Arkadaşlar bu cihazı Temmuz 2023 te aldım ve kullanım deneyimlerimi yazmak istiyorum alacak kişilere bilgi olur. Cihaz 4k uydulu bir model ancak eutelsat 13 te Love nature 4k kanalını bulmuyor sorunlu ( kanal 3 kere frekans değiştirdi bulmuyor ) Fabrikadan teknik servis in haberi var. Ne zaman arasam ilgisiz tavırlar içindeler netflix ile uğraşıyoruz öncelik onda dendi ( yani oda sorunlu ) Google play de her uygulama yok. Cihazın uyku zamanlayıcısı yok Biss girmek çok sorunlu Youtube güzel çalışıyor Ip TV si güzel çalışıyor Usb den video oynatmada sorun yok Uydu dan kör tarama yaptığınızda listeniz çorba oluyor . Sırf bunun için defalarca yazdık bir yazılım çıktı kör tarama yapmayıp tek tp aramada ise 1 nolu kanalı en sona atarak sorunu çözdüler. kör tarama yine çorba yapıyor. Tuner i çok zayıf netflix düzgün çalışmıyor şu 580 p de ve durmadan güncelleme yapın uyarısı veriyor. Bu sattıkları fiyata daha muhteşem cihazlar var. Karar sizin uygunsa alın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hiremco Matrix Pro
-
-
Allwinner H616 çipli 4K cihazlar almayın.
Markalara değil çiplere bakın.
-
Netflix izlemek için lisanslı cihaz almalısınız.
Android ve uydu bir arada cihazlara Google lisans vermiyor.
İllede Androidli uydulu ve lisanslı olsun diyorsanız Homatics veya Dreamstar Nova cihazlara bakmalısınız.
Onlara USB den bağlanan bir tuner ile uydu kanalları izlenebiliyor.
-
peki size göre yazılımla çözemez mi firma bilginiz nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allwinner çipli almayın derken özellikle Netflix'ten bahsetmedim, eski tip işlemci olduğu için dedim.
Netflix konusu yazılımsal değil, donanımsal mesele.
O cihazın çipine Netflix lisansı işlenmemişse, cihaz çipinde Widevine L1 çözücüsü yoksa, satıcının yapabileceği tek şey hileli app'ler kurdurarak Netflix'i 1080p izletmeye çalışmak olur. O tür yöntemler de Netflix tarafından kısa sürede bloklanır.
Netflix sistemindeki kişisel bilgilerimi indirip incelemiştim. Hangi cihazlardan bağlandınız, ne izlediniz, IP numaralarınız, vs, her şeyi kaydediyorlar. Tabii İSS'nizin atadığı IP numaranız gerçek konumunuzu vermediği için konumunuzu bilmiyorlar, o kadar da değil yani :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X