Şimdi Ara

Hiren boot cd?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cd Dos ortamında kullanılıyor ve açıklamalara bakıllırsa çok faydalı. Kullanan var mı?

• Ben kullanıyorum, nerdeyse her gün
  • bende kullanıyorum usb diskımden bot edılebilir şekilde
  • aynen, isviçre çakısı gibi (bkz.victorinox), her işe yarıyor...
  • toggy06

Dedigi gibi isviçre çakısından farksız ne ararsan var içinde aynı şekilde usb'den boot'ta kullanıyorum
  • Arkadaşlar nereden bulabilirim ve kullanımı ile ilgili bilgi alabileceğim döküman varmı?
  • Kesınlıkle super doss ortamınd herkkısın ıse yarayacak bır harddısk klonlama gıbı ghost gıbı işleri hemen yapma ımkanı saglıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultimate BOOT CD!...
    20 yıl önce açıldı
    Vhd disk boot etmek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullanan arkadaslara soruyorum bu hiren boot cd iso'sunu kendi orjinal sitesinden nasil indirebilirm? eger oyle birsey yoksa bu internete nasil yayiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furina

kullanan arkadaslara soruyorum bu hiren boot cd iso'sunu kendi orjinal sitesinden nasil indirebilirm? eger oyle birsey yoksa bu internete nasil yayiliyor?

Hiren Boot CD içerisinde birçok programı bulunduran bir bootable sistem CD'sidir. Orjinal sitesinden, orjinal CD'sini aşağıdaki linkten faydalanarak indirebilirsiniz.
    http://www.hiren.info/pages/bootcd

Hiren Bootcd Türkçe!!, bakım onarım ve kurtarma için mükemmel bir program konusunu ve benzer konuları da inceleyin.

• Bu HirenCD dediğiniz CD ile, USB den Bağlı XFS (Linux dosya sistemi) formatındaki Harddis ile ile PC deki NTFS Harddisk arasında dosya aktarımı yüksek miktarlarda yaptırılabiliniyormmu. Bu iş için Pardus Live CD kullanıyorum Fakat yüklenmesi zaman alıyor. Eğer bu Hiren dediğinz CD bu işi yapabiliyrsa süper..
  • Arkadaşım sana bu iş için puppy linux 4.3 ü öneririm. 100 mb içinde bütün bir işletim sistemi var. Bunu USB diske kurup ondan başlatırsan çok hızlı açıldığını görürsün. İlk bootta bazı ayarlar yapıyorsun (1 dakika sürer) sonraki bootlarda kendini rama kopyaladığı için RAM hızında çalışır. Ben microsd karta kurdum, Asus netbookda sürekli takılı, lazım olduğu herzaman sd karttan boot edip kullanıyorum.
  • Hiren Boot Cd 15.0 indir download – SAdece tek Link isteyen arkadaşlar verdiğim linkten tek likten indirebilirsiniz.
    http://www.patronforum.com/forum/showthread.php?tid=16822
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.