Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
29
Favori
78.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap için teşekkürler. Dediğim gibi iptv olayına yabancı kaldım. Bana fazladan ne tür içerik sağlayabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

wıfı anten ıcın ralınk cıpsetlı anten olması lazım hıremconun kendı wıfı antenı var

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/hiremco-usb-wifi-adaptor-P79975610

canak anten ıcın hotbırd ve astra kurdurabılırsın yalnız turkce kanal yok hotbırdde anımaux turkce dıl destegı var

ıptv ızlemek ıcın ethernet kablosu ceksen daha ıyı olur

Selam, ben de bu üründen aldım. Bu cihazı nerden satın alırsam alayım""beleş kanallar" ismi altında gözüken free server ve iptv kanalları açılıyor mu?
    satıcı ile mesajlaştığımda (gittigidiyor) bunu bilmiyor çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

wıfı anten ıcın ralınk cıpsetlı anten olması lazım hıremconun kendı wıfı antenı var

canak anten ıcın hotbırd ve astra kurdurabılırsın yalnız turkce kanal yok hotbırdde anımaux turkce dıl destegı var

ıptv ızlemek ıcın ethernet kablosu ceksen daha ıyı olur

Selam, ben de bu üründen aldım. Bu cihazı nerden satın alırsam alayım""beleş kanallar" ismi altında gözüken free server ve iptv kanalları açılıyor mu?
    satıcı ile mesajlaştığımda (gittigidiyor) bunu bilmiyor çünkü.

cok guzel bırseye degındıniz sonucta fabrıka buna beles hızmetı verıyorda her tencere satandan uydu cıhazı alınmaz

daha adam ne ıse yaradıgını bılmıyor uydu cıhazı uyducudan alınır ..

kasa derdınız yoksa mını modelıde aynı arayuz ve ozellıklere sahıptır

urun.n11.com
    Uydu Alıcısı - Mini, HD Uydu Alıcıları - n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-mini-hd-plus-uydu-alicisi-1-sene-paylasim-P79977549

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Cevap için teşekkürler. Dediğim gibi iptv olayına yabancı kaldım. Bana fazladan ne tür içerik sağlayabilir?

ıptv kısaca uydu kanalını veya vod ınternete yuklenmıs fılmdızı belgeselı canak antene gerek kalmadan ızlersınız

bu cıhazda ulusal ve yabancı paketler var forumlardanda beles ıptv bulup eklenebılır

ayrıca

pıyasada paralı abonelık satanlardan spor fılm dızı belgesel yetıskın yabancı spor kanalı
    verenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 12 Mayıs 2016; 22:59:13 >
  • Bu cihazı en uygun n11 de 140 tl ye gördüm...Sanırım bundan ucuz satan yer yoktur...
    Varsa bilen arkadaş link atabilir mi?

Bir hafta içinde almayı düşünüyorum...
    Mevcut digitürk vardı süoeronline kampanyasından almıstım.
    Harici bir uydu almam gerekli...

Anladığım kadarıyla şuan f/p olarak cihaz başı çekiyor.
    Başka öneriler varsa da arkadaşlardan bekliyorum...

Olumsuz gördüğünüz bir durum var mı cihazda.
    Genekde kumanda dandik deniyor ama oda o kadar sorun değil...

• Mele f10 pro marka air mouse var...
    Harici mouse olarak cihaz destekleme veriyor mu acaba?
    Veriyorsa süper olur???

• urun.n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-plus-1-sene-ccam-free-iptv-P76558598

urun.n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-mini-hd-plus-uydu-alicisi-1-sene-paylasim-P79977549

Mele f10 pro marka air mouse var... bunlar androıd cıhazlarda ve smart tvlerde calısır

• n11'de HİREMCO ZAPPER HD PLUS UYDU ALICISI 233,90 TL yerine 140,34 TL
    urun.n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-plus-uydu-alicisi-P63577365

Burdaki satıcıya epey iade olunmus gözüküyor yorumlarda...
    Satıcı arızalı ürünü birbaşkasına mı gönderiyor...
    Başka alınabilecek link var mı?

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    Site ike alakanız var mı fatih bey..
    Eğer var ise;

Kapalı kutumu gönderim yapıyorsunuz yoksa kontrol edilip mi gönderim yapılıyor...

Diğer satıcıdan epey şikayet var gibi...
    Sizden alabilirim ürünü...

Mini düşünmüyorum...

Stokta kalan son 2 ürün deniliyor...
    Devamı var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 15 Mayıs 2016; 15:36:39 >
  • Bahsettiğim kumandayla cihaz kumandasını eşleştirebiliyorsunuz fatih bey...
    Cihaz kumanda tuşlarını mele air mouse kızılötesi yönlerini öpüştürerek tuş ataması yapabiliyorsunuz...
    Digitürk,panasınic tv kumandasını daha önce eşleştirdim...

Tv box için usb portdan kullanım sağlıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Bahsettiğim kumandayla cihaz kumandasını eşleştirebiliyorsunuz fatih bey...
    Cihaz kumanda tuşlarını mele air mouse kızılötesi yönlerini öpüştürerek tuş ataması yapabiliyorsunuz...
    Digitürk,panasınic tv kumandasını daha önce eşleştirdim...

Tv box için usb portdan kullanım sağlıyor...

mele ıle denemedım mele androıd ve smarttvde calısır cıhaz gelınce bakarsın calısıyorsa kullanırsın

baska satıcı hakkındada yorum yapamam best uydu olarak kontrol edilip gönderim yapılıyor...

devamı yolda 30 gun sonra stokta

urun.n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-plus-1-sene-ccam-free-iptv-P76558598

urun.n11.com

Mele f10 pro marka air mouse var... bunlar androıd cıhazlarda ve smart tvlerde calısır

• fatihmc kullanıcısına yanıt
    Mini model de donanım da mı aynı?

Nasıl küçültülmüş?

Ben aldığım zapper hd plus ı iade ettim, cihazın üzerinde çizikler vardı, kutusu açıktı Kargo kutusu bile açık, çok özensizdi.
  • ilidian kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden aldınız...
    Netten aldıysanız satıcı linkini verinde bizlerde almayı düşünüyoruz almayız artık...

• gittigidiyorda korisbaba nickli bi satıcıdan. aynı satıcının n11 profili filan da var. gitti gidiyorda başka bir satıcıdan aldım ve kendisini uyardım, sorunlu ürün göndericeksen ikimzii de hiç uğraştırma iade ederim dedim. adam en ufak sıkıntı çıkmayacak dedi.
    Bekliyoruz..
    best uydudan da alırımdım, sorun değil, ama n11 den hiç bişi almam. gitti gidiyorda yukardaki arkadaşı bulamadım. n11 ile alışveriş yapıp memnun kalmış adam tanımıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 16 Mayıs 2016; 16:30:38 >
  • N11 çakal dolu iadeli ürünleri yedirene kadar gönderiyorlar.
    Nasılsa birinde kalır misali...

Açıklamanız için teşekkürler hocam.
    Dikkat edeceğim alırken...

Satıcı sorması lazım kontrol edelim mi kapalı ürün mü gönderelim diye ama yukarıda da dediğim gibi ÇAKAL çok...

• ilidian kullanıcısına yanıt
    Mini modellerin ömrü az diyorlar yer sıkıntınız yoksa bence kasa tipi almak daha mantıklı...
    15tl fark var sonucda...

• Korisbaba nickli üyenin mng kargo ile gönderisi 2 günde gelmişti, adrese teslim olmasına rahmen mng getirmedi, öğleden sonra 15:00 gibi gidip kendim almıştım.

Diğer üye sürat kargo ile çalışıyormuş, bir gün sonra bu sabah 10:00 gibi geldi. Kutunun streçi, alıcının jelatinleri filan duruyordu, daha önce açılmış gibi değildi. Sadece kutusunun bir kenarı kargo da ezilmişti. Ürünü kargo acentesinde açtım, üzerinde kırık-çatlak-darbe-çizik-ezik yoktu. Alıp işyerine getirdim, burda karasal yayın var ama yinede denemek için bir tv ye hdmi dan başladım. Cihazın açılması-kapanması neta hd 340 dan daha seri, Kumanda algılaması, menüsü renkleri vs filan daha güzel. Yazılımına baktım, yazılımı 1.0 seviyesinde, sanırım daha önce açılıp kullanılmış, güncellenmiş vs. bir ürün değil. Akşam da tv ye bağlayıp detayları ve kimden aldığımı yazarım. Şu ana kadar satıcının vaad ettiği gibi gelişti.

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu)

• Hocam bende böyle açılmamış kurcalanmamış.
    Jelatını sökülmwmiş ürün almayı tercih ederim...
    İzmirde bir satıcı isterseniz sıfır jelatınlı isterseniz kontrol edip göndeririz dedi...
    Dediği doğruysa satış bu şekilde olmalı...

Bana başkasının iadesini neden gönderirsin arkadaş anlamış değilim...
    Netten sıfır aldığım elektronik eşyalarda bu olaya çok dikkat ederim...

Hocam satıcıyı aldığınız fiyatı bekliyorum mümkünse...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada cihaz değiştirmeyi düşünen arkadaş varsa yada cihazı boşta ve cihazı sorunsuzsa özelden ulaşabilir...
    Yakın zamanda cihaz satın alacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Hocam bende böyle açılmamış kurcalanmamış.
    Jelatını sökülmwmiş ürün almayı tercih ederim...
    İzmirde bir satıcı isterseniz sıfır jelatınlı isterseniz kontrol edip göndeririz dedi...
    Dediği doğruysa satış bu şekilde olmalı...

Bana başkasının iadesini neden gönderirsin arkadaş anlamış değilim...
    Netten sıfır aldığım elektronik eşyalarda bu olaya çok dikkat ederim...

Hocam satıcıyı aldığınız fiyatı bekliyorum mümkünse...

izmirdeki arkadaştan aldım, gitti gidiyor üzerinden. 139.90 fiyatı kargo dahil.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.