Şimdi Ara

Hırvatistan 1-1 Türkiye (Dünya Kupası Elemeleri) 05.09.2016 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
3
Favori
10.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nazar Eyle

Bence yorum yaparken iyi analiz edin Cenk için "topu ezen forvet" demişsiniz kaç top geldi de Cenk'e ezdi? hadi bunu geçelim devamlı markaj altında olan bir oyuncu topu nasıl eziyor? bunu bir orta saha oyuncusu için söyleseniz kabul ama forvet için yorum yaparken oyunu devamlı baskı altında oynadığını unutmadan yapın lütfen.

Ayrıca Emre için düşündüklerini Cenk için de düşün kendisi forvet oyuncusu olduğu için desteğe en çok ihtiyaç duyan mevkide oynuyor.

Edit: Beşiktaşlı olduğum için doğal olarak kendi takımımın futbolcusunu savunarak yazdığımı düşünebilirsin ama söylediklerimi dikkatli okursan bir forvet oyuncusunun maç içinde ne kadar zor şartlar altında oynadığını anlatmaya çalıştığımı anlarsın.

Cenk'i savunanlardan biriyim hatta Burak oynasın diyenler var şu halini bile Burak kazmasına tercih ederim ama Cenk şu an aşırı formsuz. İsteksiz ve ağır görünüyor kenarda enes ve yunus varken formsuz olduğu halde Cenk'i oynatmak anlamsız. Diğer maça kadar gene form durumları değişebilir belki cenk kendini toplar ama kim formdaysa o oynamalı. Rusya maçında Enes oyuna girince daha diri gözükmüştü ve takım oyununa katkısı daha fazlaydı. Cenk dün bildiğin sahada yürüdü. Forvet ağzıma atsınlar da gol yapayim diye beklemez öyle herkes forvet oynar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünya statüsü demedim bizim oyunculardan 2 kat daha iyiler bireysel olarak.

• Hocam "formsuz" demeniz bir nebze daha mantıklı ama "topu ezen" tabiri biraz yanlış çünkü topla çok buluşan yada çok fazla top süren bir oyuncu değil ve oynadığı mevki eleştirdiğiniz duruma uygun değil, bende dün beğendiğimi söyleyemem ama gerçek şu ki dün takım olarak yetersizdik bir kaç oyuncunun özverili oyunu dışında pek ön plana çıkan performans yoktu takımda bu açıdan baktığınızda Cenk'in dünkü performansı o kadar sırıtmaz dün Yunus'ta oynasa bir şey değişmezdi çünkü pozisyon üreten bir orta sahamız yada takımımız yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 6 Eylül 2016; 23:37:11 >
  •  Hırvatistan 1-1 Türkiye (Dünya Kupası Elemeleri) 05.09.2016
  • Umarim gruptan cikamazlar kimse milliyetcilik vs demesin. Ft denen kisilik hak etmiyor. Egosuyla doner gelir.

• TÜRKİYE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En başta Fatih Terim ile yollar ayrıllmalı daha sonra prim konusunda sorun çıkaran futbolculara vatan - millet sevgisi verilmeli tabi o yaştan sonra öğrenebilirlerse. Diğer bir sorun da basına yansıyan oyuncuların prim almamasına rağmen Fatih Terim in alması ilginç bir çelişki var eğer haber doğruysa.

Gençlerle çıktığımız maçta 1 puan aldık ama ilerisi için pek ümit vaadetmiyorlar.
  • Konuda yazan arkadaşların kaçının Türk Futbol sektöründeki tarikalardan haber var?
    Mafyalaşmadan ve lobileşmeden haberiniz var mı?

Ben size diyeyim haberiniz yoksa öğrenin.
    Futbol sahaya çıkardığın takımın oynaması değil artık.

Futbol = Borsa
    Futbol = Futbolcu menejerlerinin üçkağıtçılığı.

Futbol = mafya lobileri.

Televizyonlarda gördüğünüz yorumcuların hepsi futbol lobilerinin içinde.

Rıdvan dilmeden neden ardayı oynat hoca ardayı oynat hoca diye baskılıyor?
    Arda oynasın ki rıdvan da çorbasına üçbeş bişey katsın.

Türk Futbolunu artık izlemiyorum. Federasyonun bu lobileşme pisliğine el atması gerekiyor.
  • dün a sporda hıncal ul ağzından duyduklarımı yorumlayarak yazıyorum.

milli takımdaki oyuncuları karalamak için yapılmış birşey prim konusu. seni 2016 elemelerinde son maçlardaki inanılma galibiyetlerle euro 2016 ya götüren oyuncular (hiçbirini sevmem) burak selcuk arda çok önemli payları var.

turnuvaya katılınca. oğuzhan, hakan, işe yaramaz ozan, hepsini bir arada ve kanatta falan aptalca düzenlerde oynatmaya çalışan TERİM egosu yüzünden bizi batıran adam oldu. ispanyaya ezildik, hırvatistana ezildik ama 1gol atabildiler, can havliyle çek cumhuriyetini yendik. dağılmış darmaduman çek cumhuriyeti.

herneyse çıkamadık o gruptan ve sonra olanlar EN KİLİT NOKTA...

ismi duyulmamıi bir oyuncu varmış milli takımda 485bin euro prim almış. herkes 690bin. burak 0. seni elemelerde taşıyan santraforun a prim olarak herkese vereiğin 690bim euro dan 0 euro değer biçiyosan suç sendedir FATİH TERİM.

ne kadar prim verilmesini belirleyen kendisidir. milli takımı çalıştıran antrenörlerde en fazla parayı alanların başındadır. kendi primini tam alıp. burak yılmaza prim parası dahi verdirtmeyen TERİM. bizlerin gözünde oyuncuları paracı ilan edip yerin dibine sokan yine TERiM.

egosu yüzünden bunlar olmuş. tamamen karakter meselesi. 2002de hem de dünya kupasında 1 numaralı kupada şenol güneşin 3.lüğü var. adama bakın. adamın dibi. bu kadar mütevazı bu kadar efendi bir adam daha gelmemiş türkiyeye.

gelelim egosu TAVAN olan TERİM in bu özelliğinin nerden geldiğine. imparator diye GS tarqftarı tarafından YAlanan TERİm. yalana yalana yalana yalana kendini cidden imğarator sanıyor. çıkardığı kadrodan, kendi kendine yaptığı mimiklerden, konuşmalarından, arda barcelona da neler yapıyor terim kanatta hakan calhanoğluny oynatıyor. hakan euro 2016 sonrası beni asıl mevkimde oynatmadı diye konuşmuştu terim le ilgili.

fatih terim imparator değil gaz ile takım oynatan standart bi teknik direktör. EYYYY FORUM DH soruyorum sana..
    2008de taktikle mi çıktık onca turu?
    son saniyelerse gelen goller de mi taktik?

fatih terimin son turnuvası budur. takıma zarardan başka bişey vermemektedir. ozan tufan ısrarı. m.topalın defans oynatılması. koskoca 80milyon nufuslu türkiyeyi temsil eden takımın tek silahı faul olunca hakan, ve 18yaşındaki emre mor mu ?

yazıklar olsun. şimdi bala hırvatistandan puan aldık.
    17 şut 4direk. 1gol. :)

neyse biraz daha yalıyalım belki TERİM baba kurtarır bizi he !

• prim olaylarından sonra desteklemiyorum böyle onursuz takımıda federasyonuda, haram olsun verdiğim vergiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Hırvatistan 1-1 Türkiye (Dünya Kupası Elemeleri) 05.09.2016

inanmıştım

beraberliğe inansaydın keşke olacaksa o olurdu ama yenmek

Olsun ya denedik şansımızı avcumuzu yaladık

• yetmez ama evet...
  • Bazı tabelacı arkadaşlar dikkatimden kaçmıyor. Bu arkadaşlar 4-0 yenilsek yorum dahi yazmazlar.

Arkadaşlar adamların 4 topu direkten dönmüş 8-10 tane net pozisyonu var hala neyin mücadelesinden bahsediyorsunuz ?

Bir de eleştirenlere muhalefet edenler var. Siz bu oyunlar ilgili artıları görüyorsanız biz de görüyoruz merak etmeyin. Ama 8 tane olumsuz şey varken iki tane olumlu veriyi baz alıp çok eleştiriyorsunuz demek saçma.
  • Terimspor ve yavrularinin tez zamanda elenip donmesi temennisiyle.

Aldigi paranin tek kurusunu hak etmemis birine methiye duzecekler buyursun goygoylarina devam etsinler.

Beyin bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Umarim gruptan cikamazlar kimse milliyetcilik vs demesin. Ft denen kisilik hak etmiyor. Egosuyla doner gelir.

Hocam çıkarsak gruplardan zaten ben tarihi farklar bekliyorum.
    Brezilya'ya 7 atan Almanya bize kaç atar, ya da Almanya gücünde olan takımlar bize kaç atar?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.