Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
29
Favori
78.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dün akşam sipariş verdim bugün elime geçti çok hızlı oldu akşam evde kurucam ama neler yapmam gerektiğini bilmiyorum.
    Artık sizlerden bolbol yardım istiyiceğim arkadaşlar :)
  • Smart TV leri gözümüz kesiyor. Haliyle buna ihtiyaç kalmayacak olursa alıcısı bulunurmu ? Şimdilik iyi tabi. iş görüyor.
  • Arkadaşlar dün bağlantıyı yaptım fakat LAN kabloyla pc den interneti aldım.
    Ağ bağlantılarına giriyorum 192.168.1.35 255.255.255.0 ve DNS 8.8.8.8
    bağlandı diyo sonra ne youtube nede Yazılım güncelleme yapamıyorum.
    Merih video .com u silip hiremcoteknik.com yapıyorum Ağ bağlantınızı kontrol edin diyor.
    Tekrar ağ bağlantılarına gittiğimde etkinleştir gibi bişey çıkıyo.
    Sonuç olarak beceremedim.

Ürünü iade etmeyi bile düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Syg.
  • BoCexxx kullanıcısına yanıt
    buradan v18 yazılımı ındırıp usbden at
    www.merihvideo.com.tr
    Sayfa bulunamadı – Merihvideo
    https://www.merihvideo.com.tr/softwares.php
  • Beyler bunu yapınca internet bağlantı problemi çözülecek mi?
    birde cc cam ayarları filan nasıl yapılıyor?

Çok teşekkür ederim.
  • BoCexxx kullanıcısına yanıt
    once modemın fısı sokup tak ıp degısssın

sonra yazılımı yukle 18 olsun v18 yazılımında youtube calışır

ccam aktıf etme konuya yazıyorum 1.mesajdan bakabılırsın

http://forum.donanimhaber.com/m_115703085/tm.htm
  • Merhaba arkadaşlar
    bende bu uydu alıcısından aldım
    Cihazı hdmi kablo ile lg 47" tvme bağladım
    arada sırada görüntü saniyelikte olsa gidip geliyo yani ekran 1-2sn kararıp geri geliyo
    bunu 1 saatte bi kerede yapıyo 3 saatte bi kerede yapıyo yada bazen artı artına 2 kez görüntü gidip geliyo
    ama sonra ekran düzeliyo

Bide tv izlerken siyah renklerde (mesela gece çekilen diziler yada güneşli ortamda gölgeler yada siyah elbiseler) pixel hatası gibi nokta nokta yeşil oluyo görüntü bej renginde ise kırmızı oluyo nokta nokta
    ayarlardan görüntü kalitesi 1080p yaparsam bu çok oluyo tv izlenmiyo ama 570i küsür bişey var en düşüğü onu seçersem yine oluyo ama az, yinede rahatsız ediyo

Bu sorunlar neden oolur acaba?
    Farklı tv denedim aynı sorun
    farklı hdmi kablo denedim aynı sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RM36CB kullanıcısına yanıt
    cıhazın hdmi bozuk sanırım degıstırme sansınız varsa degıstırin
  • Bende cccam izlerken kanallarda 10-15 dk sonra donma ve ses senkronizasyon sıkıntısı çıkıyor bu sorunu yaşayan var mı?
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    cihaz üzerindeki hdmi nasıl değiştirilir?
  • Ürün garantiden geldi. Pazartesi vermiştim bugün elime ulaştı hatta bugün beklemiyordum. Gönderirken kargo ücreti ödemedim, teslim aldığımda 6 TL ücret ödedim, zaten firmada öyle demişti. Cihazı sanırım komple değiştirmişler, denemelik kanal listesini birkaç tane sıraladım. Sıralama değişecek mi değişmeyecek mi zaman gösterecek. Firmaya hızından dolayı teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

cihaz üzerindeki hdmi nasıl değiştirilir?

ayrıca bırsey sorucam tvnız eskı modellerden 7-8 sene once cıkan hdready ıse 720 p ekran ayarına alın

hıremcoyu yenımı aldınız ? servıs yapmazsa dırek fabrıkaya gonderın 4-5 gune hallederler
    tvyi 2012 yılının kasım ayında almıştık
    LG 47" tam modelini bilmiyorum ama tv FULL HD yani hdready değil 1080p ye kadar desteklmesi lazım diye biliyorum
    yalnız 1080p yi bırakın en düşüğüne aldğım halde bahsettiğim sorunlar devam ediyor

şubat ayından beri bahsettiğim sorunlar devam etsede sorunlu şekilde kullanıyorum
    tabi bu zaman zarfında başka bir FULL HD tv de denedim olmadı, altınuclu diye tabir edilen HDMI kablo ile denedim yine aynı sorunlar devam etti.
    işlerim yoğun olduğundan pek ilgilenemedim de anca fırsatını bulabildim.

internetten servisi buldum durumu anlattım, biz hdmi portunu değiştirmeye çalışırız yapamazsak fabrikaya yollarız dediler.
    inşAllah en kısa zamanda götürücem, sonucu yazarım tekrar burdan, yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 9 Nisan 2016; 18:59:05 >
    gecmıs olsun servıs parca bekler cok zaman alabılıır , dırek fabrıkaya gonderın sarıgazıde 4-5 gune sıze gerı gelır ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 9 Nisan 2016; 19:53:22 >
    Ben internetten buldum ama aşağıdaki adres doğrumudur
    Bide tam olarak ne yapmam gerekiyor acaba?

Merih Video Ltd. Şti
    Beykoz Caddesi No.10 Ömerli - Çekmeköy - İstanbul
    Tel: +90216 435 7048 Fax: +90216 435 7876

Doğru adres. bende buraya gönderdim.
  • arkadaşım...merih vidyo istanbul üzerine telefon etsek şayet bize yeni yazılımın ne zaman makinaya ekleneceğiyle ilgili bilgi alabilirmiyiz aydemir birader v-20 yazılımı sence yazınmı güzünmü çıkabilir fikrin nedir?...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Ne yapacaksın yazılımı dostum? Ne sorunun var ki?

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var.

İlginç olan tüm veriyi internetten indirip oynattığı IPTV (Filmon ve diğerleri) izlerken hiçbir takılma yok, ama cccam üzerinden çok daha az veri çekip izlediğimiz yayında 7-8 dk'da bir takılıyor (alt-üst kanala geçip hızla aynı kanala dönersen çabuk toparlıyor ama kanalda kalıp kendi kendine düzelmesini beklersen hem daha uzun süre bekliyor hem de yayın geri geldiğinde görüntü/ses senkronizasyonu bozulmuş oluyor). Umarım yazılımsaldır ve firma bunu çözebilir. Çünkü bu problem de çözülürse gerçekten çok memnunum.
  • Aynen hocam cihazı sadece görüntü kalitesi ve cccam için aldım ancak eğer bu sorun düzelmezse farklı bir cihaza geçeceğim gibi. Firmayı bu sorundan nasıl haberdar edebiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.