Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yazılımı yükledim görüntü kalitesi daha iyi olmuş ve menü geçişleri hızlanmış...
    Şu düzenlenen güncellemeler hakkında bir txt olsa iyi olurdu.
  • V22 linki verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu HotBird Uydusu daha önceden kullanmama rağmen,şimdi ise çalışmıyor bütün ayarlar doğru sinyal kalite 0 gösteriyor sebebi nedir ?
  • NJ kullanıcısına yanıt
    Hocam Hotbird kanallarınız düzgün çalışıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBKaan -- 25 Ocak 2017; 16:47:59 >
  • HBKaan kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Hocam bilginiz var mı bilmiyorum ama sormak istedim.

Android telefonlar için markette en kapsamlı SURE kumanda uyg indirdim.

Kızılötesi ile hiremconun 2 cihazı var çalışmadı.

Openbox olarak tanıtmak istedim.Openbox adında 11 kumanda çıktı ama hiçbiri cihaza tepki verdirmedi.

Acaba bizim cihazı çalıştırabileceğimiz android kumanda uygulaması var mı?

ZaZaRemote indirdim şans eseri sunny seçtim uydu. Yani bizim uyduya uydu :)) Ama bazı tuşlar yok. Yine de genel olarak iş görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Hocam bilginiz var mı bilmiyorum ama sormak istedim.

Android telefonlar için markette en kapsamlı SURE kumanda uyg indirdim.

Kızılötesi ile hiremconun 2 cihazı var çalışmadı.

Openbox olarak tanıtmak istedim.Openbox adında 11 kumanda çıktı ama hiçbiri cihaza tepki verdirmedi.

Acaba bizim cihazı çalıştırabileceğimiz android kumanda uygulaması var mı?

ZaZaRemote indirdim şans eseri sunny seçtim uydu. Yani bizim uyduya uydu :)) Ama bazı tuşlar yok. Yine de genel olarak iş görür.

Kardeşim dediğin programı indirdim.nasil yapılıyor anlatır mısın.zapper hd plus cihazim

• arkadaşlar...hiremco zapper hd plus yeni yazılıma ek yakında yeni iptv listesi düzenlenir inşallah zira toplam 1500 dünya kanalının yarısına yakını çalışıyor...
  • Merhaba benim kablolu bağlantı kuruldu sorunu devam ediyor ne yaptım ne ettiysem çözemedim sürekli kablolu ağa bağlandı uyarısı veriyor sanırım servise göndereceğim. Ayrıca ücretsiz server silinmiş bunu nasıl geri getirebilirim.

• trappereagle T kullanıcısına yanıt
    Sunny markasını seçeceksin zapper hd plus a uyan o.

• Benim de bi sorum olacak; telefondaki medya dosyalarını tv den izlemek için bubbleupnp programını yükledim ama beceremedim. Telefonun wifi paylaşımını açtım zapper hd plus dan bağlandım ama videoları bi türlü tv ye aktaramadım. Galeriden fotoğrafları aktarabiliyorum tv ye ama videolar olmuyor. Ne yapmalıyım? Telefon galaxy s5. Screen mirroring var.

• Yeni yazılımda bug var, bir uydudaki tüm kanalları seç menüsüne girince receiver kilitlenip kalıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

Yeni yazılımda bug var, bir uydudaki tüm kanalları seç menüsüne girince receiver kilitlenip kalıyor..

arkadaşım...cahilliğimi mazur görün bug nedir aynı cihaz bende var fakat gayet memnunum performansı şahane ancak iptv çalışması vasat üzgünüm...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah hocam, yabancı terim kullandığım için belki ben hatalıyım. "Bug" ingilizce de böcek anlamında bir kelime ama genelde pc dilinde yazılımsal hata anlamında kullanılır.. Bende ikinci anlamında kullandım. Cihazdan genel anlamda bende memnunum. Ufak tefek hatalar mutlaka olur, önemli olan firmamın geri dönüşleri ne kadar önemsediğidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

Estağfirullah hocam, yabancı terim kullandığım için belki ben hatalıyım. "Bug" ingilizce de böcek anlamında bir kelime ama genelde pc dilinde yazılımsal hata anlamında kullanılır.. Bende ikinci anlamında kullandım. Cihazdan genel anlamda bende memnunum. Ufak tefek hatalar mutlaka olur, önemli olan firmamın geri dönüşleri ne kadar önemsediğidir.

Aynen hocam, bende de benzer sorun var.

Merkezi sistemde astra uydusu..vs olmadığı için onun kanallarını falan silmek istedim, tek uydunun kanallarını silmek istediğimde de aynı sorun oldu.

3-4 kez denedim, komple donuyor.Arkadaki düğmeden gücü kesmeden düzelmiyor. Uzun süre bekledim belki geç açacaktir diye ancak acmıyor.
  • Merhaba arkadaşlar , bu cihazı tavsiye eder misiniz acaba , uydu alıcım bozuldu 1-2 gün içinde yenisini almam gerekiyor , bütçem aşağı yukarı bu civarlarda
  • Bende Korax Vipbox HD cihazını kullanıyorum cihaz dün gece aniden bozuldu. Bugünde mecburen bu ürünü satın aldım. Henüz elime geçmedi tabi deneme fırsatı bulamadım ama baktığım kadarı ile herkes memnun. Tam bir fiyat performans ürününü olarak belirtiliyor.

Açıkcası benim için iptv bölümü önemli. Korax'ta iptv bölümü güzeldi. Umarım bu cihazda da bir sıkıntı yaşamam. İPTV aboneliğim olduğu için çok sık kullanıyorum.

Netice itibarı ile de bu özelliklerde ve bu fiyata piyasada başkada rakibi yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultracimbom -- 1 Şubat 2017; 16:28:23 >
  • Merhaba ,Arkadaşlar Freeshare açık server connected bağlı ama kanalları açmıyor ayrıca youtube vıdeoyu loadıng yaparken geri atıyor sizdede bu sorunlar varmı?
    Bakımmı yapılıyor acaba ? Bilgisi olan kimse varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 2 Şubat 2017; 15:35:7 >
  • ----------edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 2 Şubat 2017; 15:35:22 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.