Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
29
Favori
78.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neta zamaninda 140 lira falandi almadiik.. simdi ise ucmus fiuati.. bide next black 2 ye gore nasil acaba yayin kalitesi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iki gun once aldim akillielektronik diye bir magazaydi sanirim. Adana merkezli. Satıcı cok ilgili..guncelleme cccam ayari herseyini ayarladı gonderdi. Memnun kaldim.. Yayin konusunda daha once dsmart hd kullandim 3 sene sd 3 sene hd... Hiremco dsmarta gore 1 tik daha iyi goruntu kalitesi var. Cok daha net daha keskin. Kanal gecisi onunla ayni 2-3 sn civari. Cccam kanallari cekmeyenler var ama cogu cekiyor. Iptv ise dizibox harici diger yayinlar aciyor. Ben memnun kaldim. Insallah uzun yillar kullanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: crooked

quote:

Orijinalden alıntı: samochu

Dedigin butun isleri yapacak bir cihaz internet baglamadan da kullanabilirsin

Hocam bazi yerlerde kanallar kayboluyor donmalar oluyor vs. Yazmislar bu gibi sorunlarla karsilasir miyim uydu yayinlarinda?

crooked

kanallar kayboluyor donmalar oluyorsa kullanan kısı tkgs modu acıktır cıhaz guncellemeyı yaparken sınyal buamayınca kanalı eklıyemez
    canak antenden sınyal yoktur
    cıhazında sorun olsa hıcbırını gostermez yada horızantal veya vertıcal bantlardakı kanallar eksık olur

ersyno canak antenınıze ınce ayar yapmanız gerekır .

merhaba , elinize ne zaman gelicek bu cihazlardan , yakın zamanda almayı düşünüyorum , yarın filan gelecekse sizden alayım yoksa hepsiburadadan alacağım.

• mrb arkadaşlar, 6-7 senedir d smart kullanıcısıydım. bu ay d smartı kapattıracağım için haliyle uydu alıcısı ihtiyacım olcak. Ancak bu ccam veya iptv olayını hiç bilmiyorum. evimde bir tane türksat çanağı var ikinci bi çanak anten almayı düşünmüyorum. Normal bi tv kullanıcısıyım anlayacağınız. şimdi bu cihazı alsam internetten film veya dizi izleyebilecekmiyim yoksa bu internet olayı sadece ip tv için mi var. sizlerinde fikirlerini alabilirmiyim.
  • Merhaba arkadaslar.

Aramizda bu cihazi satmayi dusunen varsa eger. Ben alabilirim. Bana mesaj atmaniz yeterli

• rgpp R kullanıcısına yanıt
    Aynen düşündüğün gibi amğa manuel ip tv girişi varsa izleyebilirsin...netten çok bişey bekleme ama normal uyduolarak tam f/p ürünü...hd kalıtesıde güzel...ben 140 tl ye sıfır almıstım...
    Usb fılm falan izlenebılır ne kadar çözünürlük desteklıyor test etmedim...
    Film vb şeyler izlicekseniz yurtdısından androıd tv box alın 50$ güzel cihazlar var...
    Suanlık cıhazda herhangı bır sorun yasamadım.
    Dıgıturk canağını çevirdim kendim ayarlamalarla bi kaç kanal hariç gayet net gösteriyor...
    Kumandası biraz kalıtesız oda orta derece bu fıyatlara bence iyi cihaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led TV aldık pek ihtiyaç kalmadı. Satayım diyorum. Ama kıyamıyorum da. Dursun diyorum bi taraftan.
  • ÇOK YAKINDA STOKLARDA ...

bestuydu.com
    Hiremco 10/12 - 12 Çıkışlı Sonlu MultiSwitch Santral - BEST UYDU
    http://bestuydu.com/1847-hiremco-zapper-hd-plus-uydu-alicisi-satinal.html

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu)
     Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 23 Haziran 2016; 23:17:48 >

• arkadaşlar...hiremco zapper hd plus makina üzerine yeni yazılım v-20 versiyonu eklenmiş...youtube uygulamasında iyileştirmeler yapılmış...pay iptv bilgilerini usb ile girme özelliği eklenmiş...pay iptv hostname ismi gizleme eklenmiş...not:kanal listenizi bozmak istemiyosanız yazılımı yüklemeden önce kanal listenizin yedeğini almanız önerilirmiş...uydu alıcı cihazındaki internettten güncelleme moduna uzaktan kumandayla gelince url adresinide http://www.xsamba.com şeklinde ayarlayınca televizyon üzerinde aynen böyle yazıyor...

• performansda falan artıs var mı ?baska gozlemlerınız ?
  • arkadaşlar...hiremco zapper hd plus uydu alıcının üzerindeki yeni yazılım v-20 versiyonu internetten yükledim performans olarak önceki yazılımdan sanki bana öyle geldiki biraz daha başarılıymış şeklinde düşünüyorum...
  • beyler kanal taşımayı bir türlü yapamıyorum. TKGS özelliğini kapattım ama gene de olmuyor. Şöyle ki; taşınacak olan kanalın üzerine gelip taşı diyorum taşımak istediğim kanalın üzerine gelip yeşile basıp taşı diyorum ama hiçbir tepki vermiyor? Yardım edebilecek biri var mı acaba?
  • Bu cihazı almayı düşünüyorum. Tavsiye eden var mı acaba?
  • bende best uyduya gelmesini bekliyorum bu özelliklerde bir cihaz bu fiyata bulunmaz herhalde yorumlarda olumlu
  • Ben mini plus çin birşeyler yazayım forumda konusu var mı bilemedim.
    Son çıkan güncelleme yüklü cihazda. Çocuklar için youtubenden çizgi film açıyorum bazen onun için aldım aslında. Kablosuz modemle bağlanıyorum ve modem uzakta ama idare ediyorum.
    Şimdi gelelim uygulamalara (mini plus ve zapper plus aynı diye düşünüyorum çünkü videolarda falan ayarları aynı anlatılmış.)
    Kendi qr koduyla açılan web sayfasından youtube ne netd açılıyor ama çok yavaş. hatta netd hiç video açamadım. Benim netle ilgili mi bilmiyorum ama. Biraz araştırdım başta hiremconun tavsiye ettiği iki uygulama vardı biri Airwire ve BubbleUPnP ikisinden de tam verim alamadım. Ama daha sonradan bulduğum "Tubio, GinkgoDlna ve Web Video Caster" uygulamarı gerçekten başarılı.
    Yalnız belirteyim aynı ağa bağlı olmanız yetmiyor. Wifi ile ilgili olarak sanırım sadece wpa ile şifreleme yapınca bu programları kullanabiliyorum. İkinci kullanıcı oluşturdum modemden. İşim olmadığında kapatıyorum.

Benim işime yaradı. Web video ile isteğiniz siteye girip çoğu videoları aktarabiliyorsunuz.

• cihaz kapanınca kendi oluşturduğunuz kanal listesi degişiyor mu daha önce bahsedilmiş aynı sorun devam ediyor mu ?
  • hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    Son yazılımla bir daha yapmadı bende. Benim sorunum vardı daha önce.

• Hocalar surekli kablolu aga baglandi uyari veriyor neden acaba

• merhaba arkadaşlar bende Zapper HD Plus cihazım var ve v20 yazılımı kullanıyorum 2 gündür server açılmıyor server sisteminde sorunmu var yoksa server desteği bittimi ve bazen cihaz ayda 1 kendi kendine oluşturduğunuz kanal listesi degişiyor eski yazılımdaki kanal listesi geliyor bazende kanalda donma oluyor cihaz işlem yapmıyor malesef cihazın arkasındaki on-off anahtarından açıp kapatmak zorunda kalıyorum bu sorunlar adamın canını sıkıyor. Yoksa cihaz güzel.
    sorularıma cevap veren olan arkadaş olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmankara

merhaba arkadaşlar bende Zapper HD Plus cihazım var ve v20 yazılımı kullanıyorum 2 gündür server açılmıyor server sisteminde sorunmu var yoksa server desteği bittimi ve bazen cihaz ayda 1 kendi kendine oluşturduğunuz kanal listesi degişiyor eski yazılımdaki kanal listesi geliyor bazende kanalda donma oluyor cihaz işlem yapmıyor malesef cihazın arkasındaki on-off anahtarından açıp kapatmak zorunda kalıyorum bu sorunlar adamın canını sıkıyor. Yoksa cihaz güzel.
    sorularıma cevap veren olan arkadaş olursa sevinirim

merhaba server calısmaması yazılımla ılgısı yok ama sız yınede guncelleyın cıhaz donması veya takılması gıder

serverı fırmaya sorabılırsınız bılgım yok muhtemelen tatıl dıye sıstem durmustur yarın bakarlar

tkgs acıksa kanal lıstesı tkgsnın yayınladıgına doner kapalı konuma alın degısmesın ..

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.