Şimdi Ara

HIREMCO ZAPPER HD PLUS FULL HD UYDU ALICI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
10
Favori
31.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhankz

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: reseb

Sadece hd olan urun tuplu tvlere olur mu
    Scart cikisi var ama...

scart cıkısı ıle baglıyabılırsınız

arkadaslar

hıremco zapper hd plus gelmıstır

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-plus-1-sene-ccam-free-iptv-P76558598

Selamlar.
    hiremco zapper hd plus ile Hiremco Mini HD Plus arasında fark var mı?
    ya da next amigo plus bunlardan daha iyi bir cihaz mı hangisi tavsiye edersiniz?

ozellık ve arayuz aynı

farkı bırı kasalı dıgerı mını olması baska farkı yok

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-plus-1-sene-ccam-free-iptv-P76558598

• quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcalisan

Ben de bunu merak ediyorum. Server ile ilgili ürün açıklamasına bir şey eklememişler.

cıhazla verılen ıptv bedava ve sınırsızdır ulusal vs kanallar var

oyle mac vs yoktur ayrıca 1 sene hotbırd astra acan cccam var

arkadaslar

Fatih hocam bu cihazla netgeo discovery gibi belgesel kaballarini ucretsiz izleyebilirmiyi?

Dmbox ta oldugu gibi

Dmbox ta oldugu gibimı dream boxta nasıl bedava ızlıyordunuz ?
    server kıralayıp ızlenıyordu

ancak ıptv satın alırsan ızlıyebılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 1 Eylül 2016; 14:00:24 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Scart cikisi var ama...

arkadaslar

Selamlar.
    ya da next amigo plus bunlardan daha iyi bir cihaz mı hangisi tavsiye edersiniz?

ozellık ve arayuz aynı

youtube, ip tv için next amigo bu cihazlardan daha mı iyidir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Scart cikisi var ama...

arkadaslar

Selamlar.

ozellık ve arayuz aynı

youtube, ip tv için next amigo bu cihazlardan daha mı iyidir?

ben amıgo plus satmıyorum satmamda amıgo modelı 2 sene olmus daha destegı yok
    plusı cıkarmıs onuda 2 sene sonra uretmez baska model cıkarır onuda keser
    ayrıca soracaksanız next konusuna sorun daha ucuz cıhaz varken ıllakı next alıcaksan senı tutamam ...

• Ürün alacağım için araştırma yapıyorum, haliyle de soruyorum doğal değil mi?
    Ben hiremco seul firmasından 6 sene önce hiremco X2 almıştım halen kullanıyorum, hatta şaşırtıcı şekilde geçen seneye kadar yazılım desteği verdiler.
    Bu ufak HD plus ile Zapper hd plus arasında donanım farkı yok. Isınma veya kullanışlılık olarak hangisini tavsiye edersiniz?
  • Fatih bey bu cccam sorunu hakkında firma ile iletişime geçebilir misiniz güncelleme ile falan çözebilirler belki. Sanırım donmalardan haberi yok firmanın varsa da pek umursuyor gibi görünmüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modul girisli ccam ve iptv olan, biss key cozebilen hd uydu alicisina ihtiyacaim var. Hangi uydu alicilarini tavsiye edersnz.

• bende hiremco mini hd alaçaktım ama ramı 128 mb baya az geldi, next hd plus 79 tllik modeli 512 mb ram diyor ,geçişlerde hd kanallarda ram baya önemli degilmi
  • codename_lord C kullanıcısına yanıt
    sizin olmasını istediğiniz özellikler kanal geçişleri, görüntü için alacaksın f/p olarak muadil başka bir ürün çıktı mı bilmiyorum, çünkü ben 1 yıl araştırıp almıştım. fazla kafayı da takmadan alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calippo

kimsenin xsamba'dan haberi yok mu? açılmıyor site ne zamandır.

Bu siteye bir kaç gün önce girdiğimde HACKER gibi ifadeler görmüştüm,
    Güncellemeler internet üzerinden nasıl ve hangi site üzerinden yapılacağı konusu firma yetklililerince açıklanmalıdır.
    Bu konuda sanki hiçbir gelişme yokmuş gibi tavır içerisindeler.
    Açıklama bekliyoruz.
  • arkadaşlar...hiremco zapper hd plus uydu alıcımdan genellikle memnunum...
  • V21 yuklu en son bu galiba ama bir suredir youtube disinda ag baglantisi hata veriyor iptv calismiyor ag hatasi veriyor varmi ayni cozumu yasayan

• quote:

Orijinalden alıntı: mkekec

quote:

Güncellemeler internet üzerinden nasıl ve hangi site üzerinden yapılacağı konusu firma yetklililerince açıklanmalıdır.
    Açıklama bekliyoruz.

bu sayfadan bakabılırsınız

http://hiremcoteknik.com/hiremco-zapper-hd-plus/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkekec

quote:

Açıklama bekliyoruz.

bu sayfadan bakabılırsınız

http://hiremcoteknik.com/hiremco-zapper-hd-plus/

İlginize Teşekkür Ederim

Verdiğiniz linki çok önceden incelemiştim,
    xsamba da olan bilgiler verdiğiniz linkte yok
    Sadece yazılım güncellemeyi bu linkten yaptım.
    Kanallar gitmişti, önceden aldığım yedeği yükleyerek bu sıkıntıdan kurtuldum.
    Veri tabanını varsayılan yap seçeneği, güncelleme ile hiç bir fonksiyonu kalmıyor demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkekec -- 13 Eylül 2016; 19:24:17 >

• Hiremco min HD plus yeni aldım fa-kat kanal geçişleri yavaş
    Hiremco da kanal geçişleri normal olan başka bir tip uydu alıcısı var mı?
  • zapper ile mini hd arasında kanal geçiş hızlarında ghiçbir fark yok değil mi?
    iki ürün arasında bayağı bir fiyat farkı var çünkü.

1 yıllık free server olayı devam ediyor mu?

son olarak powervu ları otomatik olarak güncelliyor mu?
  • Fatih bey, Manual kanal ekranı hangisi. TP listesi ve TKGS ayarlarından denedim ancak ULUSAL KANAL ve başka yeni kanalları TV 8,5 girmek istedim ancak başarılı olamadım. "Bu kanal/tp zaten var" uyarısı yapıyor. Ne kadar zormuş bu cihazda yeni kanal eklemek. ilk defa uydu kullanmıyorum ancak bunun kadar zorlandığım hiç olmadı. Frekansı gir yatay veya dikey gir, sembol oranını gir tarat. Bu kadar basit bir şey ne kadar zor hale geldi bu cihazda anlamış değilim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: TKGS ayarları ESNEK modda. ayrıca OTOMATİK ve KAPALI modlar var. Burada mı bir hata yapıyorum. ? !!
  • Merhaba,
    Üründen genel manada memnunum ancak bir suredir çözemediğim bi konu var.
    Zap yaparken SD kanallardan, HD olan bir kanala geçtiğimde (ya da HD den SD ye ) ekran boyutu ayari bozuluyor. (4:3, 16:9 vs) Manuel olarak menüden girip düzeltmem gerekiyor. Düzeltip o kanalı izleyebiliyorum. Daha sonra tekrar kanal değiştirdiğimde yine HD olan kanaldan den SD olan bir kanala geçsem yine ekran boyutu bozuluyor. Receiverin Kumandasından ayarını "Otomatik" de yapsam yine önüne geçemiyorum bu durumun. Devamlı manuel olarak ayar düzelterek tv izliyorum.
    "info@hiremcoteknik.com" a yazdim. TV nin kendi menüsünden düzeltmem gerektiğini söylediler. Ancak bir turlu düzelmedi. (TV samsung 40C6000 serisi)

Zaten bahsettigim sorun en basta yoktu 2,3 ay sorunsuz kullandiktan sonra karsilasmaya basladim. (Yani sonuçta ayni receiveri ayni TV ile bir donem sorunsuz kullandım, ve TV ayarlarında herhangi bir değişiklik yapmadığım halde bir süreden sonra bu sorunu yaşamaya başladım )

Not: Tv ye başka bir reciver takip denedim orada bu sorunu yaşamadım.

Acaba sorunun çözümünü bilen var mıdır?
    Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Keremhan77

Fatih bey, Manual kanal ekranı hangisi. TP listesi ve TKGS ayarlarından denedim ancak ULUSAL KANAL ve başka yeni kanalları TV 8,5 girmek istedim ancak başarılı olamadım. "Bu kanal/tp zaten var" uyarısı yapıyor. Ne kadar zormuş bu cihazda yeni kanal eklemek. ilk defa uydu kullanmıyorum ancak bunun kadar zorlandığım hiç olmadı. Frekansı gir yatay veya dikey gir, sembol oranını gir tarat. Bu kadar basit bir şey ne kadar zor hale geldi bu cihazda anlamış değilim.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: TKGS ayarları ESNEK modda. ayrıca OTOMATİK ve KAPALI modlar var. Burada mı bir hata yapıyorum. ? !!

merhaba cıhazla ılgısı yok her cıhazda bu hatayı verır

tkgsyı kapatıp ılgılı frekansı sılın tekrar gırıp taratma yaptırın
  • arkadaşım...fatih...hiremco yazılım desteğini kestimi zira temmuz ayından beri yeni yazılım gelmiyo neden böyle oluyo ve free share yeni cihazlarda halen devam ediyomu astra uydusunda sadece iki paketin şifrelerimi çözülüyo yani sky germany ve canal+espana...çünkü benimki bi yılı geçtiği için geçen ay free share kapandı...free iptv ile idare ediyom üzgünüm forumdaşım...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.