Şimdi Ara

HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.431
Cevap
126
Favori
97.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • enpara bir önceki iş gününün 15:30 TCMB kuruna göre çekiyordu en son. (banka kartı, kredi kartını bilmiyorum) Kur olarak komisyon almıyor yani, ama önce Rs'yi $'a çevirecek sonra onu TL olarak çekecek, Rs-$ işleminde biraz daha yüksek kurdan çevirebilir o yüzden 400'ü bulabilir/geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Ağustos 2020; 14:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-156629339

Sağol hocam, peki şimdi 4000 Rs şuan ki kur ile 395 TL ye geliyor. Ben bunu enpara ile alsam direkt 395 mi çeker enpara karttan? Tam olarak ne kadar ekleme yapıyor acaba?
    geçen gün 4000lik kod aldim 401lira çekti. bugün 2500lik kod aldim 250lira çekti.

şimdi alacağin 4000lik kod için 400lira diyebiliriz. 2-3lira aşaği veya yukarı farkedebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sağol hocam, peki şimdi 4000 Rs şuan ki kur ile 395 TL ye geliyor. Ben bunu enpara ile alsam direkt 395 mi çeker enpara karttan? Tam olarak ne kadar ekleme yapıyor acaba?
    Enpara ile almayın, temmuzdan beri sağlam kur farkı geçiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

Enpara ile almayın, temmuzdan beri sağlam kur farkı geçiriyor.

Alıntıları Göster
    mesai saatleri içinde işlem yapılırsa normal kurdan çekiyor ama mesai saatleri dışında yapılan işlemlerde biraz daha fazla hesapliyor kuru.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

geçen gün 4000lik kod aldim 401lira çekti. bugün 2500lik kod aldim 250lira çekti.

şimdi alacağin 4000lik kod için 400lira diyebiliriz. 2-3lira aşaği veya yukarı farkedebilir

Alıntıları Göster
    Nereden aldin amazon galiba artik email a yollamiyor ! Printed yaziyor korktum almadim .

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    E-Mail'e yollamıyor ne alaka hocam? Senin bir yanlışın var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

E-Mail'e yollamıyor ne alaka hocam? Senin bir yanlışın var.
    Digital yollamiyor anlaminda dedim .. suan 2000 lik olan oyle galiba ama 2 tane bin aldim

• Bugün Saat 14:00 gibi 4000 Rs aldım, enpara 409 TL çekti. Mesai saati içi değil mi bu vakit? Google 4000 Hindistan Rupisini 398 TL gösteriyor şu an. 11 TL fazla çekmiş oldu.

• kaç dolar çekmiş?
  • Eğer hesaplaman doğruysa, kredi kartı ile aldıysan bankan komisyon kesmiş olabilir.
  • direk rupi ile kıyaslamayın hocam yüksek kurdan hesapliyor bankalar. her zaman 5-10 lira arası farkediyordu.

ek olarak ; enpara banka kartımı yoksa kredi kartı ilemi aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 25 Ağustos 2020; 14:37:57 >
  • bankaların yurtdışı alışverişlerde uyguladığı kur ve komisyon oranları farklıdır. bu tip farklar normaldir.
    amazondan 10$ kod aldim dün mesala normal kura göre 73.5 lira çekmesi lazimdi 75.4 lira çekti.

• HiNDiSTAN PSN'den OYUN NASIL ALINIR  [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 25 Ağustos 2020; 14:53:51 >
  • eskiden bir önceki günün tcmb 15:30 kuruna göre çekerdi, 7.3614 dünün 15:30 kuru. usd'ye çevirirken zaten fazla alıyordu ama usd/tl'de de fazla almaya başlamış artık. 4000rs 53.90 dolar ediyor 55.17 almış, ben teb'den alıyorum 53.9$ çekiyor direk döviz hesabımdan ödüyorum sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 25 Ağustos 2020; 14:57:45 >
  • 7.42 normal kur hocam mesayi saati dışında 7.55 civarından hesaplardi. 4bin rupiyi önce dolara sonra tlye çeviriyor banka eskiden 54$ gibi yapiyordu şimdi parite değişmiş demekki 55$ tutmuş bir terslik yok ama normal herşey.

• yarı fiyatı olsa neysede yani uğraşmaya değmez.
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    b0Ni kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşlar, sadece her şey doğru mu diye merak etmiştim. Kurda yüksek hiç düşecek gibi değil. Artık Hindistan fiyatıda yüksek oluyor. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: speederly

yarı fiyatı olsa neysede yani uğraşmaya değmez.
    tr psndeki 500lira olan oyun 410liraya alınıyor. uğraşmak dediğin 5dk lık bir şey 90lira kâr yaptırıyor. bizim gibi her oyunu alanlar için büyük fark 5 oyunda 1 oyun bedavaya geliyor

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 25 Ağustos 2020; 15:20:3 >
  • hesap doğru hocam bazı bankalar daha çok fark aliyor yapı kredi gibi..

konuyo açtığımda 330lira gibi rakamlara alabiliyorduk. şimdi artan kur ile beraber 410lara geldi fakat hala tr psne göre fiyat avantajını koruyor

• parayı çekip hesabı askıya aldılar. Kartın ekstresini gönderdim 24 saate bildiririz yazıyor ama 2 gündür gelen giden mail yok var mı tavsiyesi olan
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.