Şimdi Ara

TC Numaram başkası tarafından kullanılıyor dava hakkım var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hattımı taşımak için Turkcell'e gittim fakat tc no başkası tarafından kullanıldığı için GNÇ avantajlarından faydalanamıyormuşum. Ben TC no mu kimseyle paylaşmadım akrabalarım dahi bilmez tc numaramı, bayide çalışan kişi eğer daha önce alt bayiliklerde işlem yaptırdıysanız orada biri kullanmış olabilir dedi daha önce alt bayiliklerde işlem yaptımamıştım oysa ki. Benim bu durumda dava hakkım var mıdır ?

• aslında bu tc kodu yerine md5 sifrelemesi tarzi bisey gelmeli ya tam bir sacmalik tc numarasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yapmacikinsan0 -- 30 Kasım 2019; 11:58:24 >
  • Kesinlikle, tazminat almayı da unutmayın, sorumlu olan bayinin kapanmasına kadar gider.
  • e-devlete gir orda üzerine olan hatların lisetesi oluyor. TC ile girdiğin için çıkması lazım. numarayı al ve ara. sen hayırdır felan diyerek. sonra hangi bayiden aldıysa hatta bayiye git. ya düzeltin yada dava açıcam de. hat kimin üzerineyse tazminat almak niyetindeysen direk dava aç. uğraşmam diyorsanda numaradan kimin olduğunu bul adam kendi üstüne alsın hattı. ama senin yerinde olsam bayinin donuna kadar alırım. adam o telefonla bi bok yapsa ne olacak hiç düşündün mü? hemen harekete geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermes_unuy

e-devlete gir orda üzerine olan hatların lisetesi oluyor. TC ile girdiğin için çıkması lazım. numarayı al ve ara. sen hayırdır felan diyerek. sonra hangi bayiden aldıysa hatta bayiye git. ya düzeltin yada dava açıcam de. hat kimin üzerineyse tazminat almak niyetindeysen direk dava aç. uğraşmam diyorsanda numaradan kimin olduğunu bul adam kendi üstüne alsın hattı. ama senin yerinde olsam bayinin donuna kadar alırım. adam o telefonla bi bok yapsa ne olacak hiç düşündün mü? hemen harekete geç.
    numara orada görünmüyor hocam bayi sadece gnç avantajlarından faydalanabilmesi için birine benim tc kimlik numaramı atamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Buz

numara orada görünmüyor hocam bayi sadece gnç avantajlarından faydalanabilmesi için birine benim tc kimlik numaramı atamış

Alıntıları Göster
    o zaman direk hattı bulman lazım. ordan da hangi bayide yapıldığını. sonrası dava.

direk dava açsan da bulurlar. zaman kaybetme derim
  • Sadece genç paketlerden faydalanmak için tc numaranı kullanmış.Bunda hiçbir sıkıntı olmaz, çünkü art niyet, dolandırıcılık filan yok.
    Dava filan açmana gerek yok, davalık bir durum yok çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MH ara durumu anlat kim kullanıyorsa genç üyeliğini iptal ettir.
    Dava edilecek bir durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyMoKoKo

MH ara durumu anlat kim kullanıyorsa genç üyeliğini iptal ettir.
    Dava edilecek bir durum yok.
    Aradım dilekçe yazmamı ve dilekçeyi herhangi bir şubeye götürüp genel merkeze gönderilmesini istediğimi talep etmeliymişim yani iş baya yokuşa sürüldü türk telekoma geçiş yapıcam. Hukuksal olarak da bir hakkım yok galiba.
  • Operatör değişseniz de dilekçe yazıp verin hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.