Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar...cihazımda web radyo hariç çünkü hata veriyor bütün internet uygulamaları çalışıyor lokal iptv,hava durumu,youtube,paylaşım vesayire...bilgilerinize sunarım...
  • Keremhan77 K kullanıcısına yanıt
    O özellikler kaldırıldı youtube açık sadece.

@kartilkisi localippayiptv onlar gitmez istesende uydu alıcıda olan özellikler sağlam mı değil sakat özellikle payiptv donuyor hiç uğraşmayın onunla .Bakarsın bir an olsada müşteriye ayıp ettik derlerse v25 yaparlar payip kullanılır belki vicdanları sızlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 9 Kasım 2018; 18:42:13 >
  • Bu cihazın,yabancı bir ismi daha vardı..acaba ona güncelleme verildimi ve o nun yazılımını,bulabilir miyiz..

Bu aralar epeyce donma yapıyor benim cihazda kapa aç yapıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/hiremco-zapper-hd-plus-kullanici-grubu-ana-konu--111025736-45,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 17 Kasım 2018; 17:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsEs_FaN

https://forum.donanimhaber.com/hiremco-zapper-hd-plus-kullanici-grubu-ana-konu--111025736-45,
    arkadaşım...mesajında bişey dikkatimi çekti...malum m3u8 linklerin artık ts bağlantıları olamıyo demişin yani benim anladığım kadarıyla illegal iptv yöntemine legal firmalar tarafından engel çıkarılmayamı başlandı?...illegal iptv olayı dünya üzerinde yakında sonlanıcakmı?...sen bunumu demeye kastediyosun?...hiremco zapper modellerine artık kesinlikle yazılım gelmiyecekmi?...özellikle bizdeki gibi zapper plus makinalarına destek temelli kesildimi?...!!!...@EsEs_FaN

• quote:

Artık malum m3u linklerin ts bağlantıları yok dolayısıyla payiptv hata veriyor siyah ekran açmıyor okuyamıyor.

USB ile sadece seçtiğim kanalları yüklemiştim. Onda sorun yok, izleniyor ama tüm kanalların olduğu payiptv'de dediğiniz gibi sadece siyah ekran var. İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 12 Kasım 2018; 19:33:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cittaslow

quote:

Artık malum m3u linklerin ts bağlantıları yok dolayısıyla payiptv hata veriyor siyah ekran açmıyor okuyamıyor.

USB ile sadece seçtiğim kanalları yüklemiştim. Onda sorun yok, izleniyor ama tüm kanalların olduğu payiptv'de dediğiniz gibi sadece siyah ekran var. İlginç.
    Arkadaşım..pay iptv nasıl çalıştırabiliriz piyasadan altı ay abonelikli servere para verip makinamıza yükleterekmi pay iptv üzerinden faydalanırız öylemi?...

• cittaslow kullanıcısına yanıt
    ben sondan 1 önceki yazilimi kullaniyorum paylaşim ve payiptv de bir sikinti yok isterseniz deneyebilirsiniz.
  • sustakazim S kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız v21 mi? Eğer öyleyse akşam onu yükleyip denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 13 Kasım 2018; 12:26:38 >
  • -@kartilkisi Ts linkler yada sonu m3u8 olan linklerin çoğu söylediklerine göre forumlarda vs. sistem değişikliğine gitmişler bu legalle alakalı değil kendi güvenlikleri için yapılan bişey. .Bunun illgal vs alakası yok zaten iptv legal bir şey değil ki? Şu an için dünyada çoğu yerde böyle teknolojiyi kabul ediyorsa dünya bunuda kabul edecek artıları yanında eksileride elbet olacak.Herseyin eksi yönü illaki vardır mükemmel bişey yoktur.İleride çanak yerini alır bu iptvler avrupada şu an kullanılıyor.Destek bitti ama son bir yazılımlı hamle mutlaka gelecek bence.

-Sustakazım v23 yazılımından bahsedıyor denedımı bılmgım yok sonu ts olmayan uzantılı şeyleri açıyormu bilgim yok deneme yonetmıyle anlaşılır @cittaslow Yazılımı denediğinzide açıyorsa paylaşırsanız katkı olur arkadaşlara.

-cittaslow malesef Link sonunu tanımıyor ama bence yeni bir yazılım dediğim gibi çıkartacaklar cihaz offline oldu Local belli sayıda alıyor zaten sende bir liste olsa hepsini almayacak.Ben umutluyum az sabır çıkaracaklar çıkartmalarıda lazım onlarda biliyordur görmüşlerdir artık pay pay ip donma sorununu ve artık uzantı okumadığını.Bunu her Firma günceller yazılımını umudum oradan sistem değişti çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 13 Kasım 2018; 15:22:27 >

• EsEs_FaN kullanıcısına yanıt
    Akşam deneyeceğim ama bu v23 sürümü nerede var? merihvideo sitesinde en son v24, hiremcoteknik sitesinde ise en son v21 sürümü var.
    @ cittaslow Cihaz nete bağlı iken bunu takip et.
    Ayarlar>> YazılımGüncelleme>> 0000 sıfır gir yada master şifre8899 gir .Güncellme modunu usb olacak sağa cek İnternetten güncelleme ye gelsin URLyazan yere bunu yaz.http://www.hiremcoteknik.com altta kırmızı tuşa bas oradan indir kur.Yalnız önce Fabrika ayarlarına dön sonra kur yeni yazılımı.Sonucu yazarsın.
    yeni yazılım gelirsede oradan dediğim şekil indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 13 Kasım 2018; 18:36:57 >
    v21 ve v23 sürümlerini denedim. Her ikisinde de payiptv çalışıyor. Tek eksiği kategori özelliği. O da zaten v24 ile geldi. Anlamadığım, zaten v24 sürümünü kullanıyordum. Kendi kendine payiptv nasıl bozuldu? Ne iptv listesini değiştirdim ne de cihazda farklı bir ayar yaptım.
    Kendi kendine bozulmadı cihaza her bağlandığında o iptv yada neyse yenidien bağlandığından dolayısıyla listede güncelleniyor yeni formatta Listede Ts yada herhangi başka eklenti yok Link sonunda buda cihazın Ts görmediği için okumasını görmesini engelliyor eğer v24 yazılımında mp4 yani Video Filmleri açarsan cihazın açtığını göreceksin onlarda sorun yok.Kısacası senden kaynaklı değil yada cihazdan İptv dedikleri linklerin yeni formata sisteme geçmesinden kaynaklı zor bişey olmasa gerek bu yazılımlar okumayan her cihazda verilir diye düşünüyorum onuniçin v25 o dediğim şekil kırmızıya bas kontrol et gelebilir verilmeside şart tüm iptvli cihazlara.eski yazılımda tam liste var ama bir işe yaramaz öyle bir liste şekli hiçbir cihazda görmedim ferman gibi kanal bulmak imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 17 Kasım 2018; 14:53:57 >
  • arkadaşlar merhaba cihazımın boot yazısında kaldı kurtarma yazılımını deniyorum ama sadece power ışığı yanıyor sönük bir şekilde usb yi çıkartınca tekrar boot yazısı geliyor bir türlü yükliyemedim varmıdır bir çözümü nerde yanlış yapıyorum fat32 olarak biçimlendirdim yazılımı kök dizine attım açarken ok tuşuna basılı tutuyorum cihaz üzerinden ama nafile...
  • Durum sorunlu gibi sayfasından aldığım alıntı zamanında belki işine yarar birde bellekte sadece yazılım olsun bazen iptv yüklerken bile sorun çıkarıyor.Olmadı merih video ile temasa geç yardımcı olurlar.

1- firmware.upg dosyasını USB'ye at.
    2- Cihaz yeniden başlatılırken ön panelde F0000 yazısı gelene kadar herhangi bir tuşa bas.
    3- 1-2 dak. içerisinde yazılım otomatik olarak yüklenecektir.
  • v25 geldi ama pay iptv donma sorunu devam ediyor. zaten açıklamasına pay ip tv kategori sorunu giderildi yazmışlar, donma sorunu hala aynı

• Arkadaşlar v25 yazılımını denedim .Kısaca Düzeltilen Ts okuma sorunu düzeltilmiş ,Servere bağlanırken yada kanal arasında gezerken donma kilitlenme sorunu PAYİPtvde aynen devam ediyor malesef."En stabil yazılım v23" gibi görünüyor.

Arkadaşlar Firmaya 1 msjda siz atın ;
    E-mail :info@merihvideo.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 19 Kasım 2018; 17:17:12 >
    V 23 elinizde varsa upload atma şansınız var mı ?

• Cihaz açılmıyor. Ekranda direk boots yazıyor. Sıkıntı nedir bilen varmıdır

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.