Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
29
Favori
78.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sahibindende de 128 tl ye satıyor.
    Kargo hariç...
    Temiz 2. El bulamazsam bu arkadaşdan alırım bende.

Arkadaşın linki bu;
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/hiremco-zapper-hd-plus-uydu-alicisi-paylasimli-215836246

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargolama çok kötü elektronik ürünlerde yıllardır kargolama yaptığımız için sanırım neredeyse % 100 güvenli paketlemeyi hepsidijital yapıyor
  • HDsatış H kullanıcısına yanıt
    Dün bi tane arkadaşdan 2. El alacaktım.
    Oda hepsidigitalden almış.
    Faturayıda mesajladı...
    Ama onun ürününde ayağın alt kısmından kırık şekilde gönderilmiş ve malının gerisinde durmamış...

• Ben hepsiburada dan 6 ay once 159 liraya aldim kargo olara sifir sikintili geldi urun memnun kaldim paketlemeden

• başka bir formdan okuduğuma göre serverdan cihaz aşırı kota tüketimi varmış.Bu sorun açıldı mı acaba?
    şahısların free olanı değil kendi ücretli aldığı serverlarda bile aşırı tüketim varmış cihaz boşta iken...
    internetle alakasını keserek çözüm bulmuslar en son öğrendiğim.
    bunlar doğru mudur?

hepsi burada da halen aynı fiyat
  • Benim wifi adaptor surekli vagli durumda o zaman internetten surekli yiyor mu acaba :)

• Bu cihaza sipariş verecekken foruma göz atayım dedim.Birisi goldmastar spark daha iyi demiş.Araştırırken Gm'den de daha iyisi var diyenler çıktı.50 tane modeli irdeledim.Hiremcodan girdim sonunda atlantadan çıktım.50 tane modeli forumda okumaktan kafam iyice karıştı.Sonunda hiremcoda karar kıldım.Herhalde 150 tl civarında en iyi cihazlardan birisi diye düşünüyordum.Son kez foruma bakarken bu seferde bu cihaz ile ilgili kota probleminden bahsedilmiş.75 gb kotam var ama bahsedildiği gibi 1 günde iptv bile izlemeden 6-7 gb kota gidiyorsa almanın mantığı yok bence.443 port engelleme vs nasıl yapılır hiç bir fikrim yok.Google'a arattım yine birşey çıkmadı.Aacaba bu port engelleme modem arayüzünden mi yoksa cihazdan mı yapılıyor.Detaylı bilgisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum
  • fabrika ayarlarına döndüm ve v17 yazılımı yükledim.sonra beleş serveri aktif ettim.
    server kota kullanımı saatte 50 MB cıvarına düştü, hala test ediyorum.
    ileriki günlerde bilgi vereceğim.
    selamlar.

konu lınkı ;
    http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=757999&page=2

en guzelı wifi aparat alıp kullanılmadığı zaman neti kesmek o zaman...
  • alıntı;
    arkadaşlar bendede jameson 2015 var en son hiremco boss yazılımını yüklemiştim.benim kotada dolmuş.yorumlarınızdan sonra dikkatimi çekti.şifreli kanal açıldıktan sonra cihazdaki ethernet ışığı normal aralıklarla yanıp sönüyor.iptvye bağlandığımda ethernet ışığı normal olarak çok hızlı yanıp sönüyor.garip olan iptvden çıktıktan sonrada bu devam ediyor.bende jamesonun kendi yazılımına geri döndüm.şu an iptvden çıkınca ethernet ışığı normal şekilde yanıp sönüyor.sizde bir denermisiniz.iptvden çıkınca durum nasıl.

şimdi bizde bu cihaza baska bır cıhazın yazılımını yukleyebılır mıyız...malum genelde bu cıhazlar cın işi ve aynı yerlerden cıkıyorlar..illaki yazılımı aynı olan baska cıhaz modellerı vardır...
  • Sağolun...Tam içime sinmiş bir ürün alacakken böyle sıkıntıların olması biraz soğuttu beni.Bir cihaz durduk yere bu kadar fazla veriyi neden kullanır anlamak mümkün değil.Sil baştan tekrar araştırmaya başladım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

alıntı;
    arkadaşlar bendede jameson 2015 var en son hiremco boss yazılımını yüklemiştim.benim kotada dolmuş.yorumlarınızdan sonra dikkatimi çekti.şifreli kanal açıldıktan sonra cihazdaki ethernet ışığı normal aralıklarla yanıp sönüyor.iptvye bağlandığımda ethernet ışığı normal olarak çok hızlı yanıp sönüyor.garip olan iptvden çıktıktan sonrada bu devam ediyor.bende jamesonun kendi yazılımına geri döndüm.şu an iptvden çıkınca ethernet ışığı normal şekilde yanıp sönüyor.sizde bir denermisiniz.iptvden çıkınca durum nasıl.

şimdi bizde bu cihaza baska bır cıhazın yazılımını yukleyebılır mıyız...malum genelde bu cıhazlar cın işi ve aynı yerlerden cıkıyorlar..illaki yazılımı aynı olan baska cıhaz modellerı vardır...

Siz bu ürünü satın aldınız mı yoksa benim gibi araştırma aşamasında mısınız ?

• almadım.aslında dun bırıyle anlastık 2.el olarak 70 tl ye alıcaktım.adam bu sabah oldu yan çizdi..sahibindene baktım 110 tl ye cıkarmış fiyatı...zaten sıfırı 140 tl ..
    suanlık bakınıyorum ama bu fıyatlarada başka cihaz var mı ?biraz bakındım daha öncede bakınmıstım bu uydu dunyası cok karmasık ...bırının begendıgını dıgerı begenmıyor kımı için görunum onemlıyken kımı ınternet serverı ıcın bakınıyor...
    redlıne 4000 serısıne baktım 180tl cıvarında oda oyle..
    fazla takılmadan bır cıhaz alıcam yakın zamanda 150tl cıvarı...
    bulabılırsem bu cıhazın 2elını alabılırım...

netı çok fazla kullanmıyorum eğer sıkıntı cıkarırsa wifi aparat alıp oradan netı keserım dıye dusunuyorum...
    sizin var mı baska favorı olarak bakındıgınız cıhaz?
  • bu fıyatlara bırde bu uydu var sanırım alınabılecek ama detayı nedır bılemıyorum..

GOLDMASTER RANGER HD PLUS PVR UYDU ALICISI

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/goldmaster-ranger-hd-plus-pvr-uydu-alicisi-215151554
  • Sanırım hepsiburada'dan bu ürünü alacağım.Görüntü kalitesi umarım 1080p'nin hakkını veriyordur.Redline,goldmaster vs hepsini inceledim.İyi modeller var ancak benim vermek istediğim ücreti aşıyor.
  • 07mt77 0 kullanıcısına yanıt
    Bende bu ürüne yoğunlaştım bakalım...
    Fikir değiştirmezsem bu görünüyor...

• O üründe güzel görünüyor.Acaba bu server güncelleme vs. sadece usb ile mi yapılıyor ?
  • İyi aksamlar. Zapper hd plus bende aldim. Cihazi getirdim, calistirdim, trt1 hd disindaki kanallari gosterdi. Cihaz fabrika versiyonda oldugu icin merihvideo internet sitesinden v18 surumunu indirip, yukledim. Su anda hic bir kanalo gostermiyor. Baska yerlerde v19 yazilimi varmis diye okudum, internette boyle bisi bulunamiyor. Cihaz bu 18v ile trt hd-trt1hd ve trtspor hd den sinyal aliyor gozukuyor, ama onlari da goruntu vermiyor. Diger kanallarda hic sinyal yok diyor. Bu sorun nedir? Nasil cozulur ? Uyducumu cagirmak gerek?

• ilidian kullanıcısına yanıt
    www.hiremcoteknik.com sitesinden v19 indirebilirsin , indirip kur bir dene duzelir umarim

• v19 mini modeli için değil miydi yanlış okumadıysam...
    çanağa ince ayar gerekli sanırım...
  • Hocam cihaz konusunda karar verdiniz mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.