Şimdi Ara

Hindistana Giden Varmı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş gitmişti, elle yemek yiyorlar, her yer kokuyor, yollara, kaldırımlara sıçıyorlar, fareler inekler maymunlar ortalıkta cirit atıyor hijyen ölmüş ağlayanları yok.

Bir de videolarda görüyorsun ganj nehrinde millet elini yüzünü yıkıyor kenardan cesetler geçiyor.

Hindistan boku yemiş ama koskoca ülke çok fazla zenginleri, bolluk bereket içinde yaşayanları da var.

• ProGamer 7 P kullanıcısına yanıt

zengin şehirler her yerde temizdir zaten genelleme yapmadığımı fark etmişsindir. fakat pisliklik derecesi diye liste yapsan ilk 3 e oynar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hindistana giden %99 hastalık kapma var.

Afrika bile hindistandan daha temizdir.

Afrika'daki insanlar olanaksızlıklardan yıkanamıyorlar.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Evet doğru pis olan yerler var. Ben orayı değil ben Mega şehir olan Mumbai şehrini merak ediyorum.

• Hindistana kadar gitmeye gerek yok. Adana şakirpaşa tarafina gidebilirsiniz minik bir hindistan gibi oralar
  • ProGamer 7 P kullanıcısına yanıt

Nithin Sawney ve Talvis Singh dinle yeter, gitmeye gerek yok.

• Askerken gemiyle gitmiştim. Birgün boyunca mumbai şehrini gezmiştik arkadaşlarla.

• Ülkemizde biton doğal güzellikler şelaleler mağaralar akıl mantığa sığmayan oluşumlar var. Önce ülkeni keşfet sonra Balkanlardan Moğolistan'a uzanarak daha mistik yerleri ziyaret etmeni tavsiye ederim. Hindistan'a gidip napıcaksın heryer pis beton başka bi bok yok desem yalan olur heryer bok zaten. Dünyada 3 büyük balon var Hindistan Paris Venedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProGamer 7

İnekleri anladımda domuz ne ? Sokakta domuz var.

Hangi şehire gittiniz ? Biraz detaylı anlatın merak ettim şimdi. 😀

bizim sokakta kedi köpek gezmesi gibi onlarda domuz da gayet normal karşılanıyo

• Rindaman kullanıcısına yanıt

En meşhuru bu hocam  

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Aynen benimde dikkatimi çekti Hintli kızlarda da ben prensesim havası var Türk kızlarındaki gibi. Güneydeki tamiller ve diğer koyu tenli olanları biraz kendilerini hakir görüyorlar ve mülayimler. Kuzeydekiler aman aman uzak olsunlar. Amerikadakileri bilemicem ordaki kadınların hiçbiri katlanılmaz düzeydedir zaten.

Bu arada hindistan dev bir ülke ben eğer gidicek olsaydım sadece kuzey doğusundaki megahalaya, nagaland, sikkim civarlarına giderdim doğası mükemmel havası mükemmel geleneksel budist tapınaklarının dağ başında olduğu bir yer yaşayan insanlarda zaten hintlilerle alakası yok çekik gözlü çinli gibi hepsi.

Alıntıları Göster

O hava kast sisteminden dolayı oluyor Türkiye de nasıl zengin kızlar fakir erkekleri sallamıyor ise hintli kızlar da aynısını yapıyor özellikle Amerika da

• Güneydoğulu arkadaşların neden gitmek istemediklerini anlamıyorum. Her iki bölge de baharat oldukça düşkün, sokak yemeği kültürleri de benziyor, yani genel olarak benzer kültürlere sahipler

• Cok ilgimi cekiyor boyle degisik yerler. Almanya, norvec, danimarka gezecegime banglades, hindistan, cin, afrika gezmeyi tercih ederim

• baharatlı yemekleri ilgimi çekiyor. farklı bir kültür. gitmek isterdim ama gitmem. muhtemelen marketlerde satılan kapalı paketli gıdalardan başka bir şey yiyemem. hasta olma olasılığım çok yüksek çünkü o hijyen standartlarında. onun yerine brezilya falan yada afrika ülkelerini ziyaret etmeyi tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 18 Şubat 2021; 5:7:31 >
  • Gitmedim ama sokak yemeklerını çok merak ediyorum. Ekmek arası cips den tut, karpuz suyu ile enteresan meyve suları bile yapıyolar. Hintli dayı var bide yemek yapan, adam elleriyle yiyor yediriyor. Askeri dev tencerelerde pişiriyor. Bide berber var meşhur, içindeki kötülükleri üfleyerek alıp saatlerce masaj yapıyor :D ondan sonra tripodmuydu neydi arkası sepetli motora binip şehir turu atmak isterdim. Bide azı dişimin çekilmesi gerekiyor, orada seyyar gezen dişçi bile var. Park etmiş arabalardan birinin kaputuna yatıyorsunuz hallediyor. Hizmet sektöründe sınır yok. İyiler yutup da izlediğim kadarıyla gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 18 Şubat 2021; 6:22:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hintlilerin müzikleri dışında hiçbir şeylerini beğenmiyorum.

• Yemek kültürlerini tatmak;dini tapınaklarını ve tarihi yapılarını görmek isterdim ancak bunun dışında Hindistanda yaşayabileceğimi düşünmüyorum.Bunun nedeni de hijyenin sıfır olması.

Şimdi bazıları Hindistanın nüfus yoğunluğundan dolayı hijyenin olmadığını söyleyebilir ancak Çin'de aşırı kalabalık bir ülke.Neden Çin Hindistana göre daha temiz ve derli topluyken Hindistan değil?Bu açıkça Hint toplumun eğitimsiz olmasından kaynaklandığını gösteriyor.Yani nüfusun aşırı kalabalık olması hijyenin olmamasını açıklayamaz.Toplum baştan aşağıya eğitimsiz.

21.yüzyılda bulduğu yere tuvaletini yapan bir toplum nasıl olabilir?Zaten şehirlerinin bu kadar pis kokmasının nedenini gelen geçen herkesin bulduğu yere tuvaletini yapması..Şehirlerinin lağım koktuğunu oraya giden herkes söylüyor.Yanılmıyorsam okyanusa kıyısı olan bir şehrin umumi tuvaleti de kumsallık,plajlık alanlardı.Youtube'de filan videosu vardı.Millet bildiğin plaja gelip büyük-küçük tuvaletini yapıyor daha sonra denize girerek temizlenip tekrar hayatına kaldığı yerden devam ediyordu.(Video ismi Pooping on the beach in India | VPRO Metropolis)

Bunda belki hükümetin yetersiz kalması etkilidir bilemiyorum gerçi hükümet umumi tuvaletler inşa ettirdiği halde halkın alışkanlıklarından vazgeçmeyip bu umumi tuvaletlere gitmek yerine sağa sola yapmayı tercih ettikleri de söyleniyor.Gerçi umumi tuvaletler de öylesine açılmış gibi...Ne temizlik var ne başka birşey.Youtube'de yine Hindistanı gezen youturberlerden birinin umumi tuvalete girip çıkması bir olmuştu.Baştan aşağıya ağır bir koku olduğunu ve tuvaletlerin 'pis' bırakıldığını söylemişti.Yani anladığım kadarıyla Hindistan hükümeti bu sorunu çözmek için gerçek anlamda uğraşmıyor.Tuvalet açmışlar ama gerisine de pek karışmamışlar gibi...

Bunlar bir de büyük şehirlerde olanlar,kırsal bölgelerde neler yaşandığına dair hiçbir fikrim yok.Çoğu kırsal bölgede su bile yokmuş.Halk hala daha kuyulardan su çekerek,göl ve dere gibi yerlerden su taşıyarak 'su' ihtiyacını gidermeye çalışıyormuş.Tabi bu suların ne kadar temiz olduğu da tartışmaya açık...

Ayrıca ulaşımda ciddi anlamda sıkıntılı sanırım.Bir tek havayolları hijyen açısından temiz geri kalan tüm ulaşım yollarında hijyen boş verilmiş gibi.Özellikle hindistanda tren yolculuğu yapanların videolarına baktığımda oturduğum yerde midem bulanıyor.Onlar onca yolu nasıl katlanıyorlar gerçekten hayret ediyorum.Otobüs yolculukları bir nebze iyi gibi görünse de o yolculuklarda da onlarca insan dip dibe saatlerce yol gidiyor.Bir ülke her açıdan nasıl bu kadar kirli olmayı başarabilir gerçekten anlamıyorum.Su sıkıntısı çekilen Afrika ülkeleri bile Hindistandan daha temiz görünüyor.O derece durumları vahim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 18 Şubat 2021; 10:57:9 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.