biyografi tarzı kitaplar mevcut piyasada...ama hiç roman tarzı görmedim..görürsen mutlaka banada bildir lütfen...
sanatçıların kendi çıkarttıkları var dergilerde falan yazılar bulmak mümkün birde 2pac eminem gibi sanatçıların kendi şiir kitapları var
quote:Orjinalden alıntı: Lord Westside biyografi tarzı kitaplar mevcut piyasada...ama hiç roman tarzı görmedim..görürsen mutlaka banada bildir lütfen... mesela kimin biyografisi
quote:Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim sanatçıların kendi çıkarttıkları var dergilerde falan yazılar bulmak mümkün birde 2pac eminem gibi sanatçıların kendi şiir kitapları var hangi sanatçıların?
Curtis "50 Cent" Jackson - Zengin ol yada denerken öl Tupac - Bir asinin ölümü Bunları okumanı tavsiye ederim yalnız şöyle bi fark var Bir asinin ölümü bi otobiyografi eseri ama dieri Curtisin kendi ağzından yazılmış
quote:Orjinalden alıntı: kahve 8 mile filminin kitabı vardı sanırım. 8 mile filminin tam olarak konusu ney?
türk rapçilerden kitap yazanlar var mı? mesela sagopa kajmer, ceza, fuat, killa hakan..................
istanbulda satan bi yer var mı bilmiyorum ama müzik marketlere sipariş verirsen bulma şansları oluyor.