Yasamak istemem ama imkan olursa vs ziyaret etmek isterim. Belese gidebileceksem Dunyanin heryerine gidip gormek isterim fakir zengin farketmez. |
Hindistana Giden Varmı ? (4. sayfa)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zeen
renkleri çamur gibi allah affetsinAynen ya Hintlilerin ten renkleri çok garip. Ne esmer ne beyaz çamurumsu bir kahverengi tonları var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vayyy şarkı dedin müthiş şarkıları var. Ve şiirlerde çok iyiler.
Şarkılarında da müthiş duygu var. Bi dinleyin bencede.
Yanılıyorsunuz. Beyaz olanlarda var, ama genellikle esmer ve siyah.
Ben merak ediyorum. Gitmeyi düşünüyorum ilerde bi beğendiğim ünlü oyuncu orada onun yanına gitmek isterim. Ve hindistanı gezmek isterim. Ama kalıcı derseniz kesinlikle hayır derim. Ama merak etmiyor da değilim.
Not: Bu arada merak edenlere söylüyorum: Blomberg TV' de cumartesi saat 22.00' da Joanna diye biri hindistanı geziyor. Ve detaylıca anlatıyor. Budistler falan.
Nasıl bir yer anlatırmısınız ?
quote:
Orijinalden alıntı: ProGamer 7Nasıl bir yer anlatırmısınız ?
Mcdonaldslarda tavuk ürünleri satıyorlardı. Sürekli yağmur yağıyordu mevsiminde gittik sanırım :) mistik bir atmosferi vardı şehirin en çok hatırladıklarım bunlar. Gezmelik görmelik bir ülke sürekli yaşamak istezdim.
Hiç gitmedim ve gitmem de, birisi gidenler mutlaka ama mutlaka hastalık kapar dememiş, uzun süre kendinize gelemezsiniz...
Bu arada Hindistan'da yaşıyoruz, bilmeyenlere söyleyim Turkey hindi demek ve inanın bu isimlendirme tesadüf değil, zaten AK Parti ile kast sistemi ve dibe vurmuş "pis" yaşamı da dayattıkça dayatıyorlar...
Türkiye'de birçok olayda ve şahısta hissettiğimiz o tat Hindu tadı, zenginleşseler bile içlerine sinmiş "fakirlikten" ve "vahşetten" zevk alacak kadar gözleri dönmüş ve hepsi bildiğiniz untermensch...
Kimse sorgulamaz bunları kimse...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz hindistanda mı yaşıyorsunuz ? 🤔🤔🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProGamer 7 -- 18 Şubat 2021; 20:0:58 >
Türkiye Çin olabilir mi diye sorgulayanlar hiç düşünmesin, Çin değil olsa olsa Hindistan olur Türkiye ki oldu gibi, evet Türkiye Hindistan'ı matrix'inde yaşıyoruz...quote:
Orijinalden alıntı: ProGamer 7Siz hindistanda mı yaşıyorsunuz ? 🤔🤔🤔
-
Hindistanın asgari ücreti bizi geçip ülke çin gibi yükseldiğinde o kibirli düşüncelerinizi tekrar yazın.
''Nufüsu çok olsa ne olur cahiller'' diyenler gördüm.
Bakın Çin ve Hindistan ilerde dünyaya hükmede bilir.
Duabi vs Mumbai arada fark yok gibi. Ya hindistan denince hemen ''pis'' ''berbat'' gibi kelimeler kulanılıyor. Ben öyle düşünmüyorum. Neden: Çünkü bildiğin Teknoloji firmaları ve daha full bilmediğimiz markalar Çin ve Hindistanda.
Ben zengin olsam gideceğim tek yer ''Mumbai'' olur.
Yutuba hintli dayı yazın
Enes diye bir arkadaşım yaşıyor ticaret ile uğraşıyor bir sürü Hintli kız arkadaşı oldu ama çoğu güzel değil olanları var yalan yok. Türk kızlari gibi hepsi kendilerini çok güzel sanıyor lar işte
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78BEnes diye bir arkadaşım yaşıyor ticaret ile uğraşıyor bir sürü Hintli kız arkadaşı oldu ama çoğu güzel değil olanları var yalan yok. Türk kızlari gibi hepsi kendilerini çok güzel sanıyor lar işte
Bütün kızlarda bu sorun var zaten. 🤣
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Ben gittim ve hemen bir arka sokağı şöyle olan bir otelde kaldım
Bu ruh hastası da geçerken poz vermişti
Hayatımın en kötü dört günüydü
Balat benziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X