Arkadaşlar bu 3 modelden hangisini almalıyım ve neden?yardımlarınız için teşekkür ederim.
Birde SUNNY 14200 HD ve 14300 HD modelleri var. Piyasaya yeni girdi sanırım.
Henüz birkaç yerde satılıyor.
Cihaz KAON board'lu imiş !... KAON Media'nın yaptığı cihazların kalitesi ve stabilitesini düşündüğümüzde, bu seri cihazlarıda seçenekler arasına almakta yarar var.
Bu yazdığınız marka ve modellerin nitelikleri, özellikleri v fiyatları göz önüne alındığında ben bir receiver yazıyorum...İnceleyiniz....NEXTSTAR 18000 HDMİ CX Vatan Bilgisyardan üç gün önce aldım... .157 Lira....Kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
Bu yazdığınız marka ve modellerin nitelikleri, özellikleri v fiyatları göz önüne alındığında ben bir receiver yazıyorum...İnceleyiniz....NEXTSTAR 18000 HDMİ CX Vatan Bilgisyardan üç gün önce aldım... .157 Lira....Kolay gelsin...
gavur parası ile beş para etmez, sen yanda başkasını yakma be arkadaş, nerde takoz dandik mal var alıp başkasınada öneriyorsun ya ona yanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: YarımAda
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
gavur parası ile beş para etmez, sen yanda başkasını yakma be arkadaş, nerde takoz dandik mal var alıp başkasınada öneriyorsun ya ona yanıyorum.
Katılıyorum.
İlaveten, başlığı açan arkadaşımız HD cihaz aramakta !...
Oysa next 18000 modeli SD özellikli...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme