Şimdi Ara

Hiremco Zapper HD Plus Kullanıcı Grubu(Ana Konu) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
30
Favori
77.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım...stalker tv...pay iptv...lokal iptv...youtube...paylaşım...web radyo...hava durumu...v-25 yazılımında bunlar mevcut fakat benim makinada mağalesef web radyo ve hava durumu artık çalışmayıp sürekli hata veriyo sende durum aynımı?...lokal iptv bazı kanallar youtube ve paylaşım çalışıyo...stalker tv ve pay iptv henüz denemedim inşallah çalışıyodur...hiremco tekniki telefonla arayıp sıkıntıların düzeltilmesini söyleyin zira tez vakit can sıkıcı vaziyetten kurtulalım...
    D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 16 Şubat 2019; 22:54:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremhan77

Stalker TV, Pay TV, Lokal TV nedir. Güncelleme yaptım bunlar gelmiş IP TV yerine.
    Lokal TV deki birçok kanal çalışmıyor.... diğerleri ise Server No..vs. yazıyor....anlamadim.yardim.
    Stalker tv: stalker tv iptv başka bir versiyonu ama az sıkıntılı fazlada kullanımı yokzaten herkes iptv kullanıyor dünya çapında bakarsak stalker tvde sen mac adresini aldığın yere veriyorsunda onalr sana yayın veriyorda vs vs uzuyor gidiyor.
    Lokaltv: kendin pcde masaüstüne txt dosyasını ismi var arka sayfalarda açıklama yapmıştım kendiniz convert programıyla editleyip onuda link şeklinde verdim özel atıyorum 800 kanallık bir liste yapabilirsiniz keyfinize göre .
    Payip tv: bu xtream kod zaten başka anlamda şu Litesyi komple diyelim 5 bin kanal var 5 bin kanalıda eklersen çıkar. full listeler.
    arka sayfalara bakarsanız baya açıklama var.
    Facebook vs uygulaması yok cihazda artık kaldırılmış yeni cihazlarından alırsanız belki olabilir kısa süreliğine cihazda çalışan uygulamalr,youtube(güncel sınırlı video) iptv pay ip(sorunlu en stabili v23 hala) Cccam (paylaşım) aslında fazlada bişeyi kalmadı yeni cihaza verildi satsın diye doğal ama buna 1 sağlam yazılım çıkaramadılar sanıyorum cihazdaki donma sebebi ramle alakası var yetmiyor.

Unutmadan eğer kalbolulu ethernetler bağlanırsanız en iyi iptv yada paylaşım kalitesini artırıp en iyi performansı alırsınız cihazdan kablolsuz wifi vs ile zor olmaz her cihazda kablolu net en iyisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 3 Mart 2019; 15:23:58 >

• arkadaşlar...gönül isterki zapper hd plus makina üzerine yeni yazılım eklensin fakat mağalesef bence hayal çünkü cihazın üretimi epey zaman önce durmuş üstelik youtupe paylaşım lokal iptv vesayire çalışıyo ancak wep radyo ve hava durumu bende halen çalışmıyo üzgünüm...
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Ben onları kullanmoyorum..ilk aldığımda ücretli ip tv almıstım.şimdi oda yok.
    Düz uydu olarak kullanıyorum açıkcası.Eğer zamanla yeni uydu alacak olursam androidli bir uydu alabilirim..

Bu uydunun yabancı ülke fatih box du sanırım belki orada güncelleme geliyordur.Bakmak lazım..

• Hiremco zapper hd plus bu sabah hiç açılmadı. Ne olmuş olabilir ? Ne ışık var ne bişey

• Bu uydu alıcısı frame rate'i 50 olan 1920x1080 çözünürlükteki iptv yayınlarını açmıyor mu? Bilgisayar ve telefonda açmama rağmen tv'de ses geliyor görüntü gelmiyor. 50 fr 720 çözünürlüğü açıyor ama o da full hd değil işte.

• bende de aynısı odu bu sabah. açıp baktım güç katındaki kondansatörler şişmiş. garantiye vereceğim bugün :(
  • Benim cihazın da kondansatörleri geçen ay şişmişti bu kadar olur :) ben kendim elektronikçiden alıp lehimledim düzeldi. 3-4 tl bişey tutuyor kondansatörler eğer yapabilirseniz.
  • baris0 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 1920x1080 50 Fps yayınları destekler Fakat H264 Kodek'e sahip olması gerekir.Sizin açmaya çalıştığınız yayın H265 olduğundan izleyemiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutsuzluk16

Selamlar.Hiremco zapper hd plus cihazım boot yazısında kalıyor.Recover dosyasını indirip adını değiştirdim firmware.upg diye usbye attım ana dizine..Cihaza takıyorum ok tuşuna basılı tutarak fişini takıyorum fakat bu 0001 yazısını göremiyorum bir türlü..Diğer tuşlarada basılı tuttum ama yine aynı boot yazısında kalıyor cihaz.VArmı yardımcı olabilecek arkadaş.USB fat32 , dosya ana dizinde , besleme vermeden önce tuşlara basılı tutuyorum , dosya ismi firmware.upg olarak gözüküyor.Bir türlü kurtarma yazılımını atamadım..
    Bu sorunu çözebildiniz mi ? Bugün benim cihazda da oldu aynı sorun. Yakın zamanda yazılım da yüklemedim. Sürekli donma yapıyordu bugün de boot yazısında kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali.Cevik

Bu sorunu çözebildiniz mi ? Bugün benim cihazda da oldu aynı sorun. Yakın zamanda yazılım da yüklemedim. Sürekli donma yapıyordu bugün de boot yazısında kaldı.

Alıntıları Göster
    Kondansöterler şişmiş sizinde..muhtemelen bu zamana kadar yaptırmıssınızdır.geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ByÇINAR

Kondansöterler şişmiş sizinde..muhtemelen bu zamana kadar yaptırmıssınızdır.geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Yanıt için teşekkürler. Benim ilk sorunum 2,5 yıldır sorunsuz kullanıyordum cihazı... :( Ama içini açtığımda dikkatimi çekmişti 2 kondansatör biraz şişmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByÇINAR

Alıntıları Göster
    Yaptırmak mantıklı mi? Kondansator ücreti nedir biliyor musunuz?

• arkadaşlar...hiremco zapper hp plus üzerinden sky-deutschland paketini stabil şekilde izleyebilmek için firmayı telefonla arayıp cihaz sahipleri olarak baskı yaparak oscam server entegreli yeni yazılım çıkarttırmayı başarabilirmiyiz zira almanlar şifreleme sisteminde ecm uzattıkları için kart paylaşımında oscam server kullanmak şartmış...cccam server kullanıcısıyım almanya hdplus paketi ispanya movistar paketi avusturya ve hollanda paketi şifreleri çözüldüğü için rahat şekilde seyrederim bilgilerinize sunarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 8 Mayıs 2019; 21:55:41 >
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi uydu üzerinden çözebilipte izliyorsunuz kanalları acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuTo_49

Hocam hangi uydu üzerinden çözebilipte izliyorsunuz kanalları acaba?
    arkadaşım...astra uydu üzerinden akıllı cihazımın ve hızlı internet sayesinde plazmamla muhteşem yayın akışlarıyla gözlerimi şenlendiren almanya ve ispanya şifreli paketlerini cardsharing yöntemiyle seyrederim fakat mağalesef canalsat france ve skydeutscland paketleri illegal izlenişe engelleyiş çalışmaları sebepiyle fransızlar ve almanlar şifreleyiş sisteminde atağa geçmişler her iki pakette artık benim elimdeki cihaz modelinde izlenemiyo çünkü herifler anladığım kadarıyla yakın gelicekte şahsi fikrim şifre kartı+orijinal cihaz eşleşme sistemine geçicekler ve illegal cardsharing yöntemine bence son vericekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 12 Mayıs 2019; 2:53:24 >

• Arkadaşlar selam. Cihazımın yazılım versiyonu v25 paylaşımlı yazılım. Cccam'da donmalar yaşıyorum. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Dns tavsiyeniz var mı? Dns değiştirmek işe yarar mı? İnternet hızım 24mbit. Cccam pek fazla hızlı internete ihtiyaç duymuyor diye duydum. Bundan kaynaklanma ihtimali de var mıdır yinede acaba?
    Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YuTo_49

Arkadaşlar selam. Cihazımın yazılım versiyonu v25 paylaşımlı yazılım. Cccam'da donmalar yaşıyorum. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Dns tavsiyeniz var mı? Dns değiştirmek işe yarar mı? İnternet hızım 24mbit. Cccam pek fazla hızlı internete ihtiyaç duymuyor diye duydum. Bundan kaynaklanma ihtimali de var mıdır yinede acaba?
    Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.
    Cccamde sorun vardır serverde satınmı aldınız yoksa Free int dolaşan satırlardanmı yüklediniz?Bu Cccam olayıda aynı iptv ile benzerlik taşır başkaları giriyorsa aynı anda donma yapar.özelden face yaz kardeş detaylı anlatayım sorun neyse.dns adresini cihazda 8.8.8.8 şeklinde yapabilirsin.

@Kartilkisi malesef artık yazılım çıkacağını sanmıyorum yeni cihaza geçtiler zaten yazılımda çıksa İşin aslı şu cihaz sd ve hd tasarlanmış bir cihaz sonradan eklendiği için özellikler bence yeterli gelmiyor ,yeni yazılımda çıksa bu donma sorunları olacaktır.Bende smart alın ssiptv ve ottplayer gıbı oynatıcılarda iptv izleyin donma kasma olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEs_FaN -- 1 Haziran 2019; 20:9:13 >

• EsEs_FaN kullanıcısına yanıt
    Free server test ediyorum. Kaliteli olursa satın alacağım ama yok adam gibi server sanırım. Donuyor. Cihaz dns 8.8.8.8 yapsam uydu her kapanıp açıldığında sıfırlıyor dns ayarlarını.

• Arkadaşlar merhaba. Cihaza hala tandberg özelliği gelmedi. İllegal yöntemle falan yani paylaşımlı yazılımla vs. tanberg veya başka bir uydunun yazılımını yükleyemez miyiz bu cihaza??
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.