Şimdi Ara

Hırvatistan 1-1 Türkiye (Dünya Kupası Elemeleri) 05.09.2016 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
3
Favori
10.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hırvatistan maçlarında ayrı bi ballı oluyoruz, şimdiden 3 direk oldu

Ama oyun olarak üstünlük kuramadılar, hiç beklediğim gibi gitmiyo maç, beklediğimden çok daha iyiyiz, ben ağzımıza ağzımıza vuracaklar diye bekliyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabaha kadar oynansa Turkiye gol atamaz. Terim bu mactan sonra istifa etmeli. Artik yeni bir hava lazim bu takima. Cok gec olmadan Senol Gunes ya da Ersun yanal takimin basina getirilmeli. (Demiroren bu Senol Gunes'in ustune cokse iyi olur)
  • Vida-Corluka ikilisi karşıda. Paso top şişiriyoruz. Adamlar sıçramadan indiriyor. İkisi de ağır stoper aralarına top atmamız lazım. Bu kadar basit bir taktiği Fatih hocada biliyordur herhalde.

• Şu takımın forveti kim olursa olsun sallamak mantıksız. Ortada oyun var mı, yok. Cenk 5 kişiyi çalımlayıp gol atacak bir oyuncu da değil, elinden gelen mücadeleyi veriyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

Vida-Corluka ikilisi karşıda. Paso top şişiriyoruz. Adamlar sıçramadan indiriyor. İkisi de ağır stoper aralarına top atmamız lazım. Bu kadar basit bir taktiği Fatih hocada biliyordur herhalde.

adam size calisicam diye yapiyor bunlari....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

Orijinalden alıntı: BAYOKAN84

Çalhanoğlu yerine neden Ada'm gibi bi kanat yok. Kerim frei mesela

Hocam besiktasliyim ama frei kesinlikle oynadin istemem volkan sen tore olcay varken kerim bu takimda oynayamaz

futboldan anlamadigin kesin

volkanda calim var ama kime calim attigini bilmiyor. kafayi bukuyor onune ve karsisina takim arkadasi gelse bile calim atiyor ki onu da hantal kanatlara yapabiliyor. avrupada is yapmaz

gokhan tore tam bir balon cikti. bu cocuk chelsea altyapisinda boyle degildi. eee turkiyeye geldi disko disko para esek yuku ile. avrupada yok olur.

kerim frei bence tam aranan kan. emrenin daha yavasi ama buna ragmen cok iyi

madem oynatmayacakti bu cocugu birakacaklardi bursaya. zaten bursadan ne gorurse almaya calsiyor bjk.

Futboldan anlamiyor diyen adama bak bursali misin anlamadim kime garezin var bursadan kimi gorup almisiz bizi fenerle karistirdin heralde

Kerimi bu sene gecen sene izlemedin galiba adam sadece calim atmayi biliyor ondada 3 adam gecip kaybediyor pas diye bir olayi yok adamin

Oynamak istiyorsa da ona gore performans gosterecek adami oynatmiyormusuz sanki ronaldoyu oynatmiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hanzee

Hırvatistan maçlarında ayrı bi ballı oluyoruz, şimdiden 3 direk oldu

Ama oyun olarak üstünlük kuramadılar, hiç beklediğim gibi gitmiyo maç, beklediğimden çok daha iyiyiz, ben ağzımıza ağzımıza vuracaklar diye bekliyodum

Direk sayısı 4 oldu dostum ;) ilk pozisyonda 2 kez çarptı direğe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk içinde direk sanki direkception.

• Milli takım beraberliğe oynuyor zaten, iyi futbol ve galibiyet beklemek yanlış.

• Aferim iso çok iyisin iso
    İsoyu avutmaktan maça konsantre olamıyor takım

• Mehmet topal kaptanlık pazubandını direğe takmalı

• Abartmayım hırvatistan'ın kaleyi bulan şutu yok. Direği buldu hepsi.
  • Babacan fener maçlarında muslera olur diğer maçlarda Tolga olur

• Terimin artık futbolu bırakıp bal sektörüne geçiş yapması lazım

• Yalnız Kadro tam 0-0 kadrosu. Pektemek'i neden almadı acaba Terim, ileride top saklardı en azından xd
  • Bu kale direklerini Galatasaray'a transfer etsin bizim Dursun Basgan Muslera ile muhtesem ikili olurlar. Sampiyonluk garanti
  • Bu maç cenk tosun vs hırvatistan diye video hazırlanmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

quote:

Hocam besiktasliyim ama frei kesinlikle oynadin istemem volkan sen tore olcay varken kerim bu takimda oynayamaz

futboldan anlamadigin kesin

volkanda calim var ama kime calim attigini bilmiyor. kafayi bukuyor onune ve karsisina takim arkadasi gelse bile calim atiyor ki onu da hantal kanatlara yapabiliyor. avrupada is yapmaz

gokhan tore tam bir balon cikti. bu cocuk chelsea altyapisinda boyle degildi. eee turkiyeye geldi disko disko para esek yuku ile. avrupada yok olur.

kerim frei bence tam aranan kan. emrenin daha yavasi ama buna ragmen cok iyi

madem oynatmayacakti bu cocugu birakacaklardi bursaya. zaten bursadan ne gorurse almaya calsiyor bjk.

Futboldan anlamiyor diyen adama bak bursali misin anlamadim kime garezin var bursadan kimi gorup almisiz bizi fenerle karistirdin heralde

Kerimi bu sene gecen sene izlemedin galiba adam sadece calim atmayi biliyor ondada 3 adam gecip kaybediyor pas diye bir olayi yok adamin

Oynamak istiyorsa da ona gore performans gosterecek adami oynatmiyormusuz sanki ronaldoyu oynatmiyoruz

ligin bitimine 2 ay kala senol gunes dahil ozan , volkan , serar, fernandao gibi oyuncular icin menejerleri ile gorusmediniz mi ?

senol ben dinlenicem 1 sene dedi, meger 2 ay onceden size yakisan sekillde gizli sekilde adamla gorusmelere baslamissiniz. kolayini bulsaniz komple takimi almaya kalkacaktiniz da o kadar paraniz yok

ekleme: kerim frei o sene bizde olsa volkan yedek kalirdi. biraksaydiniz da bakambu kerim ve ortada fernandao ile firtinia estiseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinobilly -- 5 Eylül 2016; 22:27:26 >

• vida-corluka varken cenk gibi orta düzey bir oyuncudan ne bekliyorsunuz
  • quote:

quote:

quote:

Emre mor gibi bizi heyecanlandırabilecek tek Ada'm Kerim frei . Volkan Şen'i iki maç izleyen Ada'm çalım yemez zira yaptığı hep aynı. Olcay evlerden ırak . Bir de körelmeseydi bizim Yusuf Erdoğan vardı amma bitti herif.

Hocam herkesteki bu kerim frei sevgisi ne anlamadim bizim maclari izliyormusunuz bilmiyorum ama bizde cok vasat oynuyor madem bu kadar genclesti takim evet oynayabilirdi ama emin olun hayalinizdeki oyuncu olamayacaktir

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.