arkadaslar dance ızlemeyı cok sevıyorum ılla flım olması gerekmıyor heryıl duzenlenen dance yarısmalarıda olur ama ındırıcek yer bulamıyorum faceden paylasanlardan anca bakıyorum ben arsıv gıbı ındırıp ızlemek ıstıyorum acıkcası nasıl bulabılırım flımden cok onlar daha ılgımı cekıyor mesela en son sunu ızledım Battle Of The Year 2007 - Kore - Gösteri facebokk ta cok gzldı burda cıkanları ful ındırmek ısterım yada bundan sonrakı yıllarda gene bunun gıbı yarısmalar olduysa hepsını ındırıp ızlemek ıstıyorum ılgılenen arkadas olursa cok sevınırım..
Ben r&b danslarıyla cok ilgiliyimdir yapıyorumda ama ülkemizde malesef hocaları yok bu isin yani var cok sayarsın ama hiç birinde ruh yok geçen bir ustayla konsutum adam direk fiyat listesi yaptı para icin yapıyorlar halbuki dans ruhdan gelen biseydir anlatılmaz. Film olarak Stomp the yard 3 Step up - Step up 2 You got served Rize
Video cok seviyorsun anlasılan AcDc grubu var dans grubu icinde cesitli ünlüler bulunuyor youtube karsılasması filan yapıyorlar birde M&M's grubu var youtubede arastırırsan görürsün cesitli dans videoları bulunuyor.