Şimdi Ara

Hiremco X3 HD TURBO Süper !!! - Tavsiye Ederim -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FULL HD LCD niz var ise tüm SD yayınlarını HDMI üzerinden HD ye upscale edebiliyor ve kalitesi gerçekten çok iyi görüntünün, tüm DARTY mağazalarında var gidip test edebilirsiniz arkadaşlar. Ayrıca PVR özelliği var MKV record yapıyor USB external stick veya harddisk. Media Player ile resim ve videolarınızı oynatıyor, mp3 çalışıyor ve arkadasında (henüz denemedim) optik çıkışı var ses için. USB den kanal yedekleme ve restore veya firmware update yapabiliyorsunuz istersenizde internetten yapabiliyorsunuz. Paylaşımı gayet güzel çalışıyor şu an için Newcamd 5.25 var ve sorunsuz çalışıyor. Tek eksiği kasa dizaynı bence onun dışında HD ligine geçmek için ve varolan tüm SD yayınlarını HD gibi seyretmek için ve bilgisayar da yaptığımız video, müzik resim seyri için gayet mantıklı ve ekonomik bir ürün. Bence dreambox a ihtiyaç kalmamıştır. Merak edenlere HD kanalları paylaşımbilgilerini girdiğiniz ilk zaman 5 saniyede açıyor ve birkez açtıktansonra diğer şifrelişifresiz kanal atmaları sizi yormuyor sanırım 1 saniye gibi bir süre geçiş hızı var.

• bende bu cihazı almayı düşünüyorumda tek çanak var 2. çanak şart galiba değilmi yabancı hd yayınları seyretmek için
  • bu ürünü alanini neredese hepsinde sinyal problemi oluyormus....
  • cccam desteği var mı?
  • super bir cihaza benziyor

gg ye bir bakayım. thor uydusu şifrelenince kart paylaşımı tek çözüm olarak kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOFD

bu ürünü alanini neredese hepsinde sinyal problemi oluyormus....

şehir efsanesi,
    1,5 aydır kullanıyorum, çok memnunum.
    Hiç sinyal vs. problemi yaşamadım.
    Sadece paralı güvenilir bir newcamd arayışındayım,
    hala free newcamdler ile idare ediyorum.
  • Dreambox hd800 yerine bu cihazı alınmalı mı? Tavsiye ediyormusunuz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV BOX TAVSİYE
    8 ay önce açıldı
    Silinsin ltf
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullFlight

FULL HD LCD niz var ise tüm SD yayınlarını HDMI üzerinden HD ye upscale edebiliyor ve kalitesi gerçekten çok iyi görüntünün, tüm DARTY mağazalarında var gidip test edebilirsiniz arkadaşlar. Ayrıca PVR özelliği var MKV record yapıyor USB external stick veya harddisk. Media Player ile resim ve videolarınızı oynatıyor, mp3 çalışıyor ve arkadasında (henüz denemedim) optik çıkışı var ses için. USB den kanal yedekleme ve restore veya firmware update yapabiliyorsunuz istersenizde internetten yapabiliyorsunuz. Paylaşımı gayet güzel çalışıyor şu an için Newcamd 5.25 var ve sorunsuz çalışıyor. Tek eksiği kasa dizaynı bence onun dışında HD ligine geçmek için ve varolan tüm SD yayınlarını HD gibi seyretmek için ve bilgisayar da yaptığımız video, müzik resim seyri için gayet mantıklı ve ekonomik bir ürün. Bence dreambox a ihtiyaç kalmamıştır. Merak edenlere HD kanalları paylaşımbilgilerini girdiğiniz ilk zaman 5 saniyede açıyor ve birkez açtıktansonra diğer şifrelişifresiz kanal atmaları sizi yormuyor sanırım 1 saniye gibi bir süre geçiş hızı var.

hocam PVR özelliği ve kaydırma özelliği olduğu doğru fakat MKV kayıt yapmıyor cihaz
    ama görüntü konusuna özellikle HDMI çıkışında oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim

• Merhaba Arkadaşlar

Ben bu konuda yeniyim.3 gün önce SONY KDL 32 W5730 model bir FULL HD LCD aldım.Tv de recevier yok ama DVB-T Tuner,Analog Tuner,Digital Cable TV Tuner var.Şimdi ben ayrı bir receiver almadan direkt olarak çanaktan gelen kabloyu tvnin arkasına taksam yayın alabilirmiyim.Veya herhangi bir masaüstü anteni ile olabilirmi?TV nin içinde olan bu tunerlar ne işe yarayacak.Yani normal tvye de anten takıldığında yayın alıyor.

HD kanalları seyretmek istiyorum tabiki ama SD yayınları belli bir kalitede seyredebileceğim şekilde nasıl bir kart veya modül alabilirim.Yardımlarınızı rica ediyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33193544/tm.htm

bu konunun altından takip edebilirsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akşahin

cccam desteği var mı?

ccam desteği yok ve bu cihaza ccam desteği gelmeyecek diye biliyorum
    sanırım donanım desteklemiyormuş

unoffical firmware ile newcamd destegi geliyor sadece

http://www.seoul.gen.tr/hiremcox3turbohdkartpaylasimi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

http://forum.donanimhaber.com/m_33193544/tm.htm

bu konunun altından takip edebilirsin hocam

Çok sağol hocam...
  • Selam,

İki konuyu eklemek isterim bende.. İlk mesajımda dediğim MKV özelliği yok doğru , HD kayıt yapıyor ve PC de Codec ile izleyebiliyorsunuz.
    Sinyal problemi ise, bazı ürünlerinde mevcut ve sebebi soğuk lehim, teknik servisleri 15 dakikada hallediyorlar.
    Görüntü kalitesi ve özellik olarak sadece kaliteli görüntü ve ses ile izlemek ve Newcamd yeterli diyorsanız dreambox a ve detaylı ayar menulerine ihtiyacınız greçekten yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullFlight

Selam,

İki konuyu eklemek isterim bende.. İlk mesajımda dediğim MKV özelliği yok doğru , HD kayıt yapıyor ve PC de Codec ile izleyebiliyorsunuz.
    Sinyal problemi ise, bazı ürünlerinde mevcut ve sebebi soğuk lehim, teknik servisleri 15 dakikada hallediyorlar.
    Görüntü kalitesi ve özellik olarak sadece kaliteli görüntü ve ses ile izlemek ve Newcamd yeterli diyorsanız dreambox a ve detaylı ayar menulerine ihtiyacınız greçekten yok.

Şunu eklemek isterim HD yayinlari HD kayıt yapabilirsiniz
    SD yayını HD kaydetmek gibi bir şansınız yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.