quote:Orjinalden alıntı: Savage Bertan imzanın yapımı bana ait dilediğin gibi kullanabilirsin... La terbiyesiz nerelerdesin görüşemedik ne zamandan beri
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: Savage Bertan imzanın yapımı bana ait dilediğin gibi kullanabilirsin... La terbiyesiz nerelerdesin görüşemedik ne zamandan beri asıl sen nerelerdesin gro.gif
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN quote:Orjinalden alıntı: Savage Bertan imzanın yapımı bana ait dilediğin gibi kullanabilirsin... La terbiyesiz nerelerdesin görüşemedik ne zamandan beri Ben burdayım,ordayım,istanbula geldim gittim kaç kere sizde pardon sende icraat yok ne arıyorsun ne soruyorsun ben napıyım
Sen diyecenki hacu ben İstanbul'dayım gel buluşak diyecen Hayat koşulları zor kimseyi aramaya sormaya vakit mi kalıyo
quote:Orjinalden alıntı: Savage utanmaza bak bi işe girdi diye söylediği laflara bak Ayrıca ben beni aramayanı niye arayımki artiz Hiç yani
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Ağır laflar sölüyon bunun yüz yüze gelmesi de var @oktrates Sen karışma yoksa dün dediğimi yaparım
quote:Orjinalden alıntı: X-GeN Ağır laflar sölüyon bunun yüz yüze gelmesi de var arayıp sormadığın için yüzyüze gelemiyeceğimize göre sorun yok aslanım