Şimdi Ara

Halledilemeyen TTNET fiber ping sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet 50 mbit fiber kullanıyorum ve yaklaşık 2-3 haftadır yüksek ping sorunu yaşıyorum online oyunlarda 180-200 mslere kadar çıkıyor pingim müşteri hizmetleri hatta sorun yok diyor modem olabilir modem değiştirdim sırf bunun için ama gene aynı sonuç artık çok sıktı bu iş beni ne yapmam gerekiyo bunun için yardımcı olabilir misiniz
     Halledilemeyen TTNET fiber ping sorunu !

• sen vdsl 2 hat modulunu kullnıyorsundur fiberde ping gecikme sorunları asla oluşmaz ve 51 mbsp anlaştıgında fibere 55 gelirken vdsl 2 ye 45 47 an ca gelir
  • hat modundan kaynaklı olabilir fast modda değilse pingde bir miktar geçikme oluyor ayrıca ttnetle ben bu ping konusunda 5 ay uğraştım benım csde 350ye varan pingim oluyordu adamlara derdini anlatıyorsun ama anlamıyorlar anlasalar bile bizle alakalı değil diyip başlarından sağıyorlar.
  • Modem kaynaklı olabilir dediler modem değiştirdim aynı bilgisayara format attım aynı bizde değerler normal sorun sizde diyip geçiştiriyolar sadece başka yaptıkları hiçbirşey yok
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    Peki fast moda nasıl alıyoruz? Ayrıca siz ping sorununu nasıl hallettiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHunterHD

İzmir konak telekom bana ulaştı en sonunda bölgemdeki santral 150 megabit hızdaymış aktarılan hız 450 olmuş düzeldi sorun. bölgemdeki tüm kullanıcılar sorundan müzdaripti sizde direk santralle görüşün ttnet Mh ile görüşürseniz telefonunuzdaki dakika paketine yazık olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

quote:

İzmir konak telekom bana ulaştı en sonunda bölgemdeki santral 150 megabit hızdaymış aktarılan hız 450 olmuş düzeldi sorun. bölgemdeki tüm kullanıcılar sorundan müzdaripti sizde direk santralle görüşün ttnet Mh ile görüşürseniz telefonunuzdaki dakika paketine yazık olur hocam

peki şuan pinginiz nasıl resim ekleyebilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet Ping Problemi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: orlando23

quote:

quote:

peki şuan pinginiz nasıl resim ekleyebilir misiniz?

www.speedtest.net/result/5096474899.png
    http://www.speedtest.net/result/5096488434.png
    http://www.speedtest.net/result/5096494141.png
    kablosuz bağlantı hocam kabloluda biraz daha düşük

santral ile nasıl görüşüyürouz hocam. vakit kaybetmeden görüşeyim ki en kısa zamanda düzelsin sorunum :(
  • quote:

santral ile nasıl görüşüyürouz hocam. vakit kaybetmeden görüşeyim ki en kısa zamanda düzelsin sorunum :(

bölgenize bağlı olduğunuz türk telekom santralinin numarasını bulmanız gerek
  • Bugün tekrar aradım ttnet müşteri hizmetlerini hatta kopma problemi var o yüzden pinginiz yüksektir arıza kaydı oluşturuyorum teknik servis gelip kontrol edecek dediler bakalım teknik servisin gelmesini bekliyorum
  • Geldiler baktılar sorun yok hatta 51 mb hız geliyo herhangi bir problem yok dediler teknik servis pinge bizim yapacak bişeyimiz yok diyor müşteri hizmetleri biz müdahale edemiyoruz diyor yarın türk telekoma gidip yüz yüze görüşün dedin teknik servis elamanı gerekirse benim numaramı verin beni arasınlar dedi iş iyice çıkılmaz bi hale geldi bıktırdı artık bu ping sorunu
  • quote:

quote:

150gbit olması lazım hocam. 5fiber 10adsl abonesi zaten 200mbit yapar.

• megabit hocam :D bende sordum ısrarla gigabit değil dedi
    2 kişi torrent açsa mahallenin interneti pert. birde matah bişey yapmış gibi arayıp haber vermişler.. küfür edip kapatsaydın yüzüne
  • 450 düşündüğümüzde yetmez gibi duruyor hocam ama şuanda internet gayet muhteşem 23 megabit download geliyor nasıl yetiyor bende anlamış değilim :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.