Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dlna 1920x1080 çözünürlülüğündeki videoları donarak oynatıyor , sizde de böyle mi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miranda Kerr

dlna 1920x1080 çözünürlülüğündeki videoları donarak oynatıyor , sizde de böyle mi arkadaşlar ?

Evet aynı sorun bende de var, yazılımsal mı donanım mı yeterli değil bilmiyorum. firmaya da mail attım ama bu konu ile ilgili hiç bir cevap alamadım.
  • arkadaşlar...hiremco zapper hd plus receiver üzerine yeni uygulamalar ne zaman eklenir?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...hiremco zapper hd plus receiver üzerine yeni uygulamalar ne zaman eklenir?...

Hiremco zapper plus hd bundan sonra yazılım bile zor gelir kartilkisi
    Siz siz olun az fazla verin bu hiremcoya bulaşmayın derim ben bundan sonra bulaşmayacağım.
    Uydu alıcıda Next Nexstar 'dan şaşmayın en azından muhattap forum yazılım hepsi güncel arkadaşlar.Reklam gibi anlamayın ama uydu alıcıda en iyisi bu marka.Gerisi faso fiso ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 12 Nisan 2017; 19:41:43 >
  • arkadaşlar...hiremco zapper hd plus receiver üzerindeki görüntü kalitesini beğenirim...
  • Arkadaşlar kanallara düzenlemiştim ama sağ olsun babam nasıl yaptığını anlamadığım bir şekilde hepsini karman çorman etmiş yine.

Harf sıralaması falan değil sanki bir tuşa basmışta kanallar komple yerleri değişmiş.

Bunu geri almanın bir yolu yok mu?

Ya da bu kanalları yazılım olarak düzenleyip cihaza atma şansımız yok mu?
  • Arkadaslar bende yeni hiremco zapper hd plus aldım. Lakin bu ağa baglanabilmem için wifi almak zorundamiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    Kanal sıralamasını yaptıktan sonra usb ye yedeklerseniz herhangi bir istenmeyen değişiklikte geri yükleyebilirsiniz. Ben her yeni kanal eklediğimde yada düzenleme yaptığımda yedekliyorum.
  • maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Eğer modem yakınsa kablolu bağlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

Kanal sıralamasını yaptıktan sonra usb ye yedeklerseniz herhangi bir istenmeyen değişiklikte geri yükleyebilirsiniz. Ben her yeni kanal eklediğimde yada düzenleme yaptığımda yedekliyorum.

Dün pc den v21 i usb ye indirip alıcıya yükledim. Onun dışında ağ ile alakali bana lazim olacak birsey var mı? Ethernet kablom yok :)) birde geçmeden edemeyeceğim eski alicim Neta 6400hd vardı. Neta bu hiremcodan görüntü ve Kanal geçiş hızı olarak cok daha iyiymiş.

• quote:

Yani yazılım olarak kanal düzenleyip alıcıya atamıyoruz kısaca öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

quote:

Yani yazılım olarak kanal düzenleyip alıcıya atamıyoruz kısaca öyle mi?

demek ıstedıgın backup almaksa backup sadece enıgma 2 cıhazlarda olur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

quote:

Dün pc den v21 i usb ye indirip alıcıya yükledim. Onun dışında ağ ile alakali bana lazim olacak birsey var mı? Ethernet kablom yok :)) birde geçmeden edemeyeceğim eski alicim Neta 6400hd vardı. Neta bu hiremcodan görüntü ve Kanal geçiş hızı olarak cok daha iyiymiş.

cıhazın menusunden ınternetten guncellemeye gırın

adres kısmına
    Hiremcoteknik.com
    Hiremcoteknik.com - Hiremco Seoul Uydu Alıcıları Destek Sitesi
    http://hiremcoteknik.com
    yazın kaydetıp yazılım ındırmeye basın son yazılım ınternetın varsa ekrana gelır

ayrıca neta 6400 cıhazı sti işlemcili bır cıhazdır tkgs den baska bır ozellıgıde yoktur ve
    suan satılsa 300tlden asagı satılamazdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 19 Nisan 2017; 12:25:28 >

Yoo yapılabiliyor, sadece ben hiç kullanmadım, sitesinde bununla ilgili yazılım vb var. Benim önerim düzenlemelerinizi kaybetmemeniz için bir yöntemdi...
  • quote:

Yoo yapılabiliyor, sadece ben hiç kullanmadım, sitesinde bununla ilgili yazılım vb var. Benim önerim düzenlemelerinizi kaybetmemeniz için bir yöntemdi...

Tekrar televizyondan düzenleme ile uğraşmak istemiyorum.

Var olduğunu söylediğiniz ilgili linki zahmet olmazsa alabilir miyim?
    uzun süre önce merih video yada hiremco sitelerinin birisinde sık sorulan sorularda yada yardımda rastlamıştım. Oralarda bir bakarsan ulaşabilirsin.
  • USB kanal sıralması yedekleme ip tv vs yedeklemeler kopyalanabilir yazılım güncellediğinizde burası önemli OTAMATİK GÜNCELLE Turksat onu kapatın yoksa kanallar sıralmaları vs karman çorman şekil alır yedeklemeyi yeni yazılımdan sonra yükledikten sonra güncellme yaparsanzıda sıralamalar gider manuel frekans ekleyın yada atıyorum Turksatı ekleyın.Cihazda internet varken bağlıyken vs kilitlenmeler medyana gelıyor bilginize.
  • Youtube da izlediğim videolarda beleş server kanalları çıkıyor. V23 yükledim. Paylaşım da açık ama öyle birşey çıkmıyor. Benim.sorum ulusal kanallar haricinde kids club gibi Discovery, national Geographic gibi kanalları izleme şansımız var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

Youtube da izlediğim videolarda beleş server kanalları çıkıyor. V23 yükledim. Paylaşım da açık ama öyle birşey çıkmıyor. Benim.sorum ulusal kanallar haricinde kids club gibi Discovery, national Geographic gibi kanalları izleme şansımız var mı acaba?

o kanalları ancak ıp tv satın alarak ızlıyebılırsınız
  • Ürün Adı HİREMCO ZAPPER HD PLUS +Selfie Cubuğu Hediye
    Soru Başlığı kullanım
    Konu Ürün
    Müşteri
    Soru Tarihi 20-Nis-2017 18:39 Cevap Tarihi 21-Nis-2017 14:27
    Soru İptv'de kaç adet kanal bulunuyor kurulu olarak. Yabancı kanal var mı. Son olarak bu kanal listesi güncelleme vs için kullanım kılavuzu gibi bir şey var mı
    Cevap
    free ıptv ulusal ve yabancı kanallar vardır kullanma klavuzların cıhaz menulerı bulunur ıptv anlatılmaz kumandada ıptv tusu vardır ok basınca lıste acılır 0 tusu basınca ıslem menusu acılır ag guncelleme secersınız o anda lıstede olan paketler cıkar lıstelerı hıremco fırması forumlardakı bedava kanalları bulup eklemektedır paketler zaman ıcınde degıskenlık gosterır acmayanda olabılır kesıntısız ıptv ızlemek ıcın paralı ıptv almanız gerekmektedır .
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.