Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    özele yazdım bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsEs_FaN

quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşım...esesfan...donanım haber uydu teknolojilerinde geçmişte topiğe mesaj yazan canergs nickli forumdaş hiremco sahipimi veyahut yetkili çalışanımı niçin aylardır topiğe mesaj yazmıyo forumdan ayrılmışmı zira hatırlıyom kendisinden epey bilgiler öğrenmiştik fatih diye biri daha vardı oda hiremco satan uyducu diye aklımda kalmış malesef uzun zamandır uyducuda topiğe mesaj yazmıyo heralde oda forumdan ayrılmış olabilir iptv kanal listesini acilen yenilemeleri gerek çünkü artık 1500 dünya kanalın yarısından çoğu çalışmıyo çalışmayan kanalların sabit iptv linklerini bulamazmıyız illaki uzun ömürlü iptv izlemek için cihazımızı elimize alıp uyducuya giderek liste yüklettirip paramı vermek şart...

@kartilkisi

Her büyük Forumda Cihaz elekronik eşya vs yada başka birşey bir temsicisi üyesi olur ve onlar o ürünü alıp bilmeyenlere bu Forumlarda yardımcı olur Hiremco Firmasının temsilcisi Canergs nickli arkadaştır. Online olamıyordur belki belkide yeniyazılım bekliyordur bilmiyorum. Diğer kişiler kendi tecrübe yorumlarını yapan kişilerdir.
    Muhtemelen yeni yazlımla bu kilitlenme donma halledilirse bazı özellikler ekleıp yada çıkartılabilinir bilmiyorum onlar iyisini bilir.

Uzun süreli Free İPtv olmaz.İnternet hızınız yeterliyse İp tv satın alarak yada Free ip tv İnternetten yükleyerek metin belgesine atın wwww.hiremcoteknik.com da canergs yaptığı iptv lınk ceviriciye bu linkleri kopyalayın uydu alıcıya gerekli Formatta çevirecektir ondan sonra USB aracılığıyla uydu alıcıya atın izleyin yalnız hızınız yeterli değilse donmalar takılmalar 10 -15 saniyede olacaktır genelde HD yayın linkleri var bunlarda donma yapabiliyor hızlıysa net sorun olmaz sanırım bende yeterli değil takılıyor.Ayrıca kaliteli bile olsa free lınkler yayın veren server vs kalitesi de önemli bildiğim yine takılabilir İp tv başka değişle şöyle yerel ve ulusal Turkıye kanalları normal hızla izlenebilir ama yabancı kanallar vs izlenmiyor bizzat test ettim.Para verip alırsanzıda test isteyın kalitesını görün satın alın.

SIZI TEBRIK EDIYORUM DUYGULARIMI KELIMELERE DOKMUSSUNUZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

selamlar.arkadaşlar hd zapper plus mı ,Zapper hd2 mi.
    ebeveynler için hangisinin kullanımı kolay olur?

SELAM PLUS MODELINDE
    urun.n11.com
    Uydu Alıcısı - Mini, HD Uydu Alıcıları - n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-plus-tkgs-sistemli-P76558598

kısaca ınternete baglanması artısı
    ethernet gırısı
    ıptv
    youtube
    dlna var

duz hd kanalları ızlemek ıcın almak ıstıyorsanız hd2 almanız yeterlı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 20 Aralık 2016; 12:10:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wakuol

dostum ücretli ip tv mi tanıtamıyorum usbye attım .txt uzantılı dosyayı ama kablolu ağa bağlandıdan başka yazı gelmiyor netimde ya da kablolarda sorun olması imkansız. ne cins cihazmış bu...

http://hiremcoteknik.com/zapper-hd-plus-mini-hd-plus-iptv-m3u-converter-programi/

ücretli ip tv yuklemek ıcın son v21 yazılımda menuden pay iptv uygulamasına gırıp satıcıdan adres user pass bılgılerınızı alıp gırın

satıcıda kac kanal varsa dırek yuklenır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 20 Aralık 2016; 12:9:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: palyanco48

ip kanal listesini usb ile kaydedemiyorum iptvlist ve iptv_list olarak 2 farklı şekildede kayıtlı ama yinede ip tv açıkken otomatik yuklenmiyor neyi yanlış yapıyorum acaba?

http://hiremcoteknik.com/zapper-hd-plus-mini-hd-plus-iptv-m3u-converter-programi/

txt dosyası olması lazım
  • Sevgili @ fatihmc

Ben size teşekkür ederim sorumlu olmamanıza rağmen herkese yardımcı olduğunuz için ,ben fazla pro bir kullanıcı olmasamda bildiğim denediğim şeyleri dilim döndüğünce bilmeyen arkadaşlarımıza yardımcı olabilmek için paylaşıyorum.
    Sevgiler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 23 Aralık 2016; 14:36:3 >
  • Bende ücretli ip tv yi Pay tv üzerine kurdum şifre ve kullanıcı adı gerekli...

Kablolu ağ bağlandı yazısı acaba modemden kaynaklı olabilir mi?

Çünkü bu yazıya benzer bir yazıdacep telefonumda da çıkıyor.Bu arada modemin airties..Yazı çıkan arkadaşlarda da aynı modem varsa olabilir diye düşünüyorum.

Merak ettiğim şuan sanki ilk aldığıma oranla kanal geçişi ağırlaştı hd kanallarda ,acaba cihaz şişme mi yapıyor yazılım olarak ?

Ama yinede parasına göre gayet yeterli bir cihaz...

Merağımdan soruyorum androidli uydularda işlemci ve ram oranı yeterli düzeylerde cihazlar kaç liradan başlıyor.

Tek kumanda ile androide geçmek ve airmouse ile kullanmak zevkli olacak kanatindeyim..
  • Beyler bende bugün bu cihazdan aldım. Daha önce türksattan sd yayın izliyordum pek televizyon seyretmem. Babam istedi bende aldım.

Yalnız cihazı taktığımda TRT HD kanallar da sinyal yok diyor. Diğer kanallar çalışıyor? Bu nedendir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exnuc -- 20 Aralık 2016; 20:43:28 >
  • Trt çocuk çalışıyor mu?

Çalışmıyorsa çanağa ince ayar yapman gerekli.

Trt nin yayın aralığı biraz sıkıntı,iyi bir çanak ayarı ile çözebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Trt çocuk çalışıyor mu?

Çalışmıyorsa çanağa ince ayar yapman gerekli.

Trt nin yayın aralığı biraz sıkıntı,iyi bir çanak ayarı ile çözebilirsin...

TRT'nin HD kanalları çalışmıyor SD kanallarında sıkıntı yok. Eve geçince bakarım TRT çocuk çalışıyor mu!
  • Herşeyi denedim sürekli kopan bağlantı ve kablolu ağa bağlandı yazısından kurtulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakuol

Herşeyi denedim sürekli kopan bağlantı ve kablolu ağa bağlandı yazısından kurtulamadım.

Hocam ben de bir arkadaştan iptv k.adı şifresi almıştım ve cihazin PAYIPTV menüsünden bigileri girdim ama maalesef bağlanamadım bunun üzerine elimdeki elimdeki m3u dosyasını txt dosyasına çevirerek usb ye attım ve iptv kanal ekleme menüsünden ekleyerek seyretmeye başladım, sizde bu şekinde yapabilirsiniz..

Not:cihaz ethernet kablosu ile bağlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z@bers -- 22 Aralık 2016; 17:41:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler IP TV felan nedir bilmiyorum, kullanmam da dolayısıyla. Sadece evde 24 saat açık kalacak(uydu kapatmayı sevmiyoruz) ve bize normal hd ve sd kanal geçişlerinde sıkıntı yaratmayacak, bizi üzmeyecek bir uydu arıyoruz. Bu ürün işimizi görür gibi geldi ama siz ne dersiniz?
    Uyduyu hiç kapatmadığımız için mini modeller sıkıntı çıkarır gibi geliyor, kanal geçişleri de tatmin etmiyor ama işin ehli biri varsa yorumlarını alırım.
  • Bu uydu alıcıyı bazı android telefonda bulunan kızılötesi kumanda uygulaması ile kumanda edebilen var mı? Varsa hangi program?
  • Bir Rind kullanıcısına yanıt
    bence işinizi görür bir cihaz severek kullanırsınz
  • arkadaşlar...2017 yılında hiremco zapper hd plus üzerine yeni yazılım gelir ve yeni internet uygulamalarıda eklenir inşallah...
  • Bende baktım ama yok sanırsam...
    Sure var ama onda da bizim cihaz yok...
    Mail falan attım ama dönüş olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazda kanalların yerini dilediğimiz gibi değiştirebiliyor muyuz? (otomatik kanal güncelleme kapalı olduğu zaman)
  • Arkadaşlar belgesel spor + 18 için hortbirt mi yoksa siriüsmu yoksa astra mi acil antenci gelecek 😊
  • Hocam bilginiz var mı bilmiyorum ama sormak istedim.

Android telefonlar için markette en kapsamlı SURE kumanda uyg indirdim.

Kızılötesi ile hiremconun 2 cihazı var çalışmadı.

Openbox olarak tanıtmak istedim.Openbox adında 11 kumanda çıktı ama hiçbiri cihaza tepki verdirmedi.

Acaba bizim cihazı çalıştırabileceğimiz android kumanda uygulaması var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.