Bildirim
Hipernet modem
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
taahhüdün var mı? -
kasım ayına kadar 2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası_ Modemsiz kampanyasındayım -
hiper kampanyasına girer modemi beleşe getirirdin diye dedim. Kasım sonrası geç bence iyi bir kampanya olur yine. -
Ben de zaten kasım veya aralık ayında tarife değiştirmeyi o tarihe kadar eğer fiber gelirse fibere yoksa ttnet hipernete geçmeyi düşünüyorum
Bizim evde kablolu modem var ve eve notebook alındı dolayısıyla kablosuz modem gerekli hale geldi.
Söylediğiniz gibi kasım ayında tarife değiştirsem modem bedavaya gelecek daha avantajlı olacak ama o zamana kadar notebooku kablolu nasıl kullanacağız.
Ttnet in hipernet için verdiği modemin markası ve fiyatı hakkında bilgi var mı acaba? teşekkürler -
Airties markası fiyatı aylık 5 tl apartmanda biri geçmişti o söylemişti
Not:ttnet airties 5650 tam adı bu modem 2 kat yukarıya kadar yayın yapıyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptaNn10 -- 11 Temmuz 2014; 2:08:09 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X