" için..
    Geçen yıl medya daha ilk andan yeri göğü inleterek bu cezanın kesilmesinde baş rolü oynamadı mı?.
    Peki şimdi üstelik bıçak da değil, tabanca.. Üstelik, tribünler boş görünmesin diye "Kapıları açın" emri veren Fenerbahçe Başkanı'nın şov merakı yüzünden, kontroller kalkınca içeri giren bir tabanca bu.. Yani Fener'in maçında, Fener'in yanlışı ile tribüne giren bir tabancanın patlamasının hesabı sorulmayacaksa, Beşiktaş'ın günahı neydi?..
    Daha az eşit olması mı?.
    Kutsal ittifak medyası korkar susar?. Federasyon "Bu federasyonu ben kurdum" diye dolanan Fener Başkanı'ndan çekinir, ağzını açamaz..
    Soruşturma açtırmışlar.. Sevsinler.. Açtıkları gibi sessiz sedasız kaparlar..
    Çelebi böyle olur, bizde eşitlik dediğin..

Eşitlik dedim de.. Dün Yılmaz Özdil de muhteşem bir yazı yazmış.. Vali, derbilerde rakip seyircilere stadları kapama kararı almış ya..
    Oh keka.. Olay çıkınca, önlemek yerine yasak koy.. Hani "Şu okullar olmasa, Milli Eğitim'i ne güzel yönetirdim" diyen bakan usulü.. Yarın maçları da yasakla, bitsin..
    Yöneticilik maçların uygarca izlenmesini sağlamaktır. Böyle faşizan yöntemlerle maçı tek takıma teslim etmek değil. Yapamıyorsan gidersin, yerine yapabilecek gelir.
    Vali Güler'i yakından tanırım. Bu kararı alacak adam değil. Fener Başkanı'nın fevkalade tesirinde kalan bazı danışmanları ona bu fikri fısıldamış olabilirler.
    Bu karar derhal değişmeli.. Bu karar, Türkiye için, Türk sporu için utanç vericidir. Türkiye'ye gelmemek için her fırsatı değerlendiren bazı çirkin Avrupa kulüplerinin eline en büyük kozu vermektir.
    "Bunlar birbirlerinin maçına giremiyorlar. Biz oraya bir avuç seyircimizle nasıl gideriz?. Stada girenin can güvenliğini sağlayamayacağını İstanbul Valisi daha sezon başında ilan etmedi.. Hadi UEFA bu maçı tarafsız sahaya alsın" derlerse, gıkımız çıkabilir mi?.
    Yılmaz Özdil haklı..
    Vali Güler ya bu utanç kararını değiştirsin, ya da Anayasa'nın eşitlik kuralı gereğince, kendisi de Fener Stadı dışında maç izlemesin, İnönü ve Ali Sami Yen'e ayak basmasın!..

GÖNDERENİN YORUMU
    Günlerdir içimde olan ve futbolu bu hale getiren insanların başında gelen kişinin yaptığı işleri büyük bir yüreklilikler dile getiren hıncal uluç un yorumlarını size ilettim evet bu kişi anlı şanlı yaptığı tesislerle bir galatasaraylı olarak benim bile alkışladığım fenerbahçe başkanı aziz yıldırım. alkışladık da fanatik sayılabilecek derecede fenerlilerin de dediği gibi ………. Teki dediği bir başkan evet ……… bir başkan fb ve türkiye için yaptıklarına diyeceğimiz yok vesselam ama üstte okuduğunuz yazı ya bir bakın dikkatli okuyon sizde anlayacaksınız. ve siz fenerliler bir kez daha siz de içiniz den kendi başkanınızın ne kadar ……… olduğunu haykıracaksınız. ama o başkan ki stad ve tesislerden sonra şimdi yıldız transferlerle ağzınızı bağladı içinizdekileri dile getiremessiniz. Sizi anlarım…. hadi şimdi soruyorum fenerlilere BU YUKARIDA OKUDUKLARINIZ DA MI TESADÜF....

• saçma boşuna laf kalabalığı gereksiz yorum gereksiz topiç ve
  • quote:

Orijinalden alıntı: |LeGenD|

saçma boşuna laf kalabalığı gereksiz yorum gereksiz topiç ve
    quote:

Orjinalden alıntı: HaLiL_oZT

dostum olaya fener bjk olarak bakmayın
    ortada stada sokulan bir silah ve yaralanan bir şahıs var
    olaya bu açıdan bakalım mesele hangi takımın başına gelmesi değildir
    sonuçta aziz yıldırım fenerbahçe olmasına rağmen fenerbahçe değildir
    asl olan kurumlardır
    eger bugun bize yapılanı bizim yaptıgımızı görüp doğruya yönelemeyeceksek o zaman stadlarda daha kötü şeyler olacaktır
    işte bu matıktan dolayı rakip sahalara gitmeyi yasakladılar
    olaylara aşırı fanatizm gözlükleriyle bakmamız sonucunda yan yana yürüyen insanların stadlarda birbirini boğazlar hale getiriyorbiraz itidal

Not:aslında Cevap yazmayacaktım fakat in fonda yaşını görünce bunları bir defa daha düşünürsen anlayacağına inandim

• quote:

quote:

al işte. bu adamlardan ne beklenirki. cahil insanlar topluluğu = febe taraftarları..

• quote:

Orijinalden alıntı: iRoNMaSTeR

quote:

dostum olaya fener bjk olarak bakmayın
    ortada stada sokulan bir silah ve yaralanan bir şahıs var
    olaya bu açıdan bakalım mesele hangi takımın başına gelmesi değildir
    sonuçta aziz yıldırım fenerbahçe olmasına rağmen fenerbahçe değildir
    asl olan kurumlardır
    eger bugun bize yapılanı bizim yaptıgımızı görüp doğruya yönelemeyeceksek o zaman stadlarda daha kötü şeyler olacaktır
    işte bu matıktan dolayı rakip sahalara gitmeyi yasakladılar
    olaylara aşırı fanatizm gözlükleriyle bakmamız sonucunda yan yana yürüyen insanların stadlarda birbirini boğazlar hale getiriyorbiraz itidal

Not:aslında Cevap yazmayacaktım fakat in fonda yaşını görünce bunları bir defa daha düşünürsen anlayacağına inandim

Alıntıları Göster
    @ironmaster biz bu konuyu tartıştık fenerin ceza almasında hem fikir olduk bunda bi itirazımız yok zaten fakat bu konuyu zırt pırt açılınca insan sinir oluyo o yüzden dedim hem ben bu hıncal uluçun yorumculuğunun pek kayde değğer olduğunuda düşünmüyorum bütün takımlar eşittir ama fener daha eşittir miş miş yok böyle bir yorum ne yani şimdi aziz yıldırım federasyonu yönetiyordu şimdi valiyide mi yönetmeye başladı daha sonra başbakanı da yönetiyor bu adam derler yok böyle bişe

• quote:

Orijinalden alıntı: morbid

quote:

al işte. bu adamlardan ne beklenirki. cahil insanlar topluluğu = febe taraftarları..

Alıntıları Göster
    sana başka bişe yazmıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: morbid

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

sende provakatorsun ama bunu camianada maal etmiyorum bireysel bir durum
    niye ortamı geriyorsunuz ki arkadaşım

• quote:

sana başka bişe yazmıyorum
    quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu olayı BJK'dan soyutlayarak bakmayı başarabilirsek arkadaşlar daha mantıklı karar veririz..BJK'la kıyaslanacak bir hadise yok suan..O yüzden ne BJK'lılar ne de FB'liler hatta diğer takımı tutanLar , konuyu bir zahmet BJK'ın olayına benzetymeyin..

FB bu olaydan dolayı meshuldur..Cezalandırılmalıdır...

Cezalandırılma gerekcesi BJK olmamalı..Ya da BJK ceza aldıgı için FB'de almalı denmemeli...İnsan hayatı herşeyden degerlidir...

Hıncal abiyi çok severim..Ama maalesef Hıncal abi taraf oldugu olayları çok güzel yanısıtırda tarafsız olmayı bir türlü beceremez..SöyledikLerine , FB'ye ceza verilmezse katılırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Bu olayı BJK'dan soyutlayarak bakmayı başarabilirsek arkadaşlar daha mantıklı karar veririz..BJK'la kıyaslanacak bir hadise yok suan..O yüzden ne BJK'lılar ne de FB'liler hatta diğer takımı tutanLar , konuyu bir zahmet BJK'ın olayına benzetymeyin..

FB bu olaydan dolayı meshuldur..Cezalandırılmalıdır...

Cezalandırılma gerekcesi BJK olmamalı..Ya da BJK ceza aldıgı için FB'de almalı denmemeli...İnsan hayatı herşeyden degerlidir...

Hıncal abiyi çok severim..Ama maalesef Hıncal abi taraf oldugu olayları çok güzel yanısıtırda tarafsız olmayı bir türlü beceremez..SöyledikLerine , FB'ye ceza verilmezse katılırım..

Alıntıları Göster
    tartışma başlatıp aradan çekilmek olmaz diye düşündüm. arkadaşlar burada önemli olan şu aziz yıldırım kendi taraftarına şirin gözükebilmek için bu yollara kalkışmıştır. bunu yapmasının sebebini herkes biliyor klübün çıkarlarını gözetmek için türk insanının kavgacı tutumunu kullanıyor bu bağlantıyı herkesin anlayacağı şekilde özetliyim sen ne kadar taraftara fanatizm yüklersen ne kadar fanatik konuşur ben trübündenim politikası trübün ağzı yaparsan sen o kadar sevilirsin bu bizim en kötü özelliğimiz dir. bu durumu gören uyanıklar başta aziz yıldırım nedense hep bole adamlar fenerden çıkıyor geneklde (örn; ali şen) galatasaraydan da ergun gürsoy diyebiliriz herneyse bu durumu gören bu uyanıklar bunu paraya ne kadar fanatizm yüklersek taraftara o kadar sevgi o kadar forma satışı o kadar trübün doluluğu sağlarız politikası bunu şu anda kimse inkar edemez. bu yaptıkarı takımlarına fayda getirebilir ama şunu unutmayalım ken di içimizde bölücülüğe doğru gidiyoruz arkadaşlar şimdi şu sözlere dikkat edin;
    bir fenerli arkadaşım bir galatasaray yabancı (x) bir takımla maç yaparken bana aynen şu cümleyi kullandı ve tüylerim dien diken oldu. "galatasarayı tutacağıma yunan takımı tutarım galatasaray bayrağı tutacağıma yunan bayrağı sallarım" şimdi arkadaşlar fenerli arkadaşlara aşılanan bu fanatizmin boyutları bu halde gittikçe aramız da bölücülük açılıyor bu sadece bir spor bunu unutmamak gerekir.

konuya geri gelelim arkadaşlar aziz yıldırım artık o kadar ileri gitti ki kendisini devletin milletin üstünde görmeye başladı. sen kim oluyorsun da devletin güvenlik güçleri orada varken kendini onları hiçe sayarak trübünlere hoş gözükmek ama cı ile trübünlere koruma önlemi olmadan adam alıyorsun. ve sonucunda ne oluyor bakın... arkadaşlar bu işileri neresinden tutarsan orasın da bi bozukluk onun için da ha fazla konuşmak istemiyorum. çünkü size o kadar şey anlatabilirim ki o kadar tespitlerim var ki bunlar beni çıldırtıyor. bu gidişe bir dur demek gerek bu nasıl olacak bilmiyorum ama olmalı.

şunu eklemek istiyorum benim burada dur demek istediğim fenerbahçe camiası değildir benim görmek istediğim EZELİ REKABET EBEDİ DOSTLUKTUR... benim DUR demek istediğim bu zihniyetlerdir bu kişilerdir hangi kurumda olursa olsun bu kişi aziz yıldırımdır. dur artık aziz yıldırım artık DUR....

• quote:

Orijinalden alıntı: livinglegend

tartışma başlatıp aradan çekilmek olmaz diye düşündüm. arkadaşlar burada önemli olan şu aziz yıldırım kendi taraftarına şirin gözükebilmek için bu yollara kalkışmıştır. bunu yapmasının sebebini herkes biliyor klübün çıkarlarını gözetmek için türk insanının kavgacı tutumunu kullanıyor bu bağlantıyı herkesin anlayacağı şekilde özetliyim sen ne kadar taraftara fanatizm yüklersen ne kadar fanatik konuşur ben trübündenim politikası trübün ağzı yaparsan sen o kadar sevilirsin bu bizim en kötü özelliğimiz dir. bu durumu gören uyanıklar başta aziz yıldırım nedense hep bole adamlar fenerden çıkıyor geneklde (örn; ali şen) galatasaraydan da ergun gürsoy diyebiliriz herneyse bu durumu gören bu uyanıklar bunu paraya ne kadar fanatizm yüklersek taraftara o kadar sevgi o kadar forma satışı o kadar trübün doluluğu sağlarız politikası bunu şu anda kimse inkar edemez. bu yaptıkarı takımlarına fayda getirebilir ama şunu unutmayalım ken di içimizde bölücülüğe doğru gidiyoruz arkadaşlar şimdi şu sözlere dikkat edin;
    bir fenerli arkadaşım bir galatasaray yabancı (x) bir takımla maç yaparken bana aynen şu cümleyi kullandı ve tüylerim dien diken oldu. "galatasarayı tutacağıma yunan takımı tutarım galatasaray bayrağı tutacağıma yunan bayrağı sallarım" şimdi arkadaşlar fenerli arkadaşlara aşılanan bu fanatizmin boyutları bu halde gittikçe aramız da bölücülük açılıyor bu sadece bir spor bunu unutmamak gerekir.

konuya geri gelelim arkadaşlar aziz yıldırım artık o kadar ileri gitti ki kendisini devletin milletin üstünde görmeye başladı. sen kim oluyorsun da devletin güvenlik güçleri orada varken kendini onları hiçe sayarak trübünlere hoş gözükmek ama cı ile trübünlere koruma önlemi olmadan adam alıyorsun. ve sonucunda ne oluyor bakın... arkadaşlar bu işileri neresinden tutarsan orasın da bi bozukluk onun için da ha fazla konuşmak istemiyorum. çünkü size o kadar şey anlatabilirim ki o kadar tespitlerim var ki bunlar beni çıldırtıyor. bu gidişe bir dur demek gerek bu nasıl olacak bilmiyorum ama olmalı.

şunu eklemek istiyorum benim burada dur demek istediğim fenerbahçe camiası değildir benim görmek istediğim EZELİ REKABET EBEDİ DOSTLUKTUR... benim DUR demek istediğim bu zihniyetlerdir bu kişilerdir hangi kurumda olursa olsun bu kişi aziz yıldırımdır. dur artık aziz yıldırım artık DUR....

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birbirimizi bu hale düşürenlerin oyununa gelmeyelim artık bu fanatizm i yayan bu insanlara geçit vermeyelim. kesinlikle en ağır cezanın aziz yıldırıma verilmesi gerekir. ve en acı olan şey de bu olay olduktan sonra bu adamın televizyonlara çıkıp hala taraftarına şirin gözükmeye çalışması ve hala bu fb taraftarının şampiyon yap bizi başkanın demesi işte asıl sorun da burada siz fenerbahçeliler eğerki dürüst çe kendinize şu soruyo sorun ben fenerbahçe başkanını seviyor muyum eğer bu soruyu sorup cevabınız evet ise lütfen bunu açık yüreklilikle sölüyorum hiç bir takım adı altında değil küçümsemek için de değil bu soruya evet diyip ben aziz yıldırımı bütün bu olanlara rağmen seviyorum diyen fenerliler gidin ve bir psikolağa görünün çünkü şiddet sizin beyninizin en küçük noktasına kadar işlemiş durumdadır...

• quote:

arkadaşlar birbirimizi bu hale düşürenlerin oyununa gelmeyelim artık bu fanatizm i yayan bu insanlara geçit vermeyelim. kesinlikle en ağır cezanın aziz yıldırıma verilmesi gerekir. ve en acı olan şey de bu olay olduktan sonra bu adamın televizyonlara çıkıp hala taraftarına şirin gözükmeye çalışması ve hala bu fb taraftarının şampiyon yap bizi başkanın demesi işte asıl sorun da burada siz fenerbahçeliler eğerki dürüst çe kendinize şu soruyo sorun ben fenerbahçe başkanını seviyor muyum eğer bu soruyu sorup cevabınız evet ise lütfen bunu açık yüreklilikle sölüyorum hiç bir takım adı altında değil küçümsemek için de değil bu soruya evet diyip ben aziz yıldırımı bütün bu olanlara rağmen seviyorum diyen fenerliler gidin ve bir psikolağa görünün çünkü şiddet sizin beyninizin en küçük noktasına kadar işlemiş durumdadır...

Alıntıları Göster
    şimdi herkes bana sinirlenecektir ama bunları bir dur deyecek yürekliliği birinin göstermesi gerekir. daha stadlarımız da kaç kişinin ölmesi gerekir.

• quote:

Alıntıları Göster
    aziz yıldırım hakkında düşündüklerin asıl senin bir fanatik olduğunu gösterir adam o kadar uğraşıyor ben stadlardan küfürü kaldırıcam o kadar kampanya yapıyor taraftarın örnek olmasını istiiyor nereden çıkartıyorsun sen bunları adamın böyle bir yola gidip forma satmaya çaba göstermesine ihtiyaç yok çünkü Fenerbahçe taraftarı zaten ürün alıyor alışveriş yapıyor başka takımlar taraftarına nazaran daha fazla ayrıca bir fenerli arkadaştan yunan bayrağı sallarım diye duymuşsun doğrudur bende duydum ve kınıyorum onu ama bende birçok galatasaraylıdan duydum bunu anlıyomusun sadece Fenerbahçeye mal edemessin herkes öyle değil ben yurtta kalırken valancia-beşiktaş maçı ile kurtlar vadisi aynı saatteydi senin dediğin türden insanlar maç izlemeyi istemedi çok önemliya kurtlar vadisi ben o gün 4 kişiyle kavga ettim ve uyarı oldum niçin avrupa maçı bizim takımımız Türk takımı diye 3 -5 çapulcuyu Fener camiasına mal edemessin . staddaki olaya gelince dün FBTV de adam açıklama yaptı dinlemediğin için yorum yapıyorsun işte bişe bildiğin yokki kafadan atıyosun adam dedi ben arama yapmayın demedim diye kapıların açılmasını da istememiş olay o şekilde değilwww.fenerbahce.org a gir oku bakalım adam neler söylemiş konu hakkında Aziz Yıldırımın yaptığını hangi başkan yapmış şimdiye kadar adam takımına kendini vermiş böyle bir başkan göstersene bana kimi diyeceksin özhan canaydınımı atay aktuğumu yoksa y.demirörenimi hangisi söyle bakalım.

• quote:

aziz yıldırım hakkında düşündüklerin asıl senin bir fanatik olduğunu gösterir adam o kadar uğraşıyor ben stadlardan küfürü kaldırıcam o kadar kampanya yapıyor taraftarın örnek olmasını istiiyor nereden çıkartıyorsun sen bunları adamın böyle bir yola gidip forma satmaya çaba göstermesine ihtiyaç yok çünkü Fenerbahçe taraftarı zaten ürün alıyor alışveriş yapıyor başka takımlar taraftarına nazaran daha fazla ayrıca bir fenerli arkadaştan yunan bayrağı sallarım diye duymuşsun doğrudur bende duydum ve kınıyorum onu ama bende birçok galatasaraylıdan duydum bunu anlıyomusun sadece Fenerbahçeye mal edemessin herkes öyle değil ben yurtta kalırken valancia-beşiktaş maçı ile kurtlar vadisi aynı saatteydi senin dediğin türden insanlar maç izlemeyi istemedi çok önemliya kurtlar vadisi ben o gün 4 kişiyle kavga ettim ve uyarı oldum niçin avrupa maçı bizim takımımız Türk takımı diye 3 -5 çapulcuyu Fener camiasına mal edemessin . staddaki olaya gelince dün FBTV de adam açıklama yaptı dinlemediğin için yorum yapıyorsun işte bişe bildiğin yokki kafadan atıyosun adam dedi ben arama yapmayın demedim diye kapıların açılmasını da istememiş olay o şekilde değilwww.fenerbahce.org a gir oku bakalım adam neler söylemiş konu hakkında Aziz Yıldırımın yaptığını hangi başkan yapmış şimdiye kadar adam takımına kendini vermiş böyle bir başkan göstersene bana kimi diyeceksin özhan canaydınımı atay aktuğumu yoksa y.demirörenimi hangisi söyle bakalım.

Alıntıları Göster
    yine fenerbahce yine olay.ceza almasi gerekir ama medyanin bi kismi olayi ortmeye calisiyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    biz fenerbahçeliler AZİZ YILDIRIM seviyoruzzz...
    hatta en kötü günümüzde bile AZİZ YILDIRIM BIRAKCAM DEDİĞİ ZAMAN BİLE BIRAKMAMIŞTIK..
    ASLADA BIRAKMICAZ...

çok emek verdi fenerbahçeye kimsenin vermediği kadar...
    hadi bakalım tüm fenerbahçelilere bu soruyu sordun hangi fenerbahçeli sevmiyor AZİZ YILDIRI MI??
    HATTA SEN SORMA SADECE TÜM FENERLİLER CEVAP VERSİN!
    SEVİYORMUYUZ AZİZ YILDIRIMI?

dünde bu konuya açıklık getirip yorumunu yaptı anlayana..cezayı söz konusu bile etmedi..hem olsada nolacak..herkezde bir acizlik bir zavallılık açmışlar kollarını fenere ceza..vurulan adamın adını kaç kişi biliyor adam neler dedi kaç kişi biliyor..sizin düşünceniz sadece fener ceza alsında takım tökezlesin..
    kormuyoruz cezadan falan versinler ama yaklaşım yanlış...hem kanıt lazım ateş staddan edildiyse stadda yığınla kamera var ve boş kovan bulunması lazım....öle efendime biri vurulmuş ceza...beşiktaş,galatasaray şampiyon olduğundada şehir magandaları sokaklarda ateş ederek geziyor kaç kişi hayatını kaybetti öle..onlar içinde ceza verilsin klüplere o zaman, mekanın stad olmasımı önemli sizin için...stad bizim deil güvenlik bizim deil everton ne kadar misafirse bizde o kadar misafiriz o stadda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3FF1A58FB

yine fenerbahce yine olay.ceza almasi gerekir ama medyanin bi kismi olayi ortmeye calisiyor.

Alıntıları Göster
    Federasyon'un son açıklaması :

FB - Everton maçı esnasında maçı izlemeye gelen bir vatandaşımızın meçhul bir silahtan çıkan kurşunla yaralanması olayının herhangi bir ölüme sebebiyet vermemesi sebebiyle güzide kulubümüz Fenerbahçe'nin herhangi bir cezaya maruz kalmasına gerek görülmediği kamuoyuna saygıyla duyurulur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrfb

hatta en kötü günümüzde bile AZİZ YILDIRIM BIRAKCAM DEDİĞİ ZAMAN BİLE BIRAKMAMIŞTIK..
    ASLADA BIRAKMICAZ...

hadi bakalım tüm fenerbahçelilere bu soruyu sordun hangi fenerbahçeli sevmiyor AZİZ YILDIRI MI??

dünde bu konuya açıklık getirip yorumunu yaptı anlayana..cezayı söz konusu bile etmedi..hem olsada nolacak..herkezde bir acizlik bir zavallılık açmışlar kollarını fenere ceza..vurulan adamın adını kaç kişi biliyor adam neler dedi kaç kişi biliyor..sizin düşünceniz sadece fener ceza alsında takım tökezlesin..
    kormuyoruz cezadan falan versinler ama yaklaşım yanlış...hem kanıt lazım ateş staddan edildiyse stadda yığınla kamera var ve boş kovan bulunması lazım....öle efendime biri vurulmuş ceza...beşiktaş,galatasaray şampiyon olduğundada şehir magandaları sokaklarda ateş ederek geziyor kaç kişi hayatını kaybetti öle..onlar içinde ceza verilsin klüplere o zaman, mekanın stad olmasımı önemli sizin için...stad bizim deil güvenlik bizim deil everton ne kadar misafirse bizde o kadar misafiriz o stadda...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emrfb

ASLADA BIRAKMICAZ...

Fenerbahçe Everton ile hazırlık maçı yapacak sen stad bizim değil diyeceksin öyle mi?

O zaman Heysel'de ölenler için İngiliz'lere verilen cezanın da yanlış olduğunu düşünüyorsundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: PER NOİ FORZA

FB - Everton maçı esnasında maçı izlemeye gelen bir vatandaşımızın meçhul bir silahtan çıkan kurşunla yaralanması olayının herhangi bir ölüme sebebiyet vermemesi sebebiyle güzide kulubümüz Fenerbahçe'nin herhangi bir cezaya maruz kalmasına gerek görülmediği kamuoyuna saygıyla duyurulur :)

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe taraftarı neden seviyor Aziz Yıldırımı neden bu kadar gönülden bağlılar onu aileden biriymiş gibi hissediyorlar hiç düşündünüz mü siz hiç veya gs liler özhan canaydının neden istifasını istiyorlar ondan nefret ediyorlar Aziz Yıldırımla uğraşacağınıza kendi başkanlarınıza bakın takımınıza ne kadar katkı sağlıyor Aziz Yıldırım Fenerle yatıp Fenerle kalkıyor var mı böyle bir başkan bu sataşmalar sadece kıskançlıktan ileri geliyor başka bir izahatı yok sizin başkanınız yapamıyor bizimki yapıyor .ok atalım o öyle mafya bilmemne valiyi yönetiyo daha sonra başbakının kankisi falan filan dersiniz onu da yönetiyo dersiniz töbe töbe siz derseniz diyin EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKANIMIZ.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emrfb

ASLADA BIRAKMICAZ...

Fenerbahçe Everton ile hazırlık maçı yapacak sen stad bizim değil diyeceksin öyle mi?

O zaman Heysel'de ölenler için İngiliz'lere verilen cezanın da yanlış olduğunu düşünüyorsundur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PER NOİ FORZA

bak arkadaşım daha konu bile belli değil stadda biri vurulmuş ama ne gören var ne bilen bi dünya kamera var hiçbiri saptayamamış silah atıltığı yerden panik olması gerek değilmi en iyisimi bu konuyu fazla uzatmayalım konu sonuca varılsın ceza verilecekse biz cezamıza razıyız uzatmaya dallandırmaya gerek yok 30 tane topic oldu aynı konudan yaw yeter artık !

• quote:

Alıntıları Göster
    Yav varya diğer topikte de bişiler anlatmaya çalıştım size anlamamışsınız.

Sizin tek derdiniz FB ye ceza verilmesi bunu açık açık söyleyenin alnından öperim
    Yoksa adam vurlumuştu yaralanmışta yok ölmüşüte biz nasıl bi zinsanızda falan
    bunlar sizin hiçbirinizin .İKİNDE DEĞİL hadin ordan bee tarafsızmış kim hıncal mı ahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul

Yav varya diğer topikte de bişiler anlatmaya çalıştım size anlamamışsınız.

Sizin tek derdiniz FB ye ceza verilmesi bunu açık açık söyleyenin alnından öperim
    Yoksa adam vurlumuştu yaralanmışta yok ölmüşüte biz nasıl bi zinsanızda falan
    bunlar sizin hiçbirinizin .İKİNDE DEĞİL hadin ordan bee tarafsızmış kim hıncal mı ahaha

Alıntıları Göster
    fenerbahçe cezamı alacak..hemde türkiyede
    komik olmayın..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.