Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: The MasteR Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3500 RS aldım.49.05 dolar olarak yansımış.283 liraya falan denk geliyor güncel kurda ama daha banka tlye çevirmemiş.Star wars aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 12 Kasım 2019; 17:36:35 >
  • Arkadaşlar bizim kartları hindistan amazon reddediyor varmı bu sıkıntıyı yaşayan
  • hindistan psn hesabıma 14günlük psplus deneme nasıl alabilirim kredi kartını kabul etmedi
  • eftal1903 E kullanıcısına yanıt
    alamazsınız hint kredi karti gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReflexAction

Arkadaşlar bizim kartları hindistan amazon reddediyor varmı bu sıkıntıyı yaşayan
    başka bir sorun vardir hacam amazon.in den sorunsuz kullaniyoruz türk kartları

• Benim sorum şu şekilde benim yurt dışı alışverişine açık kredi kartım var direk psstore üzerinden hindistan hesabı açıp oradan kredi kartımla satın alma işlemi gerçekleştiremiyor muyum. amazon yada herhangi bir siteden kod almak zorunda mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krbrhmhkn -- 12 Kasım 2019; 17:31:47 >
  • krbrhmhkn K kullanıcısına yanıt
    kod almak zorundasiniz hocam. hint psnden kartla almak için hint kredi karti lazim

• isteyene 2000 RS kodu verebilirim aldığım fiyattan. 165TL olarak geçmiş. Oyunu almaktan vazgeçtim. Kod mail olarak geldi. Kndi açacağınız hesapta kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_teacher -- 12 Kasım 2019; 22:28:45 >
  • 14 günlük plus kartsız nasıl yapacağız? Forumda kar amaçlı satış yapanlar +14 gün plus ile veriyor. Bu adamlarda hindistan kredi kartı mı var yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 16 Kasım 2019; 12:1:41 >
  • Herkese selamlar acil yardımızı bekliyorum hint amazondan kod için kartımla sipariş verdim herşey tamamlandı hatta sitede alışveriş için teşekkür ederiz diyip order number bile verdi ve enparamdan para çekildi.

Fakat 5 dk sonra mail geldi ve türkçe çevirisi şu şekilde ;

70'de biten VISA mülkiyeti sahip olduğunuzu hala doğrulayamadık.

Bu mesaja cevap verebilir ve bu ödeme kartı için yeni bir fatura beyanı ekleyebilirseniz hesabınızın kilidini kaldırabiliriz. Lütfen aşağıdakilerin görünür olduğundan emin olun:
      - SADECE kartın son dört basamağı. Güvenliğiniz için, tam kart veya hesap numaraları içermeyin.
      - Fatura adı ve adresi
      - Fatura bildiriminize eklenmişse, telefon numarasını da ekleyin

İzinsiz hesap etkinliğini önlemek için, Amazon.in hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden yanıtladığınızdan emin olun. Hesap uzmanlarımız verilen bilgileri gözden geçirecek ve 24 saat içinde size cevap verecektir.

Siparişlerin bölümü girdiğimde orada da sipariş gözükmüyor silinmiş ama karttan para çekildi ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz ?

• ylönen kullanıcısına yanıt
    Hocam aynısını şimdi bende yaşıyorum ama kartımdan para çekilmedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samurayz kullanıcısına yanıt
    Benden çekildi hocam :(

geçmiş olsun geri alırsınız umarım

• Arkadaşlar bu hatayı alıyorum. Yardımcı olur musunuz.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    We're writing to let you know that the payment for the item listed below has been declined. Your order will remain on hold for a limited time. Please note that if we don't receive a valid payment soon, your order will be cancelled.*

The issuing bank may have declined the charge if the name or account details entered do not match the bank’s records.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam anlatımım için ellerine kollarına emeğine sağlık. Naçizane ufak bir sorum olacaktı hepsini yaptıktan sonra hindu psn hesabını primary tanımlayarak kendi hesabımızdan oyuna devam edebilir miyiz?

• tabiki pri hesap gibi yapıp kendi hesabından sorunsuz oynuyabilirsin

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Peki hocam neyi sorucam sana bende bi türk psn (şahsi hesabım makinede pri) bu hinu hesabınıda pri yapabiliyor muyum şahsi tr hesabımda pri iken. Yoksa tr hesabının pri sini kaldırıp bu hindu hesabınj mı sırf pri yapmam gerekir?

• Bu işler gerçekten uğraştırıyor.

hint amazon siparişimi askıya aldı benden detaylı adres bilgisi falan istedi.

Bende ilk sayfada yazan ve siparişimde de belirttiğim bilgileri tekrar yazdım gönderdim 24 saat içinde bilgi verilecek dendi.

En kötü parayı iade ederler ama neden böyle oldu anlamadım.
    Dün sipariş geçtim amazondan hiç bir problem yaşamadım. Aldım 3500 rs lik psn kartı hesaba da yükledim. Üzerne cyberpunk ı da sipriş ettim :D

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.