Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mobil uygulamada belki download listesinde gözükmez ama konsolda kütüpanede gözükmesi lazim hocam.

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4000lik kod yok 2 tane 2000 alsak oluyor değil mi?
  • Fawkess_ kullanıcısına yanıt
    aynı koddan 2 tane alamazsınız. aşağıda verdiğim şekilde alınabilir

3500 + 500
    3000 + 1000
    2500 + 1500
    2000 + 1500 + 500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 13 Eylül 2020; 12:50:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

şuan satişta tüm kodlar. para iadesi olur karta sorun olmaz.

2 aya yakindır ekstra komisyon aliyor. sanırım ek vergi geldi yurtdışı işlemlere. normal kur ile 408 olması gerekiyor ama 415-420 arası yansıyor karta. mesayi saatleri dışında dahada fazla yansıyor
    Para iadesi geldi bende sipariş verdim tekrardan. Siparişten 20 dk sonra kod geldi ve Cyberpunk'ı 358 liraya alabildim (enpara komisyonuyla birlikte). Size de buradan tekrar teşekkür ederim sayenizde PSN Türkiye'den 100 lira daha ucuza alabildim. Oyunun 4te biri fiyatı kadar fark var arada neredeyse. TL'nin değeri şuanki haline düşmeden alabilseydim daha da kazançlı olacakmış tecrübe olsun bu da :)

Neyse dolar bu aralar 7.5u zorluyor oyun çıkana kadar daha da artarsa daha çok üzermiş, öyle bakmak lazım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniliano -- 15 Eylül 2020; 12:9:58 >

• Amazon hesabı kitledi benden hesaptan belge vs istedi ss alip gonderdim bu sık yasanilan bi sorun mu kartla yurt disindan ilk defa alisveris yaptim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KratoS4298 kullanıcısına yanıt
    aynen ilk defa alışverişlerde güvenlik açısından kimlik doğrulama isteniyor. belgeleri gönderdiyseniz sorun olmaz bikaç güne onaylanır hesap

• Sağolun hocam beklemedeyim

• Hocam kodum geldi satin aldim bu seferde oyun satin alinanlar yerinde yok kutuphanedeki download list e bakiyorum yok ama oyunun sayfasina giriyorum satin alindi yaziyo

• Arkadaşlar selamlar fifa 21 en ucuz nereden alabilirim
  • Amazon.in den kod alirken tel no istiyor
    Kendi cep noyu mu yazacaz
    Ucretlendirme oluyor mu?
    Tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: pesci87

Amazon.in den kod alirken tel no istiyor
    Kendi cep noyu mu yazacaz
    Ucretlendirme oluyor mu?
    Tşkler
    kendi kullandiğınız cep numarasini yazin hocam herhangi bir ücreti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

kendi kullandiğınız cep numarasini yazin hocam herhangi bir ücreti yok

Alıntıları Göster
    Tskr ederim hallettim hocam sagolun

• Arkadaşlar fifa 21 alırken 1 aylık hindistan ea play üyeliği alsak hem 1 ay ea kullansak hem de fifa 21 hindistan dan alsak olur mu ?
  • volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    alamazsınız hocam hesapta kredi karti tanımlı olması gerekiyor eaplay almak için

• Amazonda bazi gift kartlarin altinda %10 cash back yaziyor kur farkini boylemi kapatıyorlar? 4000 rs lik kartta 400 rs degerindeki tl geri mi karta yatiyor? bu sekilde iade alan var mi?

• Arkadaşlar Amazon’dan başka nereden psn gift kart alabilirim?amazonda fiyatlar yüksek sanırım.
  • Fawkess_ kullanıcısına yanıt
    Bir kere bir kodu alınca bir daha alamıyor muyuz yoksa bekleme süresi falan var mı? 1 hafta sonra yeniden alınabilir gibi.
  • keremhsmlr kullanıcısına yanıt
    Amazon disindaki sitelerdede kur farklari falan oluyor hocam. Ben anket sitelerinden anket cozerek bskiye biriktirip amazon koduna donusturme calismalarina basladim. Kurlar bu kadar yukselmisken bu tur yan calismalarla oyunlari ucuza getirmeye calisiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremhsmlr

Arkadaşlar Amazon’dan başka nereden psn gift kart alabilirim?amazonda fiyatlar yüksek sanırım.
    en uygun komisyonsuz amazon hocam. 4000lik kod 420-425 civarina geliyor. pahali olmasınin sebebi amazon değil ülkemizdeki kur atışı malesef. başka kod satan sitelerse var tabi ama + 15 20 lira gibi komisyon ekliyor.

türkçe oyunlar dışında başka oyun almayı düşünuyorsan cod, ac vallahlla gibi mesala pm den yazarsan daha uygun fiyattan yardimci olurum. hint psni sadece türkçe oyunlar için kullanmak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 19 Eylül 2020; 11:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Violet Dawn

Bir kere bir kodu alınca bir daha alamıyor muyuz yoksa bekleme süresi falan var mı? 1 hafta sonra yeniden alınabilir gibi.
    sistem şöyle işliyor her kod tek seferde 1 tane alinabiliyor. kod anında email ile geliyor ama. amazon sanki fiziksel kargoymuş gibi değerlendiriyor. hazırlik süreci kargo süreci vs.. bunlar 4 günde sürebilir 10günde siparişiniz ne zaman tamalanirsa ozman tekrar ayni koddan alabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.