Şimdi Ara

HINCAL ULUÇ'un 04.08 tarihli yazısı ve benim yorumlarım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben kişisel olarak şunu düşünüyorum arkadaşlar ne fenerin ceza alması ne de stadda adamın vurulması bunların cezası zaten belli verilmesi gerekir buna kimse verilmemesi gerekir veya stad bizim değil felan diyemez bu 1 ikincisi benim tepkim aziz yıldırımın tutumu dur. olayları körükleyen o dur kimse bunu inkar etmesin. aziz yıldırım ın iki sözünü hatırlatayım birin cisi tesadüf dedi ikincisi biz maçları saha dışında kazanırız lafı son ra bunları söliyen başkan şiddete lütfen derse buna kimse inanmaz. şunu söliyim arkadaşlar açık açık BEN FENERBAHÇE DÜŞMANI DEĞİLİM BEN AZİZ YILDIRIM DÜŞMANIYIM... ama ben kendimi onun gibi ahlaksız ca savunmuyorum demokratik olarak savunuyom. işte bunun için kendimi aziz yıldırıma bunları söleyebilecek yetkiyi kendimde görüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: livinglegend

ben kişisel olarak şunu düşünüyorum arkadaşlar ne fenerin ceza alması ne de stadda adamın vurulması bunların cezası zaten belli verilmesi gerekir buna kimse verilmemesi gerekir veya stad bizim değil felan diyemez bu 1 ikincisi benim tepkim aziz yıldırımın tutumu dur. olayları körükleyen o dur kimse bunu inkar etmesin. aziz yıldırım ın iki sözünü hatırlatayım birin cisi tesadüf dedi ikincisi biz maçları saha dışında kazanırız lafı son ra bunları söliyen başkan şiddete lütfen derse buna kimse inanmaz. şunu söliyim arkadaşlar açık açık BEN FENERBAHÇE DÜŞMANI DEĞİLİM BEN AZİZ YILDIRIM DÜŞMANIYIM... ama ben kendimi onun gibi ahlaksız ca savunmuyorum demokratik olarak savunuyom. işte bunun için kendimi aziz yıldırıma bunları söleyebilecek yetkiyi kendimde görüyorum.

komik şey sende haklısın ne diyim söylecek söz bulamıyorum dünyanla yaşa !

• evet arkadaşım çok komik kimse bize ceza kesmez bu dünyayı biz yarattık fb liler olarak federasyonu biz kurduk medya bizim medayamız kimse aksini yazmaz tabi örtbas edicekler devletin bile hatta fb ye gücü yetmiyo Gold_Moon arkadaşımız çok güzel açıklamış olayı yaralanan veya ölen kimsenin umurunda değil önemli olan fb nin ceza alması illa BÖYLE ODUN ARKADAŞLARA BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMAK LAZIM

bizde diyoruz yapılan yanlış gereken ceza verilmeli ama siz verilicek cezayı sadece kendinizi tatmin edicek olmanız için istiyosunuzyoksa kim ölmüş kim yaralanmış kimin umrunda hıncal o.ç yazısından bile bu anlaşılıyo nası kıskanıldığı fb nin o ufacık beyniyle bjktasa verildi fb neden almıyo dio fanatiklikten ayırt edemiyo bazı şeyleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novamax12 -- 4 Ağustos 2005, 14:28:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: novamax12

evet arkadaşım çok komik kimse bize ceza kesmez bu dünyayı biz yarattık fb liler olarak federasyonu biz kurduk medya bizim medayamız kimse aksini yazmaz tabi örtbas edicekler devletin bile hatta fb ye gücü yetmiyo Gold_Moon arkadaşımız çok güzel açıklamış olayı yaralanan veya ölen kimsenin umurunda değil önemli olan fb nin ceza alması illa BÖYLE ODUN ARKADAŞLARA BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMAK LAZIM

bizde diyoruz yapılan yanlış gereken ceza verilmeli ama siz verilicek cezayı sadece kendinizi tatmin edicek olmanız için istiyosunuzyoksa kim ölmüş kim yaralanmış kimin umrunda hıncal o.ç yazısından bile bu anlaşılıyo nası kıskanıldığı fb nin o ufacık beyniyle bjktasa verildi fb neden almıyo dio fanatiklikten ayırt edemiyo bazı şeyleri

• halil_ozt sözüm sana yaa kardeşim sizin hiç mi fikriniz aklınız yok mu? başkan ne derse olur o ne dese haklıdır siz koyun musunuz güdüleceksiniz ben buna gıcık oluyom yaa kendi düşünceleriniz olsun biraz demokratik konuşma özgürlüğünüzü yaşayın başkalarının fikirlerinizi benimsemeyin kendi fikriniz olsun hiç bi zaman kimsenin bayrağını sallamayın kendi bayrağınızı sallayın bu gerçekten senin için iyimser açıklamalarım dır. sakın kızdığımı zannetme... olur mu emin ol ki bu şekilde düşünürsen daha mutlu olursun... nasıl biz kendi başkanımız ne derse bi ze uymassa tepki gösterebiliyoruz siz de bunu yapın... ama insanların yüzüne baka baka yanlış yapılmış bi şeyi savun mayın.. ve son olarak sana şunları söliyom ben fanatik değilim gerçekleri söyleme cesaretini gösteriyom o kadar sen se hale bizim başkanımız bole sizinki bole diye ufak çocuklar gibi sdk yarıştırıyon yapmayın bole. o icraatlarını alkışladığımı sözümün başında solemiştim. yarın benim başkanım senin başkanını döver derseniz hiç şaşmam

• en son solediklerimi okudumda ağır laf kullanmışım söyledilerim sizi kırdıysa kusura bakmayın.
  • quote:

halil_ozt sözüm sana yaa kardeşim sizin hiç mi fikriniz aklınız yok mu? başkan ne derse olur o ne dese haklıdır siz koyun musunuz güdüleceksiniz ben buna gıcık oluyom yaa kendi düşünceleriniz olsun biraz demokratik konuşma özgürlüğünüzü yaşayın başkalarının fikirlerinizi benimsemeyin kendi fikriniz olsun hiç bi zaman kimsenin bayrağını sallamayın kendi bayrağınızı sallayın bu gerçekten senin için iyimser açıklamalarım dır. sakın kızdığımı zannetme... olur mu emin ol ki bu şekilde düşünürsen daha mutlu olursun... nasıl biz kendi başkanımız ne derse bi ze uymassa tepki gösterebiliyoruz siz de bunu yapın... ama insanların yüzüne baka baka yanlış yapılmış bi şeyi savun mayın.. ve son olarak sana şunları söliyom ben fanatik değilim gerçekleri söyleme cesaretini gösteriyom o kadar sen se hale bizim başkanımız bole sizinki bole diye ufak çocuklar gibi sdk yarıştırıyon yapmayın bole. o icraatlarını başkanını döver derseniz hiçalkışladığımı sözümün başında solemiştim. yarın benim başkanım senin şaşmam

öncelikle kişisel eleştiri yaparken biraz daha seviyeli olmak gerekir bak arkadaşım sen benim yazdıklarımı okumamışsın ki ben ne demişim sen ne cevap vermişsin benim anlatmak istediğimi anlayamamışsın benim anlatmak istedğim bizim başkan sizin başkanı döver misali değil Fenerbahçe taraftarının başkana olan bağlılığından bahsettim sana neden diğer takımların taraftarı böyle değil sen bunu anla bir kere sidik yarışı yaptığım felan yok Aziz Başkanın yaptıklarına itiraz etmiyoruz çünkü yanlış yaptığı yok senin dediğin gibi de Büyük Fenerbahçe Taraftarı asla koyun değildir bu sözünü de kınıyorum. yeri geldiği zaman her zaman tavrımızı da koymuşuzdur. Fener taraftarının ne kadar itici bir güç olduğunu herkes biliyor senin dediğin gibi koyun değil sadece başkanımız çok seviyorum çünkü bizim ile ilgileniyor bizi kandırmıyor boş vaadler vermiyor Fenerbahçeyi hep yukarı taşımaya çalışıyor batırmaya değil ama bazı dengesizlerin çıkarttıkları söylemler bunlar yok başkan mafya valiyi bile etkiliyo falan filan anlayabiliyomusun

• Bence kimse ceza almasın.
    Her fener maçı girişinde herkesin eline silah verilsin.
    Maçta fener 10 gol atsın.
    Maçın sonuna kadar herkes birbirini vurur.

Fenere en büyük ceza bu.
  • Aziz Yıldırım'ı fener taraftarının neden sevdiğini herkes biliyor.Adam maç kazandırıyor daha naapsın.Galatasaray şampiyon olurken kendiniz küfür ediyodunuz ne çabuk unuttunuz.Ama her zaman herşeyin en iyisini siz biliyosunuz.Yok maç kendi stadlarında değilmiş yok Hıncal Fanatik'miş.Medyanında size çalıştığını herkes biliyor.

En basit örnek Mondragon-Rüştü olayı.Ötesi varmı?

Hadi şuna cevap verin madem öle Ahmet Çakar'da Fanatikmide o yazıyı yazdı.
  • Türkiye'de bazı çevreler bu tür olaylardan sonra köşe oluyor bir tane adam ölmüş bir tanesi ayağından vurulmuş bu kadar gürültü patırtı çıkıyor hergün insanlar trafik kazasında ölüyor pkk'nın koyduğu mayınlardan ayağını kolu bacağını kaybediyor hergün heryerde bombalar patlıyor kimsenin sesini çıkarttığı yok
  • saçma boşuna laf kalabalığı gereksiz yorum gereksiz topiç ve

yazısı ilk ve

quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_ok

Türkiye'de bazı çevreler bu tür olaylardan sonra köşe oluyor bir tane adam ölmüş bir tanesi ayağından vurulmuş bu kadar gürültü patırtı çıkıyor hergün insanlar trafik kazasında ölüyor pkk'nın koyduğu mayınlardan ayağını kolu bacağını kaybediyor hergün heryerde bombalar patlıyor kimsenin sesini çıkarttığı yok

yazısı son tepki...
    Naçizane görüşüm :
    Fifa bu çifte standart a ,EU başvurusu yapan bir ülke için örnek olacak bir cezayı TR için uygulamaya koyabilir.
    Entertainment =Eğlence ,show sektörü ile sporu bir arada barındıran toplumun gerilim deşarjını sağlayan
    bu büyüklükteki etkinlikler için ,halaa terörün ortak bir tanımının yapılamadığı EU ülkelerinde ortak bir güvenlik standardı tam şekillenmemişken elimizde yüksek standartlar ortaya koyup deklare etmek ve
    uygulamak gibi medeniyetler çatışmasına EU ülkelerinin daha gerçekçi bir gözle bakabilmelerini sağlayacak mükemmel bir fırsat var.
    En az gelmiş geçmiş diğer federasyonlar kadar eyyamcı olduğunu göstermekten itina ile sakınan yeni federasyona duyurulur.

• federasyon neye göre ceza verecek onuda söyleyinde bizde öğrenelim

hakem raporuna göremi? hakem böyle bir rapor yazmışmı?
    gözlemci raporuna göremi? gözlemci varmıydı?
    güvenlik kameralarına göremi? kameralarda hiç bir olağanüstü durumun olmadığı saptandı
    aziz yıldırımın emniyetten kapıları açın isteğinde bulunduğu içinmi ve bu istek polisin sorumluluğunu ortadan kaldırıyormu?
    ayrıca maç ücretsiz olup kapılar açılsaydı bu durumda polis gene arama yapmayacakmıydı
    bügüne kadar bir-iki kez kapıların açtırılmasından yararlanıp maça girdim ancak hiçbir zaman üzerimiz aranmadan içeri giremedik fenerbahçenin kendi stadında yaptığı şampiyonluk kutlamalarında dahi üzerimiz arandı ve biz o şekilde içeri girdik
    vurulan şahsın nasıl vurulduğu meçhul , vuran şahıs meçhul gören yok duyan yok maç bitiyor bir şahsın vurulduğu söyleniyor bu kadar belirsizlik içinde siz bir hakimin (federasyon) çıkıp kalemi kırmasını bekliyorsunuz bırakın artık bu fanatikliği olay açıklığa kavuşsun o zaman herkez hakettiği cezayı alır
    şimdi federasyon çıkıp bu kadar delil yokluğunda fenerbahçeye üç maç ceza verse ve daha sonra bu olayın bir düzmece olduğu ortaya çıksa ,fenerbahçe hakkını nasıl tazmin edecek bunun için kesin deliller ortaya çıkmadan fenerbahçeye ceza verilebileceğini zannetmiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: uranus

federasyon neye göre ceza verecek onuda söyleyinde bizde öğrenelim

hakem raporuna göremi? hakem böyle bir rapor yazmışmı?
    gözlemci raporuna göremi? gözlemci varmıydı?
    güvenlik kameralarına göremi? kameralarda hiç bir olağanüstü durumun olmadığı saptandı

aziz yıldırımın emniyetten kapıları açın isteğinde bulunduğu içinmi ve bu istek polisin sorumluluğunu ortadan kaldırıyormu?
    ayrıca maç ücretsiz olup kapılar açılsaydı bu durumda polis gene arama yapmayacakmıydı
    bügüne kadar bir-iki kez kapıların açtırılmasından yararlanıp maça girdim ancak hiçbir zaman üzerimiz aranmadan içeri giremedik fenerbahçenin kendi stadında yaptığı şampiyonluk kutlamalarında dahi üzerimiz arandı ve biz o şekilde içeri girdik
    vurulan şahsın nasıl vurulduğu meçhul , vuran şahıs meçhul gören yok duyan yok maç bitiyor bir şahsın vurulduğu söyleniyor bu kadar belirsizlik içinde siz bir hakimin (federasyon) çıkıp kalemi kırmasını bekliyorsunuz bırakın artık bu fanatikliği olay açıklığa kavuşsun o zaman herkez hakettiği cezayı alır
    şimdi federasyon çıkıp bu kadar delil yokluğunda fenerbahçeye üç maç ceza verse ve daha sonra bu olayın bir düzmece olduğu ortaya çıksa ,fenerbahçe hakkını nasıl tazmin edecek bunun için kesin deliller ortaya çıkmadan fenerbahçeye ceza verilebileceğini zannetmiyorum.

geçen sene beşiktaşa neye göre ceza verildiyse size de o şekilde ceza verilecek arkadaşım...... Bizim maçımızda da saydıklarının hiç birri yoktu ki o ceza yanlıştı bence hala savunuyorum... ama eşitlik varsa bu ülkede hukukun üstünlüğü varsa , kanun karşısında herkes eşitse feneVbahçe de CEZA A-LA-CAK

• quote:

tartışma başlatıp aradan çekilmek olmaz diye düşündüm. arkadaşlar burada önemli olan şu aziz yıldırım kendi taraftarına şirin gözükebilmek için bu yollara kalkışmıştır. bunu yapmasının sebebini herkes biliyor klübün çıkarlarını gözetmek için türk insanının kavgacı tutumunu kullanıyor bu bağlantıyı herkesin anlayacağı şekilde özetliyim sen ne kadar taraftara fanatizm yüklersen ne kadar fanatik konuşur ben trübündenim politikası trübün ağzı yaparsan sen o kadar sevilirsin bu bizim en kötü özelliğimiz dir. bu durumu gören uyanıklar başta aziz yıldırım nedense hep bole adamlar fenerden çıkıyor geneklde (örn; ali şen) galatasaraydan da ergun gürsoy diyebiliriz herneyse bu durumu gören bu uyanıklar bunu paraya ne kadar fanatizm yüklersek taraftara o kadar sevgi o kadar forma satışı o kadar trübün doluluğu sağlarız politikası bunu şu anda kimse inkar edemez. bu yaptıkarı takımlarına fayda getirebilir ama şunu unutmayalım ken di içimizde bölücülüğe doğru gidiyoruz arkadaşlar şimdi şu sözlere dikkat edin;
    bir fenerli arkadaşım bir galatasaray yabancı (x) bir takımla maç yaparken bana aynen şu cümleyi kullandı ve tüylerim dien diken oldu. "galatasarayı tutacağıma yunan takımı tutarım galatasaray bayrağı tutacağıma yunan bayrağı sallarım" şimdi arkadaşlar fenerli arkadaşlara aşılanan bu fanatizmin boyutları bu halde gittikçe aramız da bölücülük açılıyor bu sadece bir spor bunu unutmamak gerekir.

konuya geri gelelim arkadaşlar aziz yıldırım artık o kadar ileri gitti ki kendisini devletin milletin üstünde görmeye başladı. sen kim oluyorsun da devletin güvenlik güçleri orada varken kendini onları hiçe sayarak trübünlere hoş gözükmek ama cı ile trübünlere koruma önlemi olmadan adam alıyorsun. ve sonucunda ne oluyor bakın... arkadaşlar bu işileri neresinden tutarsan orasın da bi bozukluk onun için da ha fazla konuşmak istemiyorum. çünkü size o kadar şey anlatabilirim ki o kadar tespitlerim var ki bunlar beni çıldırtıyor. bu gidişe bir dur demek gerek bu nasıl olacak bilmiyorum ama olmalı.

şunu eklemek istiyorum benim burada dur demek istediğim fenerbahçe camiası değildir benim görmek istediğim EZELİ REKABET EBEDİ DOSTLUKTUR... benim DUR demek istediğim bu zihniyetlerdir bu kişilerdir hangi kurumda olursa olsun bu kişi aziz yıldırımdır. dur artık aziz yıldırım artık DUR....

kardeşim adam o kadar açıklama yaptı daha anlamadınızmı

"çok yığılma olduğu için biletsiz alın dedim arama yapmadan alın demedim"

• quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Aziz Yıldırım'ı fener taraftarının neden sevdiğini herkes biliyor.Adam maç kazandırıyor daha naapsın.Galatasaray şampiyon olurken kendiniz küfür ediyodunuz ne çabuk unuttunuz.Ama her zaman herşeyin en iyisini siz biliyosunuz.Yok maç kendi stadlarında değilmiş yok Hıncal Fanatik'miş.Medyanında size çalıştığını herkes biliyor.

En basit örnek Mondragon-Rüştü olayı.Ötesi varmı?

Hadi şuna cevap verin madem öle Ahmet Çakar'da Fanatikmide o yazıyı yazdı.

Fener medyayı yönetseydi hıncal fatih altaylı gibi aptal saptal ğsliler gazetelerde olmazdı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.