Şimdi Ara

His HD 4870 İceq 4 Turbo Sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaslar Malum Yaz Sezonu Geldi His HD 4870 İceq 4 Turbo Ekran kartım var Odayı saunaya cevirdi kasanın ıcınıde ısıtıo kısın pek farketmıodu ama su zamanlarda rahatsız edıyor artık masanın arkasındaki deligide buyuttum 3 tane 12 cm fan var kasada yine olmuo sogutamıyorum 68 derecede duruyor ben soguttukca oda fanını kapatıyor 68 derecede duruyor fan devrini artırmak ıstemıyorum ömrü kısalıo felan dediler biosuna mudahele edebilirmyiz kendisi ayarlasın die yada bu deger normal mi dun yerinde 9600 gt ye baktım 40 45 derecee :@ deli ediyo beni bu

• ati tray tool ile ayarlayabilirsin kaç derecede ne kadar hızla döneceğini
    veya kalıcı olsun diyosan biosdan ayarlaman gerekiyor (karta yazmak şartıyla tabi )
  • Teşekkürler ilgin icn de biosu nasıl yazıcam heralde direk indirip yazılmıcak böle bi deişiklik icin

Birde Bu tray tool baya karısık geldi gozume :D nasıl ayarlarım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aprcc -- 30 Mayıs 2010; 17:59:43 >
  • kartınızn ust kapagını actınızmı hıc sogutucu blogu pcb den ayırmısmıydız hic?
  • hayır elemedim sogutucuyu fabrikada adam gibi takamadılarsa sorun yok :D
  • thermacunun varsa bence dikkatlice acıp ramlerle beraber guzelce bı macunlayın bence ardından en kucuk şırıngalardan bitane alıp en ınce makıne yagını ıcıne doldurup ıgnesının ucundan damla cıkacak sekılde fanın temas eden yerlerıne surersenın hem rpm artar hem ses azılır. fana fazla olamamk sartıyla ıle guzel bır yaglama seste gercekten fark ettırır. e elınız degmıskende dıger fanlarıda yaglarsanız birde ıslemcı sogutucunuda kaldırıp bırazda onun fanına ve bırazda thermal macunla cpu yada bır bakımdan gecırdınızmı yaza hazırsınız eger baska aksamlarda mekanık ve elktronık baska sorun yoksa bu ıslemer yuzunuzu guldurecektir. fanları ve sogutucuları yerlerıne takarken tam oturduun ve dogru taktıınızdan emın olun.
  • fanlarım saglam işlemci de olsun ekran kartıda olsun hız konusunda artırdımı donuyorlar sadece rüzgar sesi var başka bi ses yok fanlarda benim derdim sıcaklıgın bu derece yukarılara cıkması makinayı bunaltıyor kasanın ıcınde 68 derecelık bişe baya etki ediyor default olarak neden 68 de calısıyor onu anlamaya ve hata varsa cozmeye calısıyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.