Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yıl aldığım Hiremco Zapper HD plus cihazım ve free serverimi bir yıldır kullanıyorum. Gerekli bütün kanalları açıyordu. Sesi gayet iyiydi. İPTV uygulamaları tatminkardı. Geçen hafta V23 yükledim. herşey yine çalışıyordu. Ancak dün gece kanalları biraz kurcalayınca Hotbirddeki, free serverle açılan kanallara ulaşamadığımı gördüm. Galiba benim free serverin süresi doldu diye düşünüyorum. Arkadaşlar, free serverin süresini free olarak (ücretsiz) uzatmak mümkün mü ?
    Bu freee server, paylaşımdan 123456 girerek oluşturduğumuz bir şey mi ? Yoksa cihazın hafızasında gizli bir KOD ve tarih bilgisi mi vardı da bu alet bir yılın dolduğunu bildi ? Ne dersiniz FATİH üstadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...yeni yazılımı güncelledim her şey çalışıyor web radyo,youtube,hava durumu,local iptv,pay iptv,stalker tv,anyon tv,paylaşım bütün internet uygulamaları stabil teşekkür ederim hiremco zapper hd plus receiver...

Hocam, merhaba, bu anyon tv, comi, stalker tv nedir, nasıl aktive edilir? Araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. Siz nasıl kullanabiliyorsunuz, anlatır mısınız? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Geçen yıl aldığım Hiremco Zapper HD plus cihazım ve free serverimi bir yıldır kullanıyorum. Gerekli bütün kanalları açıyordu. Sesi gayet iyiydi. İPTV uygulamaları tatminkardı. Geçen hafta V23 yükledim. herşey yine çalışıyordu. Ancak dün gece kanalları biraz kurcalayınca Hotbirddeki, free serverle açılan kanallara ulaşamadığımı gördüm. Galiba benim free serverin süresi doldu diye düşünüyorum. Arkadaşlar, free serverin süresini free olarak (ücretsiz) uzatmak mümkün mü ?
    Bu freee server, paylaşımdan 123456 girerek oluşturduğumuz bir şey mi ? Yoksa cihazın hafızasında gizli bir KOD ve tarih bilgisi mi vardı da bu alet bir yılın dolduğunu bildi ? Ne dersiniz FATİH üstadım.

selam sıfreyı gırdıgınızde sure aktıf olur 1 yıl baslar muhtemelen sure dolmustur
    tekrar cccam ıstersenız paralı almanız lazım
    bestuydu.com dan ulasabılırsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 7 Mart 2017; 10:59:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: codename_lord

Anladım teşekkürler Fatih bey.. Birde merak ettiğim bi konu var. Kanal sıralamasını yaptıktan sonra karışmaması için Tkgs ayarı esnek moddamı olmalı yoksa kapalımı olmalı ? Önceki yorumlarda bir arkadaş tkgs yi kapatıp kanal sıralamasını yaptıktan sonra listeyi yedeklediğini sonra arada bir tkgs yi elle güncelleyip yedekten kanalları tekrar yüklediğini yazmış. Bu yöntem işe yarıyormu ?

selam esnek modda tkgs guncellemesı ıle gelen kanallar en sona eklenır ;
    dıger sorunuzu deneyıp yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: codename_lord

Cihazı alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Yalnız Trt hd kanallarının hiçbiride yok. Frekans girip kanal ekleyerek nasıl çözerim bunu ?

tkgs guncellemesı ıle kanallar gelmıyorsa canak antenınıze ınce ayar gerekıyordur ayar ıcın uyducu cagırmanız gerekır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelciddi

Güncelleme yapınca cccam ayarları uçuyor.tekrar girmen lazım

Onlar alakasiz diye biliyordum yanılmışım, cccam guncelleyince onlarda açıldı. Free server cozuyormus onları da, ilginç..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiremco zapper,neta hd 6400 kadar iyi gösteriyor mu? işlemcisi nedir?
  • arkadaşlar...hiremco zapper hd plus free server ve free iptv desteği daha uzun yıllar devam eder umarım...saygılar...
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Best Uydu 'dan alışveriş yaptığımız için hiç pişman etmiyorsunuz. Elinizden geldiğince satış sonrası teknik destek ve bilgilendirmeye önem veriyorsunuz tebrik ederim. İyi çalışmalar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 13-19 ve 0,8 uydularım mevcut, 0,8 uydusundaki kanallar free server ile açılmıyor, server ile hangi uydularda paylaşım açıktır,hangi uyduyu önerirsiniz,Ayrıca favori kanal listesinde BELEŞ KANAL klasörü boş çıkıyor, ULUSAL BELGESEL SPOR klasötlerine girdiğimde cihaz donuyor, son yazılım var.Sizdede bu tarz durum var mı.
  • bu hiremco zapper'in kumandasının muadili var mı arkadaşlar. kırasım geliyor dandik kumandasını.
  • Arkadaşlar bu kablosuz internet alıcısını aliexpressten aldım getirdim. Kendi zapper hd plus umda denedim ,sorunsuz çalışıyor ,kablosuz ağıma girip iptv , youtube..vs izleyebiliyorum. Bilginiz olsun. Geç geliyor ,bilginiz olsun. Ralink RT5370 chipset olmasından dolayı uyum sağladı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan_mersin -- 16 Mart 2017; 13:23:53 >

• arkadalar hiremco hd plus'a cccam nasıl ekleniyor.Eklediğim cccamlar connecting yazıyor bağlanmıyor, free servere bağlanıyor. Farklı bir detayı mı var? c line satırını host,port,name pasword şeklinde ayırıp yerlerine yazıyorum. yanlışı nerede yapıyorum?
  • Arkadaşlar Hiremco Zapper hd plus kullanıyorum. Ancak Hava Durumu uygulamasında sıcaklık birimi Fahrenheit(F) olarak gösteriyor. Bunu bir türlü Celsius(C) ye çevirecek bir yer bulamadım. Bunu nasıl yapacağımı söyleyebilecek arkadaşım olursa çok memmun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saray1 -- 21 Mart 2017; 0:23:32 >
  • Mutluluk günü kapsamında hepsiburada güzel indirim yaptı bu cihazda. 100 lira seviyesine gerçekten alınabilecek bir cihaz.
  • hiremco zapper hd plus selfie cubugu hedıyeli ucretsız kargo ile
    urun.n11.com
    Uydu Alıcısı - Mini, HD Uydu Alıcıları - n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-plus-selfie-cubugu-hediye-P76558598

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 23 Mart 2017; 12:25:45 >

• Sevgili fatihmc kardeşim. Cihazın Hava Durumu uygulamasında sıcaklık birimi Fahrenheit(F) olarak gösteriyor. Bunu nasıl Celsius(C) ye çevireceğim. Bir türlü olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartilkisi

arkadaşlar...yeni yazılımı güncelledim her şey çalışıyor web radyo,youtube,hava durumu,local iptv,pay iptv,stalker tv,anyon tv,paylaşım bütün internet uygulamaları stabil teşekkür ederim hiremco zapper hd plus receiver...

@ kartilkisi
    arkadaşım sen hangi yazılımı kullanıyorsun?
    hadi cccamı youtube yi iptv yi geçtik te anyon la stalkeri nasıl açtın hayalmi görüyon kardeşim.
    cccam stabil değil 13 teki kimi kanalları açıyor o da 1-2 dakika,youtube stabil değil,iptv en son ne zaman güncellendi belli değil pay tv donma yapıyor stabil değil,powervu ile açılan kanallarda donmalar var(çanakla alakası yok),tuner sıkıntılı diseq seçiyor sinyal seviyesi çok düşük vs vs.
    Milleti yanlış yönlendirme LÜTFEN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ındependent -- 24 Mart 2017; 14:17:41 >

• Birde destekten bahsetmişsin nerede o destek V23 ü verdiler sitesinde bile yok nedense,o da zorla bakbakaılm v23 ün açıklamasında ne yazıyor:
    Donma sorunu düzeltildi:)
    Ya güldürmeyin ALLAH aşkına şu mübarek günde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ındependent -- 24 Mart 2017; 14:23:41 >
  • arkadaşlar
    hiremco zapper hd plus selfie cubugu hedıyeli ucretsız kargo ile

urun.n11.com
    Uydu Alıcısı - Mini, HD Uydu Alıcıları - n11.com
    http://urun.n11.com/uydu-alicisi/hiremco-zapper-hd-plus-selfie-cubugu-hediye-P76558598

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.