Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her koddan 1 tane alabilirsiniz hocam tekrar aynı kodu almak için yaklaşik 1 hafta beklemeniz lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum tr psn fiyatları uçtu ben hint psnden fifa 21 almak istiyorum fakat 12 ekim gibi alıcam sizce hint psnde de fiyatlar uçar mı? Hint psne zam gelmeseede gift kartlar zam yer mi? Tr psnden şuan 499 ama 9 ekimde 700 tlyi geçer korkum hint psnde de o fiyatlara çıkması

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    hint psn zam yemez hocam sadece kura bağlı olarak 4000rupi karşılığı türk lirasi biraz farkeder. oyun türkçe olmasada olur derseniz us psn üzerinden biraz daha uyguna alınabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 28 Eylül 2020; 11:44:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

hint psn zam yemez hocam sadece kura bağlı olarak 4000rupi karşılığı türk lirasi biraz farkeder. oyun türkçe olmasada olur derseniz us psn üzerinden biraz daha uyguna alınabiliyor
    İyi bari an itibari ile dolar 7.8 oldu euro 9,06 :((

• Hint psn şuan trnin %50 si gibi fiyatlara gelicek hele indirim zamanı çok iyi oldu

• Hint hesabını kitlediler bank ekstresi istediler gönderdim göndermesine ama hesap ekstresindeki adres ile hint siprişine verdiğimiz adres farklı bir sıkıntı çıkarmı? Kilidi açarlar mı hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ardamax kullanıcısına yanıt
    açarlar onların baktığı ödemenin senin kartınla yapılıp yapılmadığı

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam, cevap gelince seni bilgilendiririm

• Alacağım oyunlar hergün 5 tl zam yiyor 410 tllik oyun ben alana dek 10 güne 50 tl fark yiycek

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam us psn nasıl daha ucuz 60 dolar değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fawkess_

Hocam us psn nasıl daha ucuz 60 dolar değil mi?
    kod ile 420 liraya alınıyor hocam link attim pm olarak

• Hocam Brezilya'dan almayı düşündük mü hiç Forum ahalisi olarak? Brezilya'da da oyunlar baya uygun, mesela last of us 2 388 tl'ye geliyor. Oyunlarda ingilizce var mı bilmiyorum onun bilgisini bulamadım. Ama eğer varsa bence orası da değerlendirilebilir. Ne diyorsunuz?
  • birezilyada çoğu oyun küsüratlı rakamlarda gift kart göre yani hesapta oyun+bakiye kalıyor buda işimize gelmiyor. tam gift kartlara denk gelen oyun bulsak bile çok fazla komisyon var kartlarda mesala senin örnek verdiğin tlou2 280rial yani 388lira yapiyor güncel kur ile fakat 280riallik kart 475lira alınabiliyor.

• EA ACCESS nasıl alınıyor? gift card ile yükledim ama kart ekleyin diyor. nasıl alabılırız 1 aylık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MidCruyff

EA ACCESS nasıl alınıyor? gift card ile yükledim ama kart ekleyin diyor. nasıl alabılırız 1 aylık?
    başka bir psnden ea play alınmıyor malesef. sadece tr psnden alabilirsiniz

• fifa 21'de şuan en ucuz hindistan heralde 420 tl yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meXel_ -- 30 Eylül 2020; 18:12:47 >
  • PlayStation dijital oyun alım satım grubunda bulunan FIFA 21 ilanlarında da yaklaşık 420 440 TL arasında değişiyor. Şu an ki fiyatlar Hind PSN store da da aynı olduğuna göre bu arkadaşlar kâr gütmeksizin mi satış yapıyorlar?? İllaki bir amaçları olamalı.

• Ulan mtcgame yatacak yerin yok, dolar 7.80den 7.83 oldumu 5 tl zam ama 7.70e inince 2 tl indirim. Her gün 5 er 5er zam ne güzel iş be

• quote:

Orijinalden alıntı: meXel_

fifa 21'de şuan en ucuz hindistan heralde 420 tl yapıyor
    En son ne zaman baktınız son bir haftada hergün 5 tl zam yaptılar. Dün 439.88 idi şimdi 437.06

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    playstation™store
    FIFA 21 Standard Edition PS4™ and PS5™
    https://store.playstation.com/en-in/product/EP0006-CUSA18987_00-FIFA21PRESTANDEU
    doğru link mi hocam? 4000 rupi 420 tl yazıyor google

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.