Şimdi Ara

SEOUL / HIREMCO Yeni Uydu Güncelleme Frekansı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
37.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-------------
    Sevgili Arkadaşlar;

SEOUL / HIREMCO Uydu alıcılarının güncelleme frekansı birkaç gün içersinde değişecektir.

Eski Frekans: 11996 V 26000

Yeni Frekans: 11746 H 27500

Şu anda, her 2 frekans da aktif ve çalışır durumdadır.

Bugün içersinde, eski frekanstan tüm cihazlara bir güncelleme yazılımı gönderilecek, ve varsayılan güncelleme frekansı, 11996'dan 11746'ya yönlendirilecektir.

Kullanıcıların uydudan güncelleme yapmaya devam edebilmesi için, yeni yazılımlar verildiğinde, cihazlarını mutlak suretle acilen güncellemeleri gerekmektedir.

Fujitsu serisinde, yeni frekansın listeye eklenebilmesi için, fabrika ayarlarına dönülmesi gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgiler hem forumda,hem dewww.merihvideo.com.tr adresinde, ilerleyen saatlerde verilecektir.

Lütfen Fujitsu veya X serisi kullanan tanıdıklarınızı durumdan haberdar ediniz.

Saygılar & Selamlar
    --------

• quote:

Fujitsu serisinde, yeni frekansın listeye eklenebilmesi için, fabrika ayarlarına dönülmesi gerekmektedir.
    --------

Teşekkürler, anladığım kadarıyla yeni yazılım gönderdiğinizde Hiremco serisinde fabrika ayarlarına geri dönmeye gerek yok, ama yine de fabrika ayarlarına geri dönmeyi (güncel kanal listesi vs için) tavsiye ediyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatipoglu

quote:

--------

Teşekkürler, anladığım kadarıyla yeni yazılım gönderdiğinizde Hiremco serisinde fabrika ayarlarına geri dönmeye gerek yok, ama yine de fabrika ayarlarına geri dönmeyi (güncel kanal listesi vs için) tavsiye ediyor musunuz?

Bir önceki yazılımla aynı kanal listesi bildiğim kadarıyla.
    Bu yazılım sadece frekans değişimi için.
  • Alıntıdır

--------------------------
    Arkadaşlar biraz önce Fujitsu serisinde v100 denemesi yaptım.

Uydudan güncelleme yaptım. Sonra kanal ve ayarları yedekledim. Fabrika ayarlarına döndüm.
    Sonra Kanal ve ayarları geri yükledim.

Kanal listesi ve ayarlar bozulmamış oldu. Yeni uydu güncelleme frekansı da yerini aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 13 Mart 2009; 21:12:47 >

• az once bende guncellemeyi yaptim. thor uyusunda daha once actigi sifreli kanallari artik acamiyor. tekrar izleyebilmem için ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudretturk

az once bende guncellemeyi yaptim. thor uyusunda daha once actigi sifreli kanallari artik acamiyor. tekrar izleyebilmem için ne yapmam gerekiyor?

Thor Digitv'nin şifresi değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 14 Mart 2009; 21:37:28 >

• cevap icin cok tesekkurler. bu sifreler cok sık degisir mi? Her kanal yada paket icin ayri sifreler mi gerekiyor? Degisiyorsa nereden ogrenebilirim? Ben digiturk turksat kullaniyordum. gecen hafta 2. canak olarak thor uydusunu izlemeye baslamistim. butun ayarlarini kurulum sirasinda gelen eleman yapti. ama boyle bir sifre girmedi. sadece uydudan guncelleme yapti ve kanallar acikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PotenzaCC -- 15 Mart 2009; 0:27:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kudretturk

cevap icin cok tesekkurler. bu sifreler cok sık degisir mi? Her kanal yada paket icin ayri sifreler mi gerekiyor? Degisiyorsa nereden ogrenebilirim? Ben digiturk turksat kullaniyordum. gecen hafta 2. canak olarak thor uydusunu izlemeye baslamistim. butun ayarlarini kurulum sirasinda gelen eleman yapti. ama boyle bir sifre girmedi. sadece uydudan guncelleme yapti ve kanallar acikti.

Hiremco X cihazınız varsa v45 yayında yeni thor şifresi girilmiş. Uydudan indirebilirsiniz.
    Fujitsu'lar içinse yazılım verilecek.

Digitv belli aralıklarla şifre değiştirir. Kısa bir süre içerisinde yazılım çıkar ve güncelleme yaparsanız seyredersiniz.

Kendim hemen elle girerim derseniz.
    http://www.mactrees.com/
    adresine bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 15 Mart 2009; 9:21:51 >

• x3 kullanıcısıyım .yeni frekansa gecildikten sonra thor uydusunu izleyemiyorum.v45 demişsiniz ama özr ben cok yeniyim anlayıp yapamadım. biraz daha acıklayıcı bilgi verirmisiniz..başarılar diliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yenibay

x3 kullanıcısıyım .yeni frekansa gecildikten sonra thor uydusunu izleyemiyorum.v45 demişsiniz ama özr ben cok yeniyim anlayıp yapamadım. biraz daha acıklayıcı bilgi verirmisiniz..başarılar diliyorum..

X3 cihazınıza V44 indirip yeni güncelleme frekansına dönmüşseniz, en yeni v45 güncellemesi Pazartesi günü o frekansta yayınlanacak. Eğer v45 için aceleniz varsa, eski frekansı manuel girip v45'i indirebilirsiniz.
  • kıymetli kardeşim elimde kumanda menü ye giriyorum ama sizin bahsettiğiniz v44.v45 nerde bulamadım.nerden giriyoruz bu v44 ,v45 e.sizden ricam ya resimli anlatın yada detaylı lütfen..
  • Menü'den uydudan güncelleme'yi bulun

Buradaki ayarlar 11746 H 27500 olarak gözüküyorsa yeni frekanstasınız demektir. Bu sayfadayken güncellemeyi başlatın, v45'i bulamadıysanız, bu sayfada eski frekansı kumandadaki alfanumerik tuşlarla manuel girin, eski frekans ilk mesajda da yazıyor: 11996 V 26000. Sonra tekrar güncellemeyi başlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 17 Mart 2009; 18:45:49 >
  • hatipoğlu usta teşekkürler ,sayenizde başardım.başarılar diliyorum..
  • Alıntıdır...

Arkadaşlar bildiğiniz üzere 11996 uydu güncelleme frekansı artık çalışmıyor.
    Fujitsu serisi kullanan arkadaşlar v100 yazılımını almadı ise artık uydu güncelleme yapamazlar.
    (GT-1180, GT-5000, S-2000, Hiremco 1453 cihazları içindir)

Yeni yazılımı rs-232 kablosu ile yükleyerek tekrar cihazınızın yeni frekanstan uydu güncelleme yapabilmesini sağlayabilirsiniz. (rs-232 kablo resmi en altta)

1 adet rs-232 kablosu edindikten sonra bilgisayar ile uydu alıcınızı bu kablo ile bağlayınız.
    Daha sonra aşağıdaki linkteki videoyu izleyerek yükleme yapabilirsiniz. (Seslidir!!!, talimatları dinleyiniz)

http://www.seoul.gen.tr/videolar/fujitsuupgrade.exe

Yazılımı attıktan sonra kanalları yedekleyin. Fabrika ayarlarına dönün. Sonra yedekten tekrar kanal listenize tekrar kavuşun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 20 Mart 2009; 12:16:59 >

• merhaba...seoul gt-5000 marka cihazım var..ve ben de frekansı 11996 gördüğümden güncelleme yapamıyorum..bu upgrade i ben de yüklesem güncelleyebilir miyim cihazımı? eğer değilse başka bri upgrade mi yüklemem lazım? ve tabii rs-232 ile bağlayınca bilgisayara ne yapmam lazım :D yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

merhaba...seoul gt-5000 marka cihazım var..ve ben de frekansı 11996 gördüğümden güncelleme yapamıyorum..bu upgrade i ben de yüklesem güncelleyebilir miyim cihazımı? eğer değilse başka bri upgrade mi yüklemem lazım? ve tabii rs-232 ile bağlayınca bilgisayara ne yapmam lazım :D yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Yukarıdaki mesaj sizce yemek tarifi mi?
  • dostum yukarıda herhangi bir programla yüklemem gerektiği yazmıyor.yukarıya baktığımızda sadece kabloyu pc ye bağlayın diyor. he şunu diyebilirsin "kablo pc ye bağlandığında otomatik yükleme yapar" şeklinde. ayrıca "alıntı" yaptığın açıklamalarda herhangi bir "video" da yok..dolayısıyla sanırım yemek tarifi gibi algılamışım..tuzu biberi eksik olan yemek tarifi ;);)
  • veya en azından ekteki "exe" dosyasının bir "video" dosyası olduğunu belirtebilirdin..mesela video dosyaları genelde avi wmv vb türdendir..neyse şimdi izledim..yine de teşekkürler..bayağı lezzetli bir yemekti :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

veya en azından ekteki "exe" dosyasının bir "video" dosyası olduğunu belirtebilirdin..mesela video dosyaları genelde avi wmv vb türdendir..neyse şimdi izledim..yine de teşekkürler..bayağı lezzetli bir yemekti :D

"Daha sonra aşağıdaki linkteki videoyu izleyerek yükleme yapabilirsiniz. (Seslidir!!!, talimatları dinleyiniz)"

Sizce bu ne demek? Kaç link var?
  • yess..bir link var..ama link "exe" dosyası içeriyor..bilemedim "video" dosyası olabileceğini.sorun bundan kaynaklandı..."alıntı" yapılan siteden açıklamayı aldım allahtan :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.