oyunun adı HEROES İN THE SKY 2. dünya savaşı uçaklarıyla bi hava savaşı ortamında pvp yapıoruz sanırım takımlı bi oyun çünkü 2. dünya savaşında ülkeler bolduoyunun büyüklüğü sadece 156 mb
sitesi:http://his.gamescampus.com/ oyun game campus firmasının daha önce Xiah adlı oyunlarını oyandım oda güzeldi oyun Closed Beta ama iibi oyun grafikleri aççısndan boyutuna bakılırsa video:http://www.youtube.com/watch?v=HL9AxJ0z78Q
bende yeni indiriyorum oynucak arkadaşlar buraya yazsın oyunu keşfettikce birbirimize anlatırız ama okdarda zor bi yanı yok kontrol güçlüğü felanda site açıklanmış zaten.
ya iyi hosda durmadan havada sadece pvp de bi süre sonra sıkar gibi baska ne gibi özellikler mevcut ki oyunda gerci 150 Kusur MB diyosun pek fazlada bisi yoktur herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: hakndac
ya iyi hosda durmadan havada sadece pvp de bi süre sonra sıkar gibi baska ne gibi özellikler mevcut ki oyunda gerci 150 Kusur MB diyosun pek fazlada bisi yoktur herhalde
ne zamandır oyunlar boyutlarına göre yorumlanıyor?Ayrıca bu yorumdan önce oyunu biraz araştırsan daha iyi olurdu.
bu oyunu yükledim 500 mb a yakın bisi oldu yükleyince fakat nası baslatcam bkarsanız sevinirim oyunun simgelerine tıklıom sitesi ni acıo ben oyunu istiom site deül xd
sitede game start yazısı var oraya tıklamadan önce siteye login olucaksın okadar
ama oyun c oludğu için saat sabah 4 ile 7 arasi açık ve oyun 2. günü bugün sahura kalkınca belki oynarsınız yani:D
hmm ok saol urasmam öle sahurda flan denk gelirse girerim
bu şirket amerikada sanım onun için oyuşmuyor cb oludğu için 3saat açık tutuyolar serveri
quote:
Orjinalden alıntı: questionsx
bu şirket amerikada sanım onun için oyuşmuyor cb oludğu için 3saat açık tutuyolar serveri
Driftcity oyunundada aynı durum olmuştu.ob ye geçince 7/24 açık olur.
3 gün oldu cb olalı daha hiç oynamaya fırsatım olamadı
quote:
Orjinalden alıntı: questionsx
3 gün oldu cb olalı daha hiç oynamaya fırsatım olamadı
en az 2-3 ay a kadar ob olur sanırım.o zaman detaylı inceleme şansımız olur
iyi bakıcaz artık havalarda savaş yapıcaz ama ne zaman bugün bi saat 4 gibi bakıcam eğer sahura kalkarsam tabigrafiklerinin felan nasıl olduğunu anlatırım ozmn
bence oyun gayet güzelki 2. dünya savaşı olması bi + bana göre ve birde uçak kullanıyo olma zevki var ben indiririm bu sıralar
ben gırdım acıkcası pek begenmedım yada boyle oyunlara alıskın olmadıgım ıcın bana oyle geldı ucak ın kntroLu fln zor geldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme