Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cihazim boot ekraninda kaldi resetlesemde fayda etmiyor kurtarma yazilimi da gormuyor garantiside bitti yapabilecek birsey var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samethawkeye

Arkadaslar cihazim boot ekraninda kaldi resetlesemde fayda etmiyor kurtarma yazilimi da gormuyor garantiside bitti yapabilecek birsey var mi ?
    samachu uyduforumlarına bak netten orada uydu tamiri ile ilgilenenler var yardımcı olurlar.
  • Hiremco Zapper Plus HD model ürünü yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.Fiyatına göre vasat. Facebook, youtube..vs. internet üzerinden tv izleyemiyorsunuz. 35 mpbs hızında internet sahibiyim, modemin tv'yi uzaklığı 5 metre ancak bağlantı sıkıntısı yaşatıyor.

Ayrıca ürün sürekli kendisini güncelliyor, Uydu kanallarım, özellikle binbir zorlukla eklediğim FAVORİ kanallar sıfırlanıyor. Kumandasında ÇOKLU FAVORİ KANALI SEÇME özelliği var güya ancak çoklu kanal aktarmıyor tek tek kanalları seçmek zorunda kaldım. Ve bu durum her ay uydu kanalları güncellendiği için zor oluyor.

Kısacası garip bir uydu alıcısı. Bu ürüne fazla iyi davranıp iyi şeyler beklemeyin, vasataltı bir uydu alıcısı olarak beklentileri yükseltmeyin. Kanal geçişleri iyi.SD, HD kanal görüntüleri iyi ( ki SD kanal da kalmadı) hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremhan77

Hiremco Zapper Plus HD model ürünü yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.Fiyatına göre vasat. Facebook, youtube..vs. internet üzerinden tv izleyemiyorsunuz. 35 mpbs hızında internet sahibiyim, modemin tv'yi uzaklığı 5 metre ancak bağlantı sıkıntısı yaşatıyor.

Ayrıca ürün sürekli kendisini güncelliyor, Uydu kanallarım, özellikle binbir zorlukla eklediğim FAVORİ kanallar sıfırlanıyor. Kumandasında ÇOKLU FAVORİ KANALI SEÇME özelliği var güya ancak çoklu kanal aktarmıyor tek tek kanalları seçmek zorunda kaldım. Ve bu durum her ay uydu kanalları güncellendiği için zor oluyor.

Kısacası garip bir uydu alıcısı. Bu ürüne fazla iyi davranıp iyi şeyler beklemeyin, vasataltı bir uydu alıcısı olarak beklentileri yükseltmeyin. Kanal geçişleri iyi.SD, HD kanal görüntüleri iyi ( ki SD kanal da kalmadı) hepsi bu.
    bu cıhaz 1.5 senedır uretılmıyor
    125 tlden satıldı ozellıklerı fıyatına gorede bedavaydı
    tkgs kapalı konumda kanalları guncellemez ısın ılgıncı tkgs acıkken favorı taşıma yapamazsın onu nasıl yaptın ?
    coklu tasıma ozellıgı var

• Iptv için almıştım ama hayal kırıklığı oldu, her 30 saniyede bir donuyordu...

Androide geçince iptv kanalları yağ gibi kaymaya başladı, bu cihazın ıptv performansı da vasat oğlu vasat...
  • quote:

Hiremco Zapper Plus HD model ürünü yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.Fiyatına göre vasat. Facebook, youtube..vs. internet üzerinden tv izleyemiyorsunuz. 35 mpbs hızında internet sahibiyim, modemin tv'yi uzaklığı 5 metre ancak bağlantı sıkıntısı yaşatıyor.

Sen bi vestel tivibu ile tanış ondan sonra bu yorumu bir daha gözden geçir.

1 internet sorunu hiç yok, kanal taşıma sırlama vb çok kolay. paralı ip tv denemedim kullananlar memnun. şifre çözme işi malum. hd usb kayıt sorunsuz, android tabletten görüntü paylaşımı (cast) sd destekli, hd de kasıyor.
    100 tl lik cihaz için bu özellikler .....

• Arkadaşlar...hiremco zapper hd plus cihaz üretimi mağalesef forumdaşım fatihin dediğine göre bir buçuk yıl önce sonlanmış cihaza çıkan son yazılım geçen yıl yayımlanmış ve anladığım kadarıyla uygulama programları ve lokal iptv desteğide uzun zaman önce kesilmiş makinanın değeride heralde 100 liradan aşağıya düşmüş zannederim zaten artık performansı vasat düzeyinde 2015 yılında aldığım vakit internet uygulamaları sıtabil çalışıyodu lokal iptv güncelleniyodu şimdi listedeki kanalların çoğu artık mağalesef çalışmıyo pek azı halen açılmaya devam ediyo yani makinayı elden çıkartmanın vakti gelmişte geçiyo üzgünüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korekaplanı

Iptv için almıştım ama hayal kırıklığı oldu, her 30 saniyede bir donuyordu...

Androide geçince iptv kanalları yağ gibi kaymaya başladı, bu cihazın ıptv performansı da vasat oğlu vasat...
    @kartilkisi slm evet lokal destek yazılım vs yok ama her cihazında aynı durum var yazılımsal olarak "Drejo ustad" gittikten sonra bu firma çöktü ben uydu forumdan onun zamanında bu cihazlar tekti şu an sürünüyor desek yanlış olmaz.Ama şu var yayın internet kalitene bağlı hızın 16 ise adil kota SD yayınalrı dene hd ve uhd fhd gibişeyler zaten tv izletmez bu hızda seçeneklerde bu olur iyiyse hızın zaten sorunolmaz.cihaz SD yayınlarda PAY iptvde sorunsuz iş görebiliyor.İrtibata geç özelden face ver yardımcı olayım sanal alemde tel numarası vermiyorum burasıda istiyor özel msj yazamıyorum.Cihaz kötü vete ama izlettirmeyecek kadar değil abartmayın okadar zaten bu fiyatta çoğu aynı iyisi android vs parana göre kaliteside artıyor bugun dolar uçuyorkende o paralar verilmez bence idare et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 20 Eylül 2018; 16:11:43 >

• cihazın kanallarını bir elden geçireyim dedim, seçtiğim uyduları yeniden tarattım.

Sonra kanal listesini flash belleğe attım, pc'de düzenleme için.

Ancak dosya uzantısı .dbase ve bu dosyayı açacak ve düzenlememi sağlayacak bir uygulama bulamadım.

Fikri olan var mı?
  • Benim de bi sorunum var, cihaza uydudan kanal güncellemesi yapıyorum, sabah kalktığımda fabrika ayarlarına geri dönmüş oluyor. Yani kanallar falan eski haline dönüyor. Önceden sorun yoktu. Neden böyle yapar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TKGS ayarları otomatik güncellemeye ayarlıysa kanal listesi sıfırlanır. Esnek moda alıp kullanmayı veya bu özelliği tümüyle kapatmayı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    Sn.yetkili.TKGS (kapalı, esnek ve açık modlarda)kullandım ancak uydunun kendi kendine güncellemesi devam ediyor.Ayrıca şu favori TOPLU EKLEME yi bir de youtube (kanalınız varsa tabi) gösterirseniz memnun kalacağız .TŞK.ler.
  • quote:

Sn.yetkili.TKGS (kapalı, esnek ve açık modlarda)kullandım ancak uydunun kendi kendine güncellemesi devam ediyor.Ayrıca şu favori TOPLU EKLEME yi bir de youtube (kanalınız varsa tabi) gösterirseniz memnun kalacağız .TŞK.ler.
    fabrika ayarlarına dön yazılımı yeniden yükle Tkgs güncellmeyi kapat olmuyorsa çöpe at :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 16 Ekim 2018; 18:7:28 >
  • Arkadaşlar bu cihazda hâlâ Youtube çalışıyormu.
    Eğer hala (3 yıldır) Youtube çalışıyorsa bravo deyip yarın arkadaşa Hiremco Turbo İptv Plus modelini alacağız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor ama bu cihazı kontrol edip farklı bir model almanızı anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

Bir arkadaş güvenme iki gün sonra youtube kalkar bu cihazdan demişti.
    Sizin cihazdan kalkmadı ise yeniden'de uzun süre kalkmaz.
    Yeni cihazda daha fazla özellik olması'da cabası.
    Benim için (bizler için) YouTube önemli.
    Sağolun yardımınız için.😊

• quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

Daha önce izlediğiniz videoları.
    Geçmiş.
    Videolarım.
    İzlediklerim gibi bir bölümü de var mı.
    İki harf, bir kelime yazınca aradığınız videoyu hemen buluyormu.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Oturum açma, geçmiş v.b. özellikleri yok. Kumanda ile izlemek istediğiniz videoyu ismini yazarak aratabiliyor veya kategorilerden bir video izleyebiliyorsunuz. Öyle ahım şahım bir Youtube deneyimi beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarasbulba

Oturum açma, geçmiş v.b. özellikleri yok. Kumanda ile izlemek istediğiniz videoyu ismini yazarak aratabiliyor veya kategorilerden bir video izleyebiliyorsunuz. Öyle ahım şahım bir Youtube deneyimi beklemeyin.

Tivibu youtube özelliği daha iyi demek ki.
    Veya android cihazların daha iyi sanırım.

• quote:

Cihaz update edildi ve sorun çözüldü. Toplu ekleme yapabiliyorum artık. Ancak Dizi tv, filmON, facebook, IP tv'de kopmalar oluyor (daha doğrusu hiç bağlanmıyor. internet çekme seviyem % 56 )
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.