Şimdi Ara

hırsız wampir99 Küfürlü Ss Eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://img213.imageshack.us/my.php?image=picmuzojpgas9.jpg

not:ban yememek için küfürlü yerleri kara kalemle çizdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawn_Michales41 -- 24 Ağustos 2007; 16:04:03 >

• pokemon felan çalmadım!!!!
  • Shawn_Michales41 diyosa çalmışsındır
  • neyini çaldı?
  • yürü git profileye yazmıs enlish team + emaili silmiş + pokeleri kacırmıs ben remove yapmasam......
  • hiçbişe sadece onu denedim ama şifreyi deiştirmiş bnde birleşioduk
  • Arkadaşlar ben gerekli uyarıyı yaptım.
    Geçen sene wampir99 beni hackledi uzak duru diye.
    100 puanımı çalmıştı.
  • küfür etti kactı neyseki hala cardayım atsın pokeleri remove yapam
  • çaldı
  • çaldımmı ne çaldım söyle pokemonları
  • hırsızzzzzzzzzzz
  • kardeş ss göster de foruma rezil olsun

wampir99

• bekle gelio küfür edip kactıgının ss si gelio wericem şimdi
  • ben güweniom sana kendi itiraf etti saten(ama tam olarak değil)azındaki baklayı cıkar(Wampir99 a sözüm)
  • ss werildi
  • yha kardeşlerim canlarım kuzucuklarım yapmaın böle. bilmediğiniz adamla ortak olalım dionuz sonra adamın bi açığını bulup burada onu kötülüonuz. propaganda yapıonuz bu kötü bişi mi hyr bizi uyarın bu doğru ama bilmediğiniz adamla bişi yapmaya çalışıonuz bu yalnış. Kendimden örnek veriom ortağım sinan varya o bu foruma bnden sonra geldi. 350-400 mesajdaydım en azından kendimi tanıtmıştım foruma fazla kişi pek bilmese de bilenler güveniodu. ama bn gene bu forumdan biriyle ortak olmadım sinanı nerdeyse tatil başından beri tanıom. bu yeterli mi belki bazıları için gene yeterli deildir ama bn tanıdım çocuğu şimdi kardeşim gibi güveniom. eğer ortak olcağınız kişiyi böle tanımıosanız ,forumda kendini kanıtlamış biri olması lazım(tabi onun sizinle ortak olması için sizinde kendinizi tanıtmanız lazım) en nihayetinde herşey zaman. Ama bn bekliyemem diosanız o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpR@nTy -- 24 Ağustos 2007; 16:11:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ULUHAn92

yha kardeşlerim canlarım kuzucuklarım yapmaın böle. bilmediğiniz adamla ortak olalım dionuz sonra adamın bi açığını bulup burada onu kötülüonuz. propaganda yapıonuz bu kötü bişi mi hyr bizi uyarın bu doğru ama bilmediğiniz adamla bişi yapmaya çalışıonuz bu yalnış. Kendimden örnek veriom ortağım sinan varya o bu foruma bnden sonra geldi. 350-400 mesajdaydım en azından kendimi tanıtmıştım foruma fazla kişi pek bilmese de bilenler güveniodu. ama bn gene bu forumdan biriyle ortak olmadım sinanı nerdeyse tatil başından beri tanıom. bu yeterli mi belki bazıları için gene yeterli deildir ama bn tanıdım çocuğu şimdi kardeşim gibi güveniom. eğer ortak olcağınız kişiyi böle tanımıosanız ,forumda kendini kanıtlamış biri olması lazım(tabi onun sizinle ortak olması için sizinde kendinizi tanıtmanız lazım) en nihayetinde herşey zaman. Ama bn bekliyemem diosanız o ayrı

bana destek olduğun için saol

• quote:

Orjinalden alıntı: wampir99

quote:

Orjinalden alıntı: ULUHAn92

yha kardeşlerim canlarım kuzucuklarım yapmaın böle. bilmediğiniz adamla ortak olalım dionuz sonra adamın bi açığını bulup burada onu kötülüonuz. propaganda yapıonuz bu kötü bişi mi hyr bizi uyarın bu doğru ama bilmediğiniz adamla bişi yapmaya çalışıonuz bu yalnış. Kendimden örnek veriom ortağım sinan varya o bu foruma bnden sonra geldi. 350-400 mesajdaydım en azından kendimi tanıtmıştım foruma fazla kişi pek bilmese de bilenler güveniodu. ama bn gene bu forumdan biriyle ortak olmadım sinanı nerdeyse tatil başından beri tanıom. bu yeterli mi belki bazıları için gene yeterli deildir ama bn tanıdım çocuğu şimdi kardeşim gibi güveniom. eğer ortak olcağınız kişiyi böle tanımıosanız ,forumda kendini kanıtlamış biri olması lazım(tabi onun sizinle ortak olması için sizinde kendinizi tanıtmanız lazım) en nihayetinde herşey zaman. Ama bn bekliyemem diosanız o ayrı

bana destek olduğun için saol

sana destek olmuorum ama bu olayların çirkin olduğunu anlatmak istiorum. kim görmek isterki o küfürlü yazışmayı bunlar hiç olmasa daha ii deil mi

• kanıtladık ya la üstte ss war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.