Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Totalde 72 iş saati diye düşündüm de öyle değilmiş.
    Amazon ayın 2sinde paramı iade etmiş. Ama banka 2 gün daha tutmuş parayı. Çarşamba akşamı yaptıgım alışverişim iadesini pazartesi akşamı almış oldum.halbuki cumartesi iadeyi yapmışlar. Eğer bu durumla karşılaşırsanız bankanızla konuşmakta fayda var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon harici site öneriniz var mı ?
  • bunu pc icin yokmudur mesela
    steam
    origin
    rookstar
  • Jedi fallen order için 3000 lik almak istiyorum hesabımda 500 var hali hazırda ama amazonda hiç kalmamış var mıdır başka bir alternatif
  • ininal kart geçiyormu beyler hindu psn de?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon harici bereden alabiliriz dostlar yok mu yardimci olabilecek.

• Merhabalar The last of us Hindistan psn de Türkçe mi

• lethee0 kullanıcısına yanıt
    Bütün oyunlar Türkçe TR PSN cusa kodu aynı zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazona yeni kodlar yüklenmiş saldırın 20 tane görünüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 8 Kasım 2019; 13:9:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
  • Merhaba müsaitseniz eğer yarın bana geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum Bi sorum olacaktı da o yüzden iyi akşamlar

• Merhaba arkadaşlar, Daha öncesinde eskiden beri kullandığım amazon tr hesabımdan adres bilgilerimi silip bir hindistan adresi ekleyip 4000 rplik kodu aldım. Enpara kredi kartımdan 330 TL ücret çekti 20 dakika sonrasında kod kayıtlı mail adresime geldi. Telefon numarası olarak tr numaramı kullandım. PSN hesabı içinde amazonda kullandığım adresi kullandım.

Herhangi bir blok durumu yaşamadım. Su an DEATH STRANDING almış bulunmaktayım.

Hesapları oluşurken vpn kullanmadım.

Merak ettiğiniz bir konu olursa yardımcı olurum.

Not: Amazon tr hesabımdan hiç alışveriş yapılmamıştı ve kartımda tanımlı değildi.
  • Merhaba, hindistan amazondan 1 tane 3000lik 2 tane de 500lük kod aldım. Ödeme vs herhangi bir sorun oluşmadı fakat 30dk sonra mail geldi hesabınız kitlendi diye. Hesabın açılması için başvuru yaptım tekrar girdiğim adresi ve bilgileri girerek. Hesabın açılma ihtimali var mı? Ücret de çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AidenPearce01 -- 10 Kasım 2019; 18:9:40 >
  • Arkadaşlar pincode falan diyor adres değiştirirken,tel numarasıda istiyor ne giriyoruz buraya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoreGame

Arkadaşlar pincode falan diyor adres değiştirirken,tel numarasıda istiyor ne giriyoruz buraya ?
    kendi cep numarani

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Pin code kısmına zip kodu mu giriyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 11 Kasım 2019; 14:43:51 >
  • Evet aldım arkadaşlar,15 dkda geldi kod.Kendi numaramı girdim.Pin code kısmına zip kodu girdim.Kendi adımı soyadımı girdim,adresi siteden generate ettim.Amazon hesabımda daha önce alışveriş yapılmamıştı.
  • hindistan hesabı açtım psplus aboneliği nasıl alabilirim. bide türk kartları geçerli mi? amazon üzeriden kod almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eftal1903 -- 11 Kasım 2019; 16:37:29 >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt
    ne kadarlık kod almıştınız?ücret ne kadar kesmiş banka

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.