Şimdi Ara

HIREMCO ZAPPER HD PLUS FULL HD UYDU ALICI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
10
Favori
31.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yeni yazılım için hiremcoteknik adresinden mail atın .yeni yazılım için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erpinik

Arkadaslar yeni yazılım için hiremcoteknik adresinden mail atın .yeni yazılım için teşekkürler.

yeni yazilim mi çikti acaba ?
  • arkadaşlar...hiremco üzerine yeni yazılım 2017 yılındamı gerçekleşecek zira merak etmişim yaklaşık 5 aydır yeni yazılım bekleriz cihaz performans eksikleri giderilsin özellikle filmon ve dizibox yeniden çalışsın yahu firmaya yazıklar olsun...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 11 Aralık 2016; 18:42:43 >
  • Yeni yazılım hazırlıkları sürekli devam ediyor .böyle cevap veriyor lar
    Sizde lütfen mail atın.

• info@merihvideo.com.tr

• wifi illaki hireomco mu olmalı yoksa başka wifi adeptörü olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJ

Selamlar. Ben de bu üründen alıp Zapper'cılar kervanına katılmış oldum.

Aklımda Goldmaster HD 3030 almak vardı ancak biss çözmediğini öğrenince mecburen vazgeçmek durumunda kaldım. Neta 6400'ün fiyatıda biraz uçuk geldi. 6000 ise bulamadım.

Cihaz'ın görüntü kalitesi gayet iyi deniyor, anladığım kadarıyla Neta'nın bir tık altı gibi bir yere konumlandırılıyordu. Fakat benim rahatsız olduğum noktalar var.

1 - Cihazın kontrast seviyesi (beyaz dengesi) patlak. Mesela çok parlak ışıkları olan stüdyolarda beyaz gömlek giymiş birinin gömleğinde ki detaylar seçilmiyor. Bazı kalibrasyon videoları oynattım, durumu doğrulattım. Aynı videoları TV'nin kendi media playerında oynatıp kontrastla oynama yapınca tepki veriyor. Ya kendileri kontrast seviyesini biraz düşürüp optimize etsinler ya da bize kontrast parlaklık ayarı versinler biz yapalım.

2- HD yayınlar bana biraz soft geldi. Soft derken kenar keskinliği (sharpness) değil, cihaz gayet derinlikli görüntü veriyor ancak mesela insan yüzünde ki, cildinde ki gözenekler, kıl dipleri (sivilce izi, çukur, sakal dibi vs. daha belirgin şeylerden bahsetmiyorum) ya da elbise dokuları dibine girsen bilehiç bir kanalda gözükmüyor, su efekti dediğimiz eski VCD'lerde olan bulanıklaşma var gibi. Sanki yazılımda aşırı agresif gürültü/parazit filtrelemesi yapılıp, sonra sharpness arttırılmış gibi geldi bana.

Ben mi çok şey istiyorum yoksa sinyalim kuvvetli değil ondan mı anlamadım (TRT HD kanallarını %54, diğerlerini %70-75 kalite seviyesinde alıyorum)

3- SD yayınlar benim 7 yaşında ki Next 2000 FTA USB'den bir tık kötü.

Onun dışında derinlik, renk doygunluğu falan güzel.

4- Cihazın düğmeden açılması ile kanal görüntüsü gelmesi arasında ki süre 24 saniye ölçtüm. İnsanlar 6-7 saniye veya 10 saniye demişler, ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım.

Yazılım versiyonum v21.

Firmanın destek bölümüne mail attım. Şu kontrast vs. meselesi ile ilgili bakalım ne diyecekler.

Son durum nedir hocam?

• arkadaşlar hiremconun zapper hd 2 diye bir modeli satılıyor hepsiburada gibi sitelerde fakat teknik servis sitesinde ki modellere bakıyorum böyle bir model görünmüyor hiremco zapper hd var ama hiremco zapper hd 2 modeli görünmüyor sizce bu ürün sahte mi ?

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-2-uydu-alicisi-P122852912?cid=604001&gclid=CjwKEAiA17LDBRDElqOGq8vR7m8SJAA1AC0_uhSmlXS6J9REuzfLZ0Rbe5WfIIEWSN0QdspnPMrWwRoCS3bw_wcB&gclsrc=aw.ds

• tynet T kullanıcısına yanıt
    Bence sahte arkadaki giriş doğru değil scart girişi yamuk olması lazım burda düz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

Aklımda Goldmaster HD 3030 almak vardı ancak biss çözmediğini öğrenince mecburen vazgeçmek durumunda kaldım. Neta 6400'ün fiyatıda biraz uçuk geldi. 6000 ise bulamadım.

Cihaz'ın görüntü kalitesi gayet iyi deniyor, anladığım kadarıyla Neta'nın bir tık altı gibi bir yere konumlandırılıyordu. Fakat benim rahatsız olduğum noktalar var.

1 - Cihazın kontrast seviyesi (beyaz dengesi) patlak. Mesela çok parlak ışıkları olan stüdyolarda beyaz gömlek giymiş birinin gömleğinde ki detaylar seçilmiyor. Bazı kalibrasyon videoları oynattım, durumu doğrulattım. Aynı videoları TV'nin kendi media playerında oynatıp kontrastla oynama yapınca tepki veriyor. Ya kendileri kontrast seviyesini biraz düşürüp optimize etsinler ya da bize kontrast parlaklık ayarı versinler biz yapalım.

2- HD yayınlar bana biraz soft geldi. Soft derken kenar keskinliği (sharpness) değil, cihaz gayet derinlikli görüntü veriyor ancak mesela insan yüzünde ki, cildinde ki gözenekler, kıl dipleri (sivilce izi, çukur, sakal dibi vs. daha belirgin şeylerden bahsetmiyorum) ya da elbise dokuları dibine girsen bilehiç bir kanalda gözükmüyor, su efekti dediğimiz eski VCD'lerde olan bulanıklaşma var gibi. Sanki yazılımda aşırı agresif gürültü/parazit filtrelemesi yapılıp, sonra sharpness arttırılmış gibi geldi bana.

Ben mi çok şey istiyorum yoksa sinyalim kuvvetli değil ondan mı anlamadım (TRT HD kanallarını %54, diğerlerini %70-75 kalite seviyesinde alıyorum)

4- Cihazın düğmeden açılması ile kanal görüntüsü gelmesi arasında ki süre 24 saniye ölçtüm. İnsanlar 6-7 saniye veya 10 saniye demişler, ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum anlamadım.

Yazılım versiyonum v21.

Firmanın destek bölümüne mail attım. Şu kontrast vs. meselesi ile ilgili bakalım ne diyecekler.

Son durum nedir hocam?

Selamlar,

sorunuzu biraz geç gördüm. İnternete az giriyorum bu aralar, onda da DH'a login olmadan bir göz atmıştım.

ille... V22 nolu yazılımı denedim. Memnun kaldım diyebilirim

* Kontrast problemi giderilmiş. Artık beyazların detayları gözüküyor. Patlak kontrast yüzünden oluşan aşırı kesinlik artık yok (Eskiden stüdyo ortamında kişinin sakalının telleri bile tek tek parlıyordu!!)

v21 'in görüntüsünü beğenenler, şimdikini biraz matlaşmış bulabilir ancak inanın doğalı bu.

* Nesneler, özellikle yüzler hareket ettiğinde oluşan bulanıklaşma epey giderilmiş.

* SD yayınlar biraz daha softlaşmış gibi (kontrast meselesinden olabilir). Ancak ben doğru HD görüntüsünü her türlü tercih ederim. SD yayınlar giderek azalıyor zaten.

* Boot zamanında bir kısalma yok.

* Kanal değiştirirken donup kalma sorunu giderilmiş gibi, Bende 7-8 kez Doğan Medya transponderında (özellikle CNN Türk HD'de) donma olmuştu.Bildiğim kadarıyla Doğan ve Doğuş transponderları en güçlü sinyale sahipler. Sinyal seviyesi ve kalitesi %75'in üzerinde ki kanallarda bu sorun çıkıyordu sanki.

Kanal D HD ve CNN Türk HD kanallarında sürekli yukarı aşağı zapladım. Donma yapmadı. Sorun çözülmüşe benziyor :)

IPTV vs ilgili gelişme varmı bilmiyoru, denemedim.

Sonuçta V22 yazılımını tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

Yazılım versiyonum v21.

Son durum nedir hocam?

Selamlar,

sorunuzu biraz geç gördüm. İnternete az giriyorum bu aralar, onda da DH'a login olmadan bir göz atmıştım.

ille... V22 nolu yazılımı denedim. Memnun kaldım diyebilirim

* Kontrast problemi giderilmiş. Artık beyazların detayları gözüküyor. Patlak kontrast yüzünden oluşan aşırı kesinlik artık yok (Eskiden stüdyo ortamında kişinin sakalının telleri bile tek tek parlıyordu!!)

v21 'in görüntüsünü beğenenler, şimdikini biraz matlaşmış bulabilir ancak inanın doğalı bu.

* Nesneler, özellikle yüzler hareket ettiğinde oluşan bulanıklaşma epey giderilmiş.

* SD yayınlar biraz daha softlaşmış gibi (kontrast meselesinden olabilir). Ancak ben doğru HD görüntüsünü her türlü tercih ederim. SD yayınlar giderek azalıyor zaten.

* Boot zamanında bir kısalma yok.

* Kanal değiştirirken donup kalma sorunu giderilmiş gibi, Bende 7-8 kez Doğan Medya transponderında (özellikle CNN Türk HD'de) donma olmuştu.Bildiğim kadarıyla Doğan ve Doğuş transponderları en güçlü sinyale sahipler. Sinyal seviyesi ve kalitesi %75'in üzerinde ki kanallarda bu sorun çıkıyordu sanki.

Kanal D HD ve CNN Türk HD kanallarında sürekli yukarı aşağı zapladım. Donma yapmadı. Sorun çözülmüşe benziyor :)

IPTV vs ilgili gelişme varmı bilmiyoru, denemedim.

Sonuçta V22 yazılımını tavsiye ederim.

Teşekkürler, hayırlısıyla bu hafta alıyorum aleti.

• V22 biz nerden bulacağız guncelleme de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: esen38

V22 biz nerden bulacağız guncelleme de yok

arkadaşım...internetten v-23 versiyonu üzerine cihazımı güncellemiştim 5 gün önce şimdi performansından memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

quote:

Orijinalden alıntı: esen38

V22 biz nerden bulacağız guncelleme de yok

arkadaşım...internetten v-23 versiyonu üzerine cihazımı güncellemiştim 5 gün önce şimdi performansından memnunum...

biz v22 bulamıyoruz siz v23 diyorsunuz receiver üzerinde v21 gözüküyor başkada bir şey yok.
  • arkadaşım...6 gün önce v-23yazılımı receiver üzerinde vardı internetten güncelledim şimdi niçin gözükmediğini bilemeyeceğim v-22 yazılımıda görünmüyor şuan enteresan neden sadece v-21 ve v-20 yazılımları aktif ilginç firmaya telefon edip yetkiliye sorunuz...
  • Merhaba, 13-19 ve 0,8 uydularım mevcut, 0,8 uydusundaki kanallar free server ile açılmıyor, server ile hangi uydularda paylaşım açıktır,hangi uyduyu önerirsiniz
  • v23 güncellemesi sonrası iptv ve cccam performansı kesinlikle iyileşti. Üşenen arkadaş varsa kanal listelerinin yedeklerini alarak yükseltme işlemi yapmasını tavsiye ederim.

• sinyal gitmesi oluyor ve örneğin trt1 i 5dk izleyip başka kanala geçersem diğer açtığım kanalda trt logosu silinik bir şekilde görünüyor cihaz arızalı mı acaba?
  • bu tandberg olayı nedir arkadaşlar? bu alıcı da özellik var mı? yoksa tavsiye edeceğiniz bir ürün mevcut mu?150 civarında
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    bence yüksek ihtimal, TRT logosunun silik şekilde kalması receiver'dan değil de sizin televizyonun panelinden kaynaklanan bir kusurdur.

Sinyal gitmesine diyecek birşey yok. Farklı bir receiver takınca da oluyorsa, anten kablosundan LNB ye tüm hattı ve bağlantıları kontrol edin derim..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.