quote:Orijinalden alıntı: pamukprensesBir de çıtır demiş. Alıntıları Göster prenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde
quote:Orijinalden alıntı: Tarumprenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde Alıntıları Göster ne dicektim
quote:Orijinalden alıntı: Tarumprenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde Alıntıları Göster @aspci teslim ol bence bırak imzamı üfffffffff bırak ya
quote:Orijinalden alıntı: Tarumprenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tarum prenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde abi bize gelsene arabayı yıkıcam
quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K.quote:Orjinalden alıntı: Tarum prenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde abi bize gelsene arabayı yıkıcam Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kArpUz3 quote:Orjinalden alıntı: Tarum prenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde abi bize gelsene arabayı yıkıcam bende 1 haftadır duş almıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K.quote:Orjinalden alıntı: Tarum prenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde abi bize gelsene arabayı yıkıcam Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kArpUz3 quote:Orjinalden alıntı: Tarum prenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde abi bize gelsene arabayı yıkıcam lan olum benim arabayı sana yıkattırrım bak ben hortum tutmuyorum bilgine karpuz kafalı ne olcak
quote:Orijinalden alıntı: Tarumquote:Orjinalden alıntı: kArpUz3 quote:Orjinalden alıntı: Tarum prenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde abi bize gelsene arabayı yıkıcam lan olum benim arabayı sana yıkattırrım bak ben hortum tutmuyorum bilgine karpuz kafalı ne olcak Alıntıları Göster imza zaten senin, imzamda da belirttim
quote:Orijinalden alıntı: Tarumquote:Orjinalden alıntı: kArpUz3 quote:Orjinalden alıntı: Tarum prenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde abi bize gelsene arabayı yıkıcam lan olum benim arabayı sana yıkattırrım bak ben hortum tutmuyorum bilgine karpuz kafalı ne olcak Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Tarum quote:Orjinalden alıntı: kArpUz3 quote:Orjinalden alıntı: Tarum prenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde abi bize gelsene arabayı yıkıcam lan olum benim arabayı sana yıkattırrım bak ben hortum tutmuyorum bilgine karpuz kafalı ne olcak yine delirdi
quote:Orijinalden alıntı: Mehmet K.quote:Orjinalden alıntı: Tarum quote:Orjinalden alıntı: kArpUz3 quote:Orjinalden alıntı: Tarum prenses korkma itfaiye burda ama bu gibi olaylar ilgilenmiyoduk biz herhalde abi bize gelsene arabayı yıkıcam lan olum benim arabayı sana yıkattırrım bak ben hortum tutmuyorum bilgine karpuz kafalı ne olcak yine delirdi Alıntıları Göster sanırım kural dışı olmuş ''''
quote:Orijinalden alıntı: combatasanırım kural dışı olmuş ''''Alıntıları Göster haklısın combata, değiştiriyorum
quote:Orijinalden alıntı: aspcihaklısın combata, değiştiriyorumAlıntıları Göster ben pamuğun yerinde olsam şikayet eder sildirirdim
quote:Orijinalden alıntı: combataben pamuğun yerinde olsam şikayet eder sildirirdimAlıntıları Göster ama sen çıtır değilsin dimi combata
quote:Orijinalden alıntı: aspciama sen çıtır değilsin dimi combataAlıntıları Göster kimsenin şüphesi olmasın
quote:Orijinalden alıntı: WeeDSmoKaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: WeeDSmoKa birinemi baktın