Bildirim
HIRVAT VE SIRP KAZANDIRAN PAYLAŞIMLAR... TEKRARDAN BAŞLIYORUZ PAYLAŞIMLARA...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
YARINDAN İTİBAREN OYNADIĞIM TÜM KUPONLARI PAYLAŞICAM , BEN ZEVKİNE OYNUYORUM , KAFASINA YATAN MİKTARI ARTTIRIP OYNAYABİLİR... UNUTULMAMALIDIR Kİ KESİN DİYE BİRŞEY YOK... ŞANS ESKİDEN BIRAKTIĞIMIZ GİBİ BİZDEN YANA OLSUN.... -
-
Hadi haırlı olsun konunuz. iy ms tahmini olucak mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
MIAMI - DENVER : 202,5 UST
TORANTO - CHICAGO :206,5 ALT
WASHINGTON - DETROIT: 208,5 UST
PHOENIX - MINNESOTA : 220,5 UST
GOLDEN - NEW ORLEANS : 228,5 ALT
UTAH - CLEAVALAND : 196,5 ALT
SİSTEM 4-5-6 DENEYEBILIRSINIZ YADA AKLINIZA YATANLARI ALIN DERIM... -
Takipteyim
Başka yerlerden oynayan varsa Miami - Denver : üst , Utah - Cleveland : 2 değerlendirmenizi öneririm.... ben bu şekilde 2 sine bastım....
yasal oynayanlarda Golden macına Alt oynayıp 3lü kombin yapabilir yada Bayern Münih - Galatasaray : Bayern Münih'e verip 3 lü kombin alabilirler....
benim düşüncem Miami:üst , Utah maçı : 2 , Bayern Münich 1... 3 lü kombini cok güzel gözüküyor... -
-
-
takip
Oxford -Dagenham : 3,5 üstü
Hull City -Nottingham Fores : toplam gol 4-6
Penarol-Atletico Nacional : Ms:2
Brighton - Reading: Hnd Ms:1
Man. City - Dinamo Kiev:Hnd Ms:1
sistem: 4-5 , 6 tl , kazanç : 418,35 -
-
-
Takip
-
-
-
0,5 sayı ile 76 tl den olduk yaaa böle şans mı olur............. 3 maç geldi 4. maç 0,5 sayı ile patladı ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost_xxl -- 17 Mart 2016; 20:53:30 >
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X