Bildirim
Hiremco Zapper
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ntv Spor, Trt3 gibi kanallar canlı yayınlanan avrupa maçları sırasında Biss şifreleme sistemi
ile şifrelenirler. Zapper veya başka Biss şifre çözme desteği olan uydu alıcılarında Ntv Spor
Trt3 gibi kanallarda canlı yayınlanan avrupa maçlarını rahatlıkla seyredebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: yuksel42
Ntv Spor, Trt3 gibi kanallar canlı yayınlanan avrupa maçları sırasında Biss şifreleme sistemi
ile şifrelenirler. Zapper veya başka Biss şifre çözme desteği olan uydu alıcılarında Ntv Spor
Trt3 gibi kanallarda canlı yayınlanan avrupa maçlarını rahatlıkla seyredebilirsiniz.
Cevap için teşekkürler.
Ben futbol izlemiyorum ama trt1'in yayınladığı f1 için işime yarayabilir. Peki discovery, national geo gibi kanalları çözebilir mi bu cihaz?
Elimdeki vestel dvb 840 ile ntv, cnbc-e ve e2 paketini kesinlikle izleyemiyorum, sizce bu cihazı aldığımda bu sorun da ortadan kalkar mı? -
Bahsettiğiniz kanalları seyredebilmek için paralı platformlara abone olmanız gerekmekte.
Ntv grubu'nun frekansı hassastır, başka bir cihazdada aynı problemi yaşayabilirsiniz.
Ntv grubu kanalları için lnbnizi hafifçe sağa sola çevirmeyi deneyin. (çanağı değil) -
arkadaşlar hiç tavsiye edemeyeceğim bir uydu alıcı. aldım pişmanım.
bir kere çok kalitesiz. zaten kumandayı elinize aldığınızda ve cihazı tuttuğunuzda bunu hissediyorsunuz.
ayrıca kutu içinde scart kablosu çıkmadı. bu kadar saçma bir durum olabilir mi ?
kumanda pili koymuşlar scart kablosu koymamışlar.
kumandası çok kötü. bozuk çıktı. birgün çalışıyor, birgün çalışmıyor.
bu durum bu modelle alakalı değil sanırım. çünkü daha önce de hiremco mini uydu alıcı aldım hd olmayan. ve lcd tvmin scart yuvasına girmedi. tüm standart scart başlıkları yuvaya giriyordu ancak hiremco mininin scart başlığı yuvaya büyük geldi.
Ayrıca zapper alıcıyı da aldığım yerin ismini hatırlamıyorum. Karaköy'de Hepsi dijitalin altındaki, Next mağazasının yanındaki uyducudan almıştım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X