Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
29
Favori
78.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydemir86

Ne yapacaksın yazılımı dostum? Ne sorunun var ki?

arkadaşım...ne sorunum olacak yahu tabiki yazılımlı makinamdan memnunum sadece kartilkisi meraklı...
  • Az önce hepsiburada dan sipariş verdim. Evimde sadece Türksat ve tüplü tv var. Ethernet kablosu çekme imkanım var. Ayrıca Wifi de mevcut. Bakalım nasıl olacak. Özellikle türkçe sesli/ altyazılı belgesel kanalları, şampiyonlar ligi ve euroleague gibi spor yayınları ve internet üzerinden film izleme konularında önerilerinizi ( şurayı iyice oku şeklinde link vermeniz de yeterli) bekliyorum.

Bu arada, burada dursun: 160 tl ye kargo bedava aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ywz81 -- 17 Nisan 2016; 15:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ywz81 Y kullanıcısına yanıt
    Bence siparişi iptal edip 40 TL fazla verin Goldmaster 1200 spark alın, arada çok bariz kalite farkı var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü kalitesi, netlik ve renkler açısından çok başarılı buluyorum. 3 aydır kulanıyorum. Şifre çözme hızı internetin o andaki durumuna bağlı gibi. İnternetimin sorunsuz çalıştığı zamanlarda İPTV hemen açılıyor, kesintisiz, duraksamasız oynuyor. Bir de şimdi V20 yazılımıyla uçacak bu cihaz ...
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazdan bahsediyorsunuz? üstteki arkadaşın bahsettiği Goldmaster mı? Hiremco mu? Hiremco ise daha V19 yayınlanmadı, V20 nasıl çıkacak??
  • Hiremco cihazdan bahsediyorum.
    Kartilkisi 10 nisan mesajında V20 yi müjdelemiş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Hiremco cihazdan bahsediyorum.
    Kartilkisi 10 nisan mesajında V20 yi müjdelemiş ...

arkadaşım...yanlış bilgi yazmışım kusura bakmayın v-18 yazılımı henüz devam ediyo zira mantıken sırayla yeni yazılım çıkabilir hele v-19 yazılımı çıksın bakalım daha ileride elbet heralde v-20 yazılımıda hayata geçebilir tahmin ederim yeni yazılımların ne zaman çıkabileceğini bilemem ancak bende aynen senin gibi cihazı başarılı görüyom televizyondaki görüntü kalitesi ve yayın renkleri özellikle dünya televizyonları iptv üzerinden yapılan açılış sürati internet sıtabil çalışınca uygulamaların çalışmalarını beğenirim...

• Kanal listemin ve bazı ayarlarımın fabrika ayarlarına sıfırlanması nedeniyle cihazı garantiye göndermiştim ve yenisiyle değiştirmişlerdi. Ama aynı sorun ne yazıkki devam etmekte. Bu sorunun sizde olmaması bende olması acaba ben birşeyleri yanlış mı yapıyorum dememi gerektiriyor o yüzden beni aydınlatacak bilgileriniz varsa çok mutlu olacam. Çok can sıkıcı bir durum. Ekstra IP TV gibi özelliklerde bu gibi sorun olsa önemsemeyeceğim ama asli uyduda olması gereken ayarlar sıfırlanınca insanın canı sıkılıyor. Fotoğrafları sizinle paylaşıyorum. Uydu diseq ayarı, tarih-saat, hotbird kanal listesi hepsi varsayılan ayara dönüyor.

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydemir86 -- 24 Nisan 2016; 15:02:21 >

• aydemir86 A kullanıcısına yanıt
    disecq ayarın neden kapalı
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    İşte demek istediğim o. Bu resimler fabrika ayarlarına dönen resim. Yani herşey sıfırlanıyor. Herseferinde elimle düzeltip, disq A, diseq B yapıyorum.
    yanı kanal lıstesını sılmıyor dıseqclerı sıfırlıyor mı demek ıstıyorsun ?
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    1-Diseq ayarlarını sıfırlıyor yani resimde görüldüğü gibi,
    2-kanal sıralamalarını kendi ilk haline getiriyor sıfırlıyor(yani hotbirdde ilk sırada rastegele denemelik yaptığım E! tv vardı, discovery e dönüyor.)
    3-Tarih saat sıfırlandığının göstergesi resimde olduğu gibi.
  • Kanalları ayarlayıp Yedekleme ve geri yüklemeden veritabanını varsayılan yap a tıklayın.Sıfırlansa bile sizin ayarlarınız varsayılan olacağı için bozulma olmayacağını düşünüyorum.
  • bardok B kullanıcısına yanıt
    Denerim dostum ama tek sorun kanal listesi olsa. Diseq ayarı da sifirlaniyor. Firma tekrar gönder 15 gün test edelim diyor. Kararsizim. Kimse de bu sorun yok bu modelde acaba bende mi sorun var diyorum.

• goldmaster spark hotbird astra ve diğer uydularda cccam yönetemi ile açılabilen tüm şireli kanalları açar.Onun dışında ip tv desteği vardır linux tur. Kendine özgü yazılımı spark dışında ayrıca enigma 2 ( uydu alıcılarında en çok tercih edilen yazılım sistemi) de yüklenip gönderiliyor. Cihaz açılırken 2 yazılımdan birini seçerek kullanabiliyorsunuz.
  • Hiremco zapper hd plus ta 150 tl ye kadar alınabilecek en iyi özellikli cihazlardandır. Bu konuda kullanıcıların şüphesi olmasın.
    İlginç başka kimsede duymadım v18 yazılım yukledinmi

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Ben sıkça yaşıyorum malesef bir çözümüde yok gibi.
  • arkadaşlar...hiremco zapper üzerinden youtube vidyolarını seyretmek keyiflendiriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknz

v19 güncelleme gelmiş deneyen varsa şuan stabil olan 18 den geçmeye değer mi

arkadaşım...yeni yazılım bugünmü gelmiş merak etmişim zira makina üzerine yazılımı yüklersen şayet bilgi verirsin v-18 versiyonu benim makinamda yüklü henüz memnunum fakat yeni yazılımı şimdilik yüklemeye çekinirim belki sorunu vardır şeklinde düşünürüm eğer her şey stabil çalışırsa yeni yazılımı bende makinama yükleyebilirim...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.