Şimdi Ara

HIREMCO Chipbox HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bu cihazı almak için yola çıktım ama ne satan bir şey biliyor ne servis, nede merkez,

izmir merkezde bunu satan büyük bir yer var oraya girdim bilgi almak istedim, yazılım, MKV, paylaşım, ama tam mantıklı yanıtlar alamadım,

server konusunu sordum mükemmel buna bir yazılım atıyoruz bir daha bize ugramıyorsun dediler,(inanmadım) başka satıcıya sordum, yok abi 6 ayda bir yazılım atılacak server için dedi,

ilk yere sordum MKV oynatırmı oynatır dedi ama merkez oynatmaz dedi, destek gelecek mi dedim MKV konusunda bilemem dedi merkez,

izmir servisle görüştüm süper abi al ddiler tamda şimdi onu inceliyorduk dediler,

fiyatlarda bir alem,

hepsiburada da 415 tl

izmirde ise 360 - 350 - 320 tl arası değişiyor

satanlar diyorki fiyat bu ama yazılım hariç 100 daha vereceksin yada bir başkası 80 daha vereceksin,

ben bir şey anlamadım, gene satanların bir şeyden haberi yok,

bu cihazı alırsak paylaşımda sorun yaşarmıyız HD görüntülerde sorun varmı,

kullananlar lütfen bilgi versinler

• O büyük yer kendini Ege ve Akdeniz bölge bayi diye tanıtan yermi? Vitrinde ağırlıklı olarak Chıpboxları sergilemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

O büyük yer kendini Ege ve Akdeniz bölge bayi diye tanıtan yermi? Vitrinde ağırlıklı olarak Chıpboxları sergilemişler.

japon falanda yazıyor sanırım üzerinde,

japon malımı bu cihaz diyede düşünüyorum.

• Sen çok yaşa emi. Neyse bu konu işlenmişti bi ara hatta sizinde mesajınız vardı konuda sizden sonra bayağı yorum yapılmış isterseniz göz atın.

Link sekmesi çalışmıyor galiba bu adresten bakın; http://forum.donanimhaber.com/m_47370962/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: janjarre

Sen çok yaşa emi. Neyse bu konu işlenmişti bi ara hatta sizinde mesajınız vardı konuda sizden sonra bayağı yorum yapılmış isterseniz göz atın.

Link sekmesi çalışmıyor galiba bu adresten bakın; http://forum.donanimhaber.com/m_47370962/tm.htm

japondan birine soruyorum MKV oynatırmı diye biri evet süper oynatır diyor öbürüde o neki diyor digeri oynatmaz diyor, kısacası tam alacaktım vazcaydım,

ama izmir bit pazarında bayagı cahil var hem alıcı hemde satıcı olarak.
  • He he...

Bu japon malı muhabbetide çok ilginç oldu bugün.

Bugünde 1 Nisan...

Saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 2 Nisan 2011; 12:18:28 >
  • Cihazı 3 gün önce aldım, şimdilik sorun yok, hatta çok iyi.
    Bu cihazı bize kazandıranlar yaşasın.
    Teşekkürler.
    Daha evvel Turbo vardı, onu satıp bunu aldım, bu cihazın + özellikleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agirabi123

Cihazı 3 gün önce aldım, şimdilik sorun yok, hatta çok iyi.
    Teşekkürler.

Allah için siz bari şuna yanıt veriniz,

HD KANALLARDA PAYLAŞIMDA VARMI, BUNU 500 KERE SORDUM KİMSEDEN ÇIT YOK,

TÜRKÇE YAZIYORUM,

HD KANALLARDA PAYLAŞIMDA VAR MIIIIIII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hulya17 -- 2 Nisan 2011; 14:35:00 >
  • UP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 2 Nisan 2011; 14:18:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulya17

quote:

Orijinalden alıntı: agirabi123

Cihazı 3 gün önce aldım, şimdilik sorun yok, hatta çok iyi.
    Teşekkürler.

Allah için siz bari şuna yanıt veriniz,

HD KANALLARDA PAYLAŞIMDA VARMI, BUNU 500 KERE SORDUM KİMSEDEN ÇIT YOK,

TÜRKÇE YAZIYORUM,

HD KANALLARDA PAYLAŞIMDA VAR MIIIIIII

Öncelikle soruyu yanlış kişiye sormuşsunuz.O arkadaşta chıpbox filan yok yardımcı olamaz. Amacı sadece cihaza yönlendirmek her zaman olduğu gibi. Yani bir beklentiniz olmasın.

Soruya gelince evet HD paylaşım var, HD kanalların bulunduğu ccam s....r aboneliği ile beklentinizi bu cihazda karşılarsınız.Fiyatları 120 TL den başlıyor ve 6 aylık fiyatıdır. Bulacağınız yer aslında burda belli ama neyse.(İZMİR için söylüyorum yeni üyeler üstüne alınmasın) Yinede edinmek için Mağazanın karşı sokaklarında meşhur k.. anten den araştırabilirsiniz.Yada çaprazında büyük bir markanın bayi var orayada sorabilirsiniz.

Benim bu firmalarla bu tarz bir alışverişim hiç olmadı o yüzden abonelikleri iyidir yada kötüdür diye yorum yapamam.Güvenilirmi diye sorarsanız, henüz görmedim o sokaklarda güvenimi kazanan bir satıcı derim.

Umarım faydalı olmuşumdur.

Bu arada Üslubunuz çok sert. Dikkat ettim diğer forum tf de de böylesiniz anlaşılan yapınız böyle.Bu özelliğinizi eleştirmek haddime değil, sadece şunu belirtmek isterimki forumlarda her zaman her konuda leh te veya aleyhte yazılar yazılır. Paylaşımın temelini teşkil eder bu tarz yorumlar buda bir gerçektir. Her aleyhte konuşanı veya görüşlerinize katılmayan her kullanıcıyı rencide etmek size bir şey kazandırmaz.Bu tarz sert çıkışlarınızla forumdaşları kendinizden soğutmayınki ihtiyacınız olduğunda sizinle paylaşımda bulunabilsinler.

Saygılar,

• +10000000000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.