Şimdi bizim mahallamize tip 7 genişbant kabini geldi bende dedim madem öyle gidim gecim hipere 444 aradım hipere gecicem dedim onlar sizin bölgeniz hiper internet kullanabiliyor ama siz gecemezsiniz dedi benim tahüttülüm vardı 24 ay sabit fiyat garantisi dedi hipere gecemezsiniz gecerseniz 8 mbit deki 65 ken 51 ödedigimiz bütün faturaların o kısmını geri ödemek zorundaymışısız dedim başka bi firmaya gecmiyorum gene aynı firma tahüttül devam etsin gene ama yok allah yok illa 170tl yi ödicem ondan sonra hipernete gecicem yardımcı olun valla delircem yoksa
3 ay önce 8 mbps peketime hipernet olmadığı için 24 aylık tahahhüt yaptım ve daha sonra hipernet kullanabilmemiz için tip 7 koydular ama bende sen gibi paket değiştiremiyorum tip 7 koyacaklarını bilseydim taahhüt yapmazdım pişman oldum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Vegabond81
3 ay önce 8 mbps peketime hipernet olmadığı için 24 aylık tahahhüt yaptım ve daha sonra hipernet kullanabilmemiz için tip 7 koydular ama bende sen gibi paket değiştiremiyorum tip 7 koyacaklarını bilseydim taahhüt yapmazdım pişman oldum..
aynen cok kötü bi durum nasil yapıcaz birisi acıklasa bunlarla ugraşılmıyor cete olmuşlar valla
up ben cahilim hadi forumun hepsimi cahil insanların böyle şeyleri görmezden gelmesi beni deli ediyor arkadaş.