Şimdi Ara

Hırvatistan 1-1 Türkiye (Dünya Kupası Elemeleri) 05.09.2016 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.015
Cevap
3
Favori
10.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyuncuları değerlendirirken 2 sene sonra kaç yaşında olacak ona göre değerlendirin. Atıyorum 32 yaşında bir oyuncu dünya kupasında 34 yaşında olacak.

Böyle kaç oyuncuyu takım taşır? Futbolcular yeteri kadar profesyonel değil ki 34 35 tr taş gibi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Maçtan önce 1-1 teklif edilse insanların %99'u evet derdi ne şimdi bu memnuniyetsizlik ? Bugün ki 11 , Euro16 da ki 11 den çok da fazla mücadele etti , en azından yenilgiyi baştan kabul eden bir görüntü yoktu

35 e kadar hirvatlarin 3 topunun direkten donmesi olabilir mi?

amma futbol bilgisizi var forumda :))) ee tabi 3 takim destekcisi anadolu insani. sehrini goremdigi takimi desteklemenin sonucu. skora dayali futbol sevdasi :))))

Hırvatistan 1-1 Türkiye (Dünya Kupası Elemeleri) 05.09.2016

aynen hocam çok haklısınız.forumun futbol bilgisi seviyesi (temsili değil)

quote:

tamam dunya kupasi fifanin.

gel bakalim futbol dehasi. ukrayna macina hesap banlatmasina iddaya girelim mi ? ben ukraynadan 3 puan alamiycaz diyorum iki macta da ... sen nediyorsun ? aksini idda edebiliyor musun ? var mi o yurek ? futbol dehasi ? yiyor mu ?

15 yas kategorisine kadar oynadim. merak etme o ortamin havasini soluyabiliyorsun vakifkoyde. anlamaman normal. bizde ne cocuklar vardi ama torpilleri yoktu. senin dunyadan haberin yok genc kardes.

var misin ? yiyo mu ?

sende daha çok fake hesap vardır.senin için problem olmaz.zihinsel gelişiminde futbolu bıraktığın yaşta durmuş.üzüldüm senin adına

ben maci yabanci kanaldan izliyorum kardes. turkiyede degilim. tvden bir yerden duyunca istemsizce yazmis olabiliyorum. bakmadan yazmanin dezavantajlari ...

sen bunu gec.

yiyor mu yemiyor mu ? 800 mesajlik fake hesap mi ? :))))

benim eski banlanan hesabim var ridvan2004. radyodan kaydettigim bir mp3 u sormak icin yazip burada paylasmistim. adi lazim olmayan admin pek Ataturk u sevmez ben de onun destekledigi partiyi sevmem. bahane ile hesabi banladi. bak sana acik acik anlatiyorum. yiyor mu ? 4 yillik hesabim bu benim. eski hesabimi da soyledim 2006 dan olani.

var mi yok mu ? futbol bilgine guveniyor musun kardes ? yoksa susup boyununu bukcek misin ?

gelmiş bana burda hayat hikayeni anlatıyorsun.ne boş insansın ya.önce hangi turnuvanın eleme maçları öğreniyor onu öğren gel.ondan sonra futbol bilgisi adı altında insanlarla iddia ya girebilirsin belki. ukraynadan 3 puan alamazmışız.madem o kadar biliyorsun git kupon yap aa pardon öyle bir iddia varmıydı 3 puan alamayız diye . sabahtan beri yaşıma laf ediyorsun ama yiyor mu yiyor mu diye zırlıyorsun.kaybol şurdan ya.hangi ülkede yaşıyorsan onun takımını tut.şanlı türk bayrağını kirletme.hadi naş.

hala can cekisiyorsun :)))))

belli oldu yemiyor.

o yuzden ruzgar yapma. futbol bilgine guveniyorsan yiyorsa , iddasina girersin ! yemiyorsa susarsin ... idda bir yerde soz vermektir. soz vermek zordur. baska seyler vermeye benzemez.

hayat hikayemi anlatmadim. futbol bilgim nereden nasil geldi onu anlattim. ama kafanin almamasini normal karsiliyorum. kapasitesi yetmiyorsa bir insana fazla yuklenilmeyecegini bilirim.

hadi ruzgar yapma. kendi kendine gelin guvey olma. yemiyorsa yemiyor de sus otur. bosa can cekisip ruzgar yapma.

Naş yavrum naş

Senin gibilere prim verip senin istediğini neden yapayım?futbol bilgisi gelmiş olduda alamadık 3 puan.oo bak ben demiştim huehue yapıcaksın ama işin aslı attım tuttu olucak

kendine kendine gulme kardes. yoksa millet arasinda laf olur ... kendi soyledigine birak baska insanlar karar verip , tepki versin

dedim ya erkek adamsan, yiyorsa gel iddaya girelim ... yoksa yok hesap sahte, yok bilmem bu yazili. bunun gibi kivrimsal hareketler sergilemene gerek yok.

gece uyumami mi bekledin, yazmissin birde :))))

dedigim gibi elastik hareketler sergilemene gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

Maçtan önce 1-1 teklif edilse insanların %99'u evet derdi ne şimdi bu memnuniyetsizlik ? Bugün ki 11 , Euro16 da ki 11 den çok da fazla mücadele etti , en azından yenilgiyi baştan kabul eden bir görüntü yoktu

35 e kadar hirvatlarin 3 topunun direkten donmesi olabilir mi?

amma futbol bilgisizi var forumda :))) ee tabi 3 takim destekcisi anadolu insani. sehrini goremdigi takimi desteklemenin sonucu. skora dayali futbol sevdasi :))))

aynen hocam çok haklısınız.forumun futbol bilgisi seviyesi (temsili değil)

quote:

tamam dunya kupasi fifanin.

gel bakalim futbol dehasi. ukrayna macina hesap banlatmasina iddaya girelim mi ? ben ukraynadan 3 puan alamiycaz diyorum iki macta da ... sen nediyorsun ? aksini idda edebiliyor musun ? var mi o yurek ? futbol dehasi ? yiyor mu ?

15 yas kategorisine kadar oynadim. merak etme o ortamin havasini soluyabiliyorsun vakifkoyde. anlamaman normal. bizde ne cocuklar vardi ama torpilleri yoktu. senin dunyadan haberin yok genc kardes.

var misin ? yiyo mu ?

sende daha çok fake hesap vardır.senin için problem olmaz.zihinsel gelişiminde futbolu bıraktığın yaşta durmuş.üzüldüm senin adına

ben maci yabanci kanaldan izliyorum kardes. turkiyede degilim. tvden bir yerden duyunca istemsizce yazmis olabiliyorum. bakmadan yazmanin dezavantajlari ...

sen bunu gec.

yiyor mu yemiyor mu ? 800 mesajlik fake hesap mi ? :))))

benim eski banlanan hesabim var ridvan2004. radyodan kaydettigim bir mp3 u sormak icin yazip burada paylasmistim. adi lazim olmayan admin pek Ataturk u sevmez ben de onun destekledigi partiyi sevmem. bahane ile hesabi banladi. bak sana acik acik anlatiyorum. yiyor mu ? 4 yillik hesabim bu benim. eski hesabimi da soyledim 2006 dan olani.

var mi yok mu ? futbol bilgine guveniyor musun kardes ? yoksa susup boyununu bukcek misin ?

gelmiş bana burda hayat hikayeni anlatıyorsun.ne boş insansın ya.önce hangi turnuvanın eleme maçları öğreniyor onu öğren gel.ondan sonra futbol bilgisi adı altında insanlarla iddia ya girebilirsin belki. ukraynadan 3 puan alamazmışız.madem o kadar biliyorsun git kupon yap aa pardon öyle bir iddia varmıydı 3 puan alamayız diye . sabahtan beri yaşıma laf ediyorsun ama yiyor mu yiyor mu diye zırlıyorsun.kaybol şurdan ya.hangi ülkede yaşıyorsan onun takımını tut.şanlı türk bayrağını kirletme.hadi naş.

hala can cekisiyorsun :)))))

belli oldu yemiyor.

o yuzden ruzgar yapma. futbol bilgine guveniyorsan yiyorsa , iddasina girersin ! yemiyorsa susarsin ... idda bir yerde soz vermektir. soz vermek zordur. baska seyler vermeye benzemez.

hayat hikayemi anlatmadim. futbol bilgim nereden nasil geldi onu anlattim. ama kafanin almamasini normal karsiliyorum. kapasitesi yetmiyorsa bir insana fazla yuklenilmeyecegini bilirim.

hadi ruzgar yapma. kendi kendine gelin guvey olma. yemiyorsa yemiyor de sus otur. bosa can cekisip ruzgar yapma.

Naş yavrum naş

Senin gibilere prim verip senin istediğini neden yapayım?futbol bilgisi gelmiş olduda alamadık 3 puan.oo bak ben demiştim huehue yapıcaksın ama işin aslı attım tuttu olucak

kendine kendine gulme kardes. yoksa millet arasinda laf olur ... kendi soyledigine birak baska insanlar karar verip , tepki versin

dedim ya erkek adamsan, yiyorsa gel iddaya girelim ... yoksa yok hesap sahte, yok bilmem bu yazili. bunun gibi kivrimsal hareketler sergilemene gerek yok.

gece uyumami mi bekledin, yazmissin birde :))))

dedigim gibi elastik hareketler sergilemene gerek yok.

Anca yiyor mu , erkek adamsan tarzı şeylerle tahrik edip istediğini yaptırmaya çalışıyosun.Daha önceden de dediğim gibi naşş

• quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

quote:

Orijinalden alıntı: ozua

Fatih Terim ne yapmak istiyor birisi anlatsın.

Ozan, İsmail neden oynar ? Hakan Çalhanoğlu neden kanatta ? Kaan Ayhan ne yapmıştır da milli takımda ?

Maçın yıldızı Mehmet Topal. 4-5 tane çok kritik müdahale yaptı.

Maçta tehlikeli 2-3 atağımız bir tane kaleyi bulan şutumuz var. Fatih Terim artık hiçbirşey yapamıyor.

Oyuncu grubunun kötü olduğuna inanmıyorum. Yani Hırvatistan'a karşı 2 tane atak yapacak kadar kötü değil.

4-2-3-1 Topal ile Salih önlerinde Hakan Çalhanoğlu kanatlarda Töre-Emre Mor ile oynamak bu kadar mı zor ?

Hepsini geç, Olcay adlı bir şahıs neden milli takımdadır ve kenarda Gökhan töre dururken neden bu şahıs oyuna girmiştir, milli olacak gram potansiyeli olmayan bu şahısla mı milli takım başarı yakalayacak

Olcayı kimse kesemez. Galatasarayda olsa Bruma Şino yedek kalır o oynardı. Geçen sene Fenerde olsa Nani yedek kalırdı. Barca da olsa Neymarı Suarezi de keserdi. Nasıl yapıyor ediyor kimse bilmiyor ama adam sahaya çıkıyor.

Vurduruyormu ne yapıyor :D

• Adamların oynadıkları kulüplere bak birde milli takımda hangi kulüpte oynayanlara bak.

Adamlar hırvatları çantada keklik sanıyo şaka gibi.

• Merak ettiğim Euro 2016 elemelerinde son grup maçların sağlam kadro kurmuştuk şimdi ne olduda bu kadroyu bozdu Terim efendi?
    Hatta Ersan Oğuzhan Gökhan Töre falan vardı.Bu kadro niye bozuldu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

inanmıştım

beraberliğe inansaydın keşke olacaksa o olurdu ama yenmek

• Spiker gol olsun deyip gol mu oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kontra atağa çıkamayan bir takım.
  • Siz hala olayın vehametini kavrayamamışsınız galiba. Terim ülke onurunu kurtarmıştır, takımı kıçı kalkık pirimcilerden temizlemişdir. Ay yıldızlı kan rengi formayı pirim için para için giyen karaktersizleri atmıştır, 78 milyonun umudunu temsil eden formayı 3e 5e satan , yedikce gözü doymayan , lamborginilerde gezip milyon eurolarla oynayan bide millide hocayla pirim kavgasına tutuşan açgözlü herifleri atmıştır. Ellerine sağlık ,Hocaya helal olsun diyeceğinize goygoyculuk yapıyorsunuz. Hoca rusya öncesi basın toplantısında " Hata bana yapılmadı, benden özür dilemelerine gerek yok" dediyinde özür dilenecek mecra 78 milyondur demeye çalıştı. Para için satılan 78 milyonun onurudur. Arda efendi babasından bile görmediyi şevkati Terimden görmüşdür gençliğinden beri, 6 ay maç yapmadığında hoca her maça çağırıp ilk 11 de oynatdı, hatta eleştirenlere de "Arda herzaman bu takımda oynayacak" dedi. Arda efendi ne yaptı ? 3-5 bin fazla para için Hocayı hiçe saydı, tartıştı, federasyona şikayet etdi. Böyle birini mi savunuyorsunuz? böyle bi futbolcu toplulugunu mu savunuyosunuz? Hiç mi onurunuz gurunuz yok? Siz Hocanın yerinde olsanız napardınız? Para pirim için o ay yıldızlı formayı giyeceklerine defolup gitsinler cehenneme kadar yolları var. .. basın toplantısı yapıb "IT GIBI PİŞMANIZ, bu formayı, ülke onurunu pirim için kirletdik" demeden hiç birisi takıma alınmamalı, alınamaz ! Sonuna kadar Hocanın arkasındayız. Varsın kötü futbol olsun, Rusyaya gidemeyelim, ama içimiz rahat, başımız dik olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDirtyHandsl -- 6 Eylül 2016; 17:14:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

Siz hala olayın vehametini kavrayamamışsınız galiba. Terim ülke onurunu kurtarmıştır, takımı kıçı kalkık pirimcilerden temizlemişdir. Ay yıldızlı kan rengi formayı pirim için para için giyen karaktersizleri atmıştır, 78 milyonun umudunu temsil eden formayı 3e 5e satan , yedikce gözü doymayan , lamborginilerde gezip milyon eurolarla oynayan bide millide hocayla pirim kavgasına tutuşan açgözlü herifleri atmıştır. Ellerine sağlık ,Hocaya helal olsun diyeceğinize goygoyculuk yapıyorsunuz. Hoca rusya öncesi basın toplantısında " Hata bana yapılmadı, benden özür dilemelerine gerek yok" dediyinde özür dilenecek mecra 78 milyondur demeye çalıştı. Para için satılan 78 milyonun onurudur. Arda efendi babasından bile görmediyi şevkati Terimden görmüşdür gençliğinden beri, 6 ay maç yapmadığında hoca her maça çağırıp ilk 11 de oynatdı, hatta eleştirenlere de "Arda herzaman bu takımda oynayacak" dedi. Arda efendi ne yaptı ? 3-5 bin fazla para için Hocayı hiçe saydı, tartıştı, federasyona şikayet etdi. Böyle birini mi savunuyorsunuz? böyle bi futbolcu toplulugunu mu savunuyosunuz? Hiç mi onurunuz gurunuz yok? Siz Hocanın yerinde olsanız napardınız? Para pirim için o ay yıldızlı formayı giyeceklerine defolup gitsinler cehenneme kadar yolları var. .. basın toplantısı yapıb "IT GIBI PİŞMANIZ, bu formayı, ülke onurunu pirim için kirletdik" demeden hiç birisi takıma alınmamalı, alınamaz ! Sonuna kadar Hocanın arkasındayız. Varsın kötü futbol olsun, Rusyaya gidemeyelim, ama içimiz rahat, başımız dik olsun.

Su mesaji okuyan terimin bedava calistigini sanir, icim urperdi yemin ederim.

• Bizim grup fena karışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: Festen

FIFA Dünya Kupası'nda Avrupa Elemeleri dün oynanan maçlar ile başladı sonuçlar;

C GRUBU

San Marino - Azerbaycan: 0 - 1
    Norveç - Almanya: 0 - 3
    Çekya - K. İrlanda: 0 - 0

E GRUBU

Kazakistan - Polonya: 2 - 2
    Danimarka - Ermenistan: 1 - 0
    Romanya - Karadağ: 1 - 1

F GRUBU

Litvanya - Slovenya: 2 - 2
    Slovakya - İngiltere: 0 - 1
    Malta - İskoçya: 1 - 5

Hakem "İngiltere atana kadar" ı uyguladı, uzatmanın uzatmasında ingiltere golü buldu,Çok sinir bozucu bir maç oldu.

Ne alakası var kardeşim adamlar hep yattı zaman çaldı mecburen maç uzadı. Uzatmada iken de kalecileri yattı

Kalecileri yattiysa karta baş vurursun.Uzatmanın uzatması oynanmaz kuraldır bu.O alaka yani 😏

Uzatmanın uzatması oynanmaz diye bişey yok uzatmada kaleci sakatlandı yalandan , sağlık ekipleri müdahale etti nasıl kart verecek hakem. Oynanmayan süreyi oynatacak mecbur

• Cenk halen cenk .Bu adam gizli ronaldo sanirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeel

Adamların oynadıkları kulüplere bak birde milli takımda hangi kulüpte oynayanlara bak.

Adamlar hırvatları çantada keklik sanıyo şaka gibi.

Çantada keklik sanmıyorum iyi kulüplerde oynayan herkes dünya yıldızı statüsüne mi giriyor? Yedek kadroları bile?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Ne emre mormuş be messi olacak diyenler var anca çalım atıyor şuan diğer maça yedek çıkar

65ten sonra onu da yapamıyor
  • Bu ne arkadaş yenildiğimiz takımlar hep gruplarda bizle eşleşiyor kadere bak.

Bu arada Klasik Milli Takım köstek konusuna hoşgeldiniz.

Bi kere şu iyi olmuş diyin sırf Terim var diye Mili Takıma duşman kesilen var.
  • Yabanci siniri devam ediyor olsaydi bizim takimlar suan ne halde olurdu almanya disindan adammyok milli takimda

• Emre'yi iki dakkada gömmüşsünüz hemen. Tamam bencil oynuyor, biraz takım oyununa katkı sağlaması lazım, son tercihlerini düzgün yapması lazım ama sen forvete cenk gibi ağır her topu ezen bir forvet koyarsan diğer tarafa kanat olmayan Hakan'ı koyarsan çocukta tek başına debelenir böyle. Arkasına orta sahaya Oğuzhan ve Hakan'ı koy, forvete Yunus gibi hızlı ve teknik birini koy, sol kanata da Volkan ya da Töre'yi koy Emre'nin performansı en kötü %50 artar. Dünkü maçta set oyunu oynayacak adam yoktu 3 tane 6 numara ile oynadı takım. Kendi yarı sahasında bekleyen ileri çıkmaya korkan 3 adam ile Emre tek başına ne yapacak? Messi bu kadar iyiyse arkasında Iniesta ve Xavi gibi adamlarla oynadığı için bu kadar iyi çünkü set oyunu oynamayı biliyorlar topu 6 pasa yıkıyorlar. Sen topu ileri taşıyama ondan sonra Emre şöyle Emre böyle.
  • Bence yorum yaparken iyi analiz edin Cenk için "topu ezen forvet" demişsiniz kaç top geldi de Cenk'e ezdi? hadi bunu geçelim devamlı markaj altında olan bir oyuncu topu nasıl eziyor? bunu bir orta saha oyuncusu için söyleseniz kabul ama forvet için yorum yaparken oyunu devamlı baskı altında oynadığını unutmadan yapın lütfen.

Ayrıca Emre için düşündüklerini Cenk için de düşün kendisi forvet oyuncusu olduğu için desteğe en çok ihtiyaç duyan mevkide oynuyor.

Edit: Beşiktaşlı olduğum için doğal olarak kendi takımımın futbolcusunu savunarak yazdığımı düşünebilirsin ama söylediklerimi dikkatli okursan bir forvet oyuncusunun maç içinde ne kadar zor şartlar altında oynadığını anlatmaya çalıştığımı anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazar Eyle -- 6 Eylül 2016; 21:03:42 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.