Bildirim
HIRVAT VE SIRP KAZANDIRAN PAYLAŞIMLAR... TEKRARDAN BAŞLIYORUZ PAYLAŞIMLARA... (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
30 Girdik
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şans insallah gelir , bana artik canlidan oynamak daha mantikli gelior -
-
-
-
ben maçın zamanlarına bakmıyorum... kazanç saglayıp saglamayacagına bakıyorum... o yüzden verdim bu kuponu da... -
Canlıdan estonya-letonya (U21) i.y. berabere 2.00 orandan bastım arkadaşlar haberiniz olsun , canlıdan oynayanlar için... i.y. gol olmaz da basabilirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost_xxl -- 3 Haziran 2016; 18:19:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ghost_xxl
Canlıdan estonya-letonya (U21) i.y. berabere 2.00 orandan bastım arkadaşlar haberiniz olsun , canlıdan oynayanlar için... i.y. gol olmaz da basabilirsiniz...
Hayırlı olsun , canlıdan kazandık , i.y berabere ve i.y gol olmaz , 2 tahminde geldi... -
-
kader kısmet... şans oyunu sonucta... kumar oynuyoruz... -
Herkes maç paylaşsın hepimiz değerlendirelim , aklımıza yatan macları alırız ya da kuponları oynarız... beraber kazanır , beraber kaybederiz , sonucta sans oyunu... Sansımız bol olsun... -
-
-
-
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X